הפתעה לנהגים: מצלמות בנתיבי התחבורה הציבורית
עודכן 00:00 18/03/2010
דורון הרמן
המצלמות שהוצבו בנתיבי התחבורה הציבורית בתל אביב מפתיעות את רבים שעוד לא עיכלו את הצעד החדש של המשטרה. המחיר: קנס של 500 שקלים
(1:44 דקות)
הפתעה לנהגים: מצלמות בנתיבי התחבורה הציבורית
עודכן 00:00 18/03/2010
דורון הרמן
המצלמות שהוצבו בנתיבי התחבורה הציבורית בתל אביב מפתיעות את רבים שעוד לא עיכלו את הצעד החדש של המשטרה. המחיר: קנס של 500 שקלים
(1:44 דקות)
נערך לאחרונה על ידי סיגלת; 18-03-2010 בשעה 17:16.
|
|
הגיע הזמן, שיתנו גם נקודות ושלילות על זה מצידי..
כמו שצריך...סוף סוף הצעירים(כולל אותי)נדע שאנחנו יכולים לאבד את הרישיון שלנו במקרה הטוב,ובמקרה הרע את חיינו ואת חייהם של אנשים אחרים..כל הכבוד
דבר ראשון...אתה לא מקלל,זאת אזהרה ראשונה
דבר שני אתה עוד ילד שנגמר לו המלווה וחושב שהוא איזה גבר...אנשים לא מבינים מהי משמעות החיים עד שהם לא מקבלים מכה...היום מסתובבים לך אנשים שיש להם כבר הרשעות ואין להם רישיון וממשיכים לנהוג והורגים את האנשים בארץ על כלום..
אתה חושב שאתה גבר כי אתה מסתכל על זה מהצד ואנשים כל יום נהרגים על ימיi ועל שמאל ואתה אפילו לא אכפת לך..אתה יודע למה?כי זה לא קרה לך,רק שאתה מקבל מכה אתה מבין מזה לעשות שטויות...
ככה שצריך להחמיר ולאכוף טוב טוב את החוק בכל מה שקשור לנהיגה בכלל ולצעירים בפרט!!
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 18-03-2010 בשעה 23:40.
נת"צ לא קשור ישירות וגם לא בעקיפין להרוגים.
להיפך, נסיעה בנת"צ מורידה את העומס משאר הנתיבים. למרות הכל? תודה לאל. כמו שצריך לאכוף את החוק עם חניית נכים(שאגב זה מרתיח לי את הדם כל פעם מחדש) צריך לאכוף גם כל חוק אחר.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
משטרה עלובת נפש זה מה שיש לי להגיד
סוחטים מהאזרח הקטן את כללללל המיץ..
בסוף לא ישארו פה אנשים שישלמו להם את כל הקנסות האלה
אני מצטער אם הגבתי משהו שהוא לא קשור פשוט מפרסמת האשכול כתבה את זה בכל כך גדול שאפילו אני לא יכול לערוך את זה...אז הוספתי עוד נושא מהדעה שלי מבינים?
אם אני לא טועה ואני לא טועה.
ברגע שיש ברכב נהג + 4 נוסעים אתה יכול לנסוע בנתיב לתחבורה ציבורית.
איזה יום אחד נסעתי עם אבא שלי לעבודה
נסענו באיזה רחוב בתל אביב ואבא שלי כזה מתברבר עם הGPS בסוף הוא נכנס רחוב שלם לנתיב לתחבורה ציבורית שבאמצע ברחוב יש תחנת משטרה...
במזל לא תפסו אותנו...