קיצור ידידה בא אלי יום שישי,אני מתכוונים לעשות משהו,
אבל איך אני מעיף את ההורים שלי מהבית?
מה אני אומר להם?
קיצור ידידה בא אלי יום שישי,אני מתכוונים לעשות משהו,
אבל איך אני מעיף את ההורים שלי מהבית?
מה אני אומר להם?
|
|
בשביל מה אתה צריך להעיף את ההורים שלך מהבית אם אתה מביא בחורה?
מה אתה מתבייש מההורים שלך?
שמע, לי יש בעיה גדולה משלך בהרבה בכל הנושא הזה של ההורים בבית...אף פעם, אבל אף פעם אין לי בית ריק...אם יש לי מזל, קורה פעם בשנה שיש לי בית ריק.
זה אומר שבחיים לא יהיה לי כלום עם מישי? על גופתי המתה!
רוצה לעשות איתה משו? אנלא מבין תבעיה.
בימינו יש...
פארקים, מקלטים, שירותים, בית של חבר, בית שלה, אוטו, חוף ים (על זה אני ממש לא ממליץ, מנסיון...זה ממש לא כמו שאתם חושבים שזה).
פול מקומות יש וחלקם מעולים, חייבים לעשות כל דבר בבית שלך? ._.
שמע אחי לפי מה שאני יודע כבר לא גרים במערות ויש המצאה גאונית שנקראת דלת שאפשר לסגור עם מפתח...
מה הבעיה להגיד להורים "באה אלי מישהי,יש מצב אתם הולכים למסעדה לשעתיים?"?
אני לא מאמין שיגידו לך לא,ואפילו אם כן,אז מה?תכנס לחדר תנעל וזהו.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אני רוצים לקיים יחסי מין,
והיא גונחת בשקט אבל גונחת ולא נעים לי שאבא שלי ישמע איך אני מזיין ת'חברה שלי.
תאמיןן לי ומניסיון אבא שלך יהיה גאה שאתה מזיין את החברה שלך..ואפילו עוד יותר אם היא לא החברה שלך
שים מוזיקה/טלווזיה די חזק וסגור ת'דלת, אין לך מה להתבייש מזה שאתה מזיין ובמיוחד לא מאבא שלך...
או שאם זה כ"כ מפריע תגיד להורים שלך שיצאו למסעדה/סרט.
נערך לאחרונה על ידי w2w2; 16-03-2010 בשעה 15:59.
חח אבא שלך יתגאה בך תהיה בטוח...הוא לא מעדיף שיהיה לו בן נושך כריות אתה מסכים איתי?אני הכי פתוח בעולם עם ההורים שלי..אני יש לי שתי קומות וכל המשפחה בקומה ראשונה ואני בשנייה אני משאיר את החדר פתוח שאני עם מישהי..פתאום אבא שלי עולה לי לחדר עם תחתונים הבחורה חושבת כאילו הוא מצטרף לאורגיה חחחחחחחחחח הכי מצחיק שיש אבא שלי והוא עוד דתי...הוא לפעמים פותח לי את הדלת שאני עם בחורה נכנס ואומר:"יש תקיעות?תסדר לי גם משהו" חח אני הכי פתוח עם ההורים שלי...אמא לשי הולכת לקנות לי קונדומים
אם הייתי מזיין רק שההורים לא בבית המצב שלי היה בקנטים
סוגרים את הדלת וזהו
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)