שלום
יש לי שאלה
האם אפשר להפוך את הכיון של המאוורר (שיסתובב הפוך יוציא אויר)
מבלי להפוך אותו פיזית רק את הכיון סיבוב
שלום
יש לי שאלה
האם אפשר להפוך את הכיון של המאוורר (שיסתובב הפוך יוציא אויר)
מבלי להפוך אותו פיזית רק את הכיון סיבוב
|
|
זה לא הגיוני, השיפוע של ה"תריסים" של המאוור נמצאים בכיוון מסוים. ואין מאוור[לפחות לא שמעתי] שפועל לשני הכיוונים.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
פעם אחרונה שאני רואה נושא כפול! מספיק פעם אחת לפתוח אשכול על אותה בעיה!
ולגבי השאלה שלך לא לא ניתן לעשות זאת המאוורר פשוט לא יסתובב.
SUIX זה לא קשור לכיוון התריסים כי אם אתה הופך את הסיבוב המאוורר פשוט ישאב אוויר במקום שידחף אוויר זה פועל תמיד לשני הכיוונים רק במאווררים האלו זה לא ניתן כי הם בנוים בצורה כזאת שהם מסתובבים רק לכיוון אחד כשהופכים את המתחים הם פשוט לא מגיבים.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 14-03-2010 בשעה 23:45.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תסובב את המאוורר...
זה בדיוק דקה
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אי אפשר
אפשר, רק צריך לפתוח את המארז ולסובב אותו. כמעט עשיתי את הטעות וחיברתי אותו הפוך חחחחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363