אני לא ידעתי מזה, אני לא מבין באייסיקיו אני קיבלתי את האייסיקיו הזה מתנה. לכן אני לא בדקתי שאלה תשובה ואימייל.
אני לא ידעתי מזה, אני לא מבין באייסיקיו אני קיבלתי את האייסיקיו הזה מתנה. לכן אני לא בדקתי שאלה תשובה ואימייל.
שלום שלום
|
|
תתתייעץ עם גיא... הוא נוטה לטובתי ובצדק... אני הדובר אמת פה... אני עשיתי איתו תיווך
הוא התחייב , ולא עמד בזה תודה רבה אני רוצה ת'נקודות...
להיות על בלתי נראה זה מצב.. והיו לי עוד 300 אייסיקיו של שמונה ספרות. טוב עמית אין נקודות עד שאין הוכחה שהוא נפרץ. ואתה יודע מה אני שם על זה שגיא מאמין לך זה לא אומר כלום. מחובת ההנהלה לקבל הוכחה..
נערך לאחרונה על ידי Eden.; 15-03-2010 בשעה 17:14.
שלום שלום
היו לך 600.... - תשמע שתינו יודעים ששיחזרת סיסמא בעזרת האימייל שלך, אתה פורץ מספרי איסיקיו קצרים ולא קיבלת שום מתנה....אתה אפילו לא אמרת לי שיש למספר אימייל או שאלה תשובה
עמית אני לא פורץ מספרי אייסיקיו, אני לא עוסק בפריצות. עמית אל תנסה לגרום להם להאמין שאני פרצתי לאייסיקיו כי אפילו אם יש אימייל שמה הוא לא שלי וגם הסיסמא והתשובה אני לא יודע. תפנים אין הוכחה אין נקודות.
שלום שלום
הווא היה אצלי שנה ולא אני לא פורץ. יש לך הוכחה לכך שאני פורץ?
שלום שלום
Eden., אתה כל הזמן עומד על כך שיביא הוכחה.
עצם זה שאתה כל פעם אומר לו "אין לך הוכחה", מעלה את החשד נגדך שאתה אכן שיחזרת סיסמא למס' לאחר שהיה לך עליו ש/ת ואתה מסתמך על זה שאין לו איך להביא הוכחה שאכן המס' נפרץ.
נערך לאחרונה על ידי Guy; 15-03-2010 בשעה 18:22.
אין לי עליו אימייל ושאלות אני לא יודע אותם ואני בחיים לא התעסקתי איתם. תגידו לי איך אני מוצא תאימייל ותראו שאין שמה תאימייל שלי, גיא אני אעמוד על החוקים וחבל שאתה לא עומד עליהם כי אתה מפקח. ולא המספר היה אצלי מפסח שעבר אם אני לא טועהזה היה ביום שישי.
שלום שלום
זה שאתה כל פעם אומר "תביא הוכחה", זה כבר מעלה את החשד נגדך, כי אתה ידעת מלכתחילה שלא תהיה לו הוכחה להביא על פריצת המספר!
עצם זה שיש על המספר 2 שאלות אבטחה, זה כבר מעלה נגדך את החשד עקב כך שאתה אומר שהמספר היה אצלך לפחות שנה.
אני לא התחייבתי לך עמית שאין עליהם שאלות או אימיילים, גיא אני נואש ממנו בגלל זה אני מבקש הוכחה כי אני בטוח ב-100 אחוז שהוא שינה והוא רוצה לעשות עליי קומבינה. וחוץ מזה עמית, היו לך שתי אשכולות שבהם ניסית למכור תמספר הזה לא הצליח לך ויכול להיות שמכרת מחוץ לפורום ועבדו עליך לא אפשרות?
שלום שלום