כשאני רואה בחורה ברחוב ומתחיל איתה היא אדישה מה הדרכים שאני יכול לבצע בשביל לשבור את האדישות קרתאי
שאפשר להשתמש בשיטה של ה c&f אבל אנלא כ"כ מבין אותה מישו יכול לתת לי עוד טכניקות או משו כזה? לשבור אדשות הזאת?
כשאני רואה בחורה ברחוב ומתחיל איתה היא אדישה מה הדרכים שאני יכול לבצע בשביל לשבור את האדישות קרתאי
שאפשר להשתמש בשיטה של ה c&f אבל אנלא כ"כ מבין אותה מישו יכול לתת לי עוד טכניקות או משו כזה? לשבור אדשות הזאת?
נערך לאחרונה על ידי kiko852; 14-03-2010 בשעה 20:33.
|
|
כמה שזה יישמע דבילי, תיגש. תגיד "היי" תגיד "מה קורה"
לא משנה מה תגיד... פשוט תיגש.
אף אחד לא יכול לעזור לך בזה... אחרי שתיגש הכל יהיה בסדר.
כרגע אתה מתרץ לעצמך למה לא לגשת
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
קצת להחמיא ואז לעקוץ קצת להצחיק להראות בטחון עצמי לא לבוא כזה ולהיות לחוץ מעצמך תדבר כמו בנאדם שבטוח בעצמו וזהו בעיקר .
טוב אחי תראה מה עליך לעשות ותקשיב טוב כי לא הרבה יודעים את זה
יש לך קול בראש שתמיד מדבר אליך,כל דבר שתרצה לעשות הוא יציג לך את המצבים הכי גרועים שיגיעו
אל תפחד משלילה,תגיד שלום ותחייך <לדוגמה> וזהו
אל תדבר על עצמך תדבר על דברים שמעניינים אותה תן לה להרגיש שאתה באמת מתעניין בה אפילו שזה לא באמת ככה
ואל תחמיא לה יותר מידי היא צריכה לחוש שהיא צריכה להשיג אותך,אם באת וזרקת לה משפט פתיחה כמו את נראית טוב אפשר להכיר אותך היא תדלג מיד כי נחש כמה כאלו אומרים לה את זה ביום?
תן לה את ההרגשה שהיא עדין לא מכירה אותך שאתה בשביל איזה פרס ואז תראה איך היא תרדוף אחריך !
יש מדריך שלם שאנשים כותבים אני יכול להמליץ לך על עד כזה <לא שאני באמת צריך אבל אני קורא כדי להחכים ונתקלתי באחד באמת טוב והוא תאכלס מדבר על כל הטעויות שעשיתי בגיל 16 >
אתה צריך לנסות להראות בגישה שלך שאתה לא מתחיל איתה אלא מעביר זמן כי משעמם לך. כשבחורה רואה שהיא לא מעניינת אותך, ואתה נראה מספיק אטרקטיבי בשבילה, היא תשתגע ותנסה לגרום לך למשוך יותר תשומת לב. בגלל זה מיסטרי למשל אומר שכשמתחילים עם סט שיש בו כמה בנות אתה צריך בהתחלה להתעלם מזאת שמעניינת אותך, המטרה שלך.
בלי קשר, אני מתאר לעצמי שאתה בערך בגיל 15-17 בנות בגיל הזה ואולי עוד יותר בנות בגיל הזה בארץ, הן סנוביות מטבען, יש מלאאא בנות שיגידו לך לא, רק בשביל להעלות לעצמן את הבטחון העצמי זה קצת עצוב אבל זו האמת. אסור לך להעלב/להפגע, אם הבחורה האדישה סבבה שתהיה אדישה אתה מתעלם מזה וממשיך לנהל שיחה.