רוצה להוריד 30 קילו גרם בכמה חודשים
ילד בגל 14 שוקל כ:110 KG
ואני מרגיש שאני שמן וזה ואני רוצה להוריד בשביל להחזיר תביטחון העצמי שלי קיצר בבקשה תכינו לי מפרט מה לעשות תודה טל
רוצה להוריד 30 קילו גרם בכמה חודשים
ילד בגל 14 שוקל כ:110 KG
ואני מרגיש שאני שמן וזה ואני רוצה להוריד בשביל להחזיר תביטחון העצמי שלי קיצר בבקשה תכינו לי מפרט מה לעשות תודה טל
וואי איזה שיעמום
|
|
אממ ,
תתחיל לרוץ לפחות 3 פעמים בשבוע .
תנסה לישלוט בעצמך ולא לאכול הכול .
אממ תילך ליאטתית וזהוא לא כול כך הרבה מאמץ ..
וגם חדר כושר יעזור הרבה ..
מקווה שעזרתי![]()
עזרת המון באמת תודה לך אני באמת צריך לרזות מכיתה ג' לא היית לי חברה סעמק ערס כאילו מי שנהיתי שמן אין לי תביטחון העצמי לגשת ולדבר אם בחורה
עריכה: תגידו יש מד שבודק כמה רצתי ?
נערך לאחרונה על ידי tal2893; 20-03-2010 בשעה 19:43.
וואי איזה שיעמום
תעשה ספורט (לרוץ לאוטבוס זה לא ניקרה ! )
אל תאכל אוכל משמין ( צ'יפס , במבות , המבורגר )
תאכל בכמות סבירה (ותיקח את ה פופקרן הקטן בקולנוע ! )
תרוץ כל יום באופן קבוע במסלול מסודר.
תשתדל לאכול לפחות 3 ביצים והרבה ירקות.
תאכל הרבה דגים,טונות וכו..
עד שנה הבאה יש לך אחלה גוף,מילה שלי.
הכי חשוב לא לאכול שוקולדים וצ'יפסים.
אפשר לאכול פעם בחודש אבל לא יותר.
אה אוקי יש לי שאלה ובבוקר מעדן מותר לאכול ?
וואי איזה שיעמום
אם אתה רוצה להרזות תעשה הרבה פעילות אירובית כגון אופניים ריצה וכו' כמובן שתיצטרך תזונה נכונה בישביל ליראות תוצאות ז"א שאם אתה רץ 30 דקות ואז אוכל המבורגר תוצאות אתה לא תיראה אבל אם אתה רץ ואוכל במינון נמוך יחסית ממה שאתה רגיל אתה תיראה תוצאות ומהר.
!מישתמש שפיץ!
עכשיו אכלתי מלפפון ועגבנייה וקוטג' לארוחת בוקר בלי לחם ושטויות הקוטג' הוא 5% אז זה בסדר לארוחת בוקר
?
וואי איזה שיעמום
תיסתכל על מה שאתה אוכל כל בוקר.
אם נהגת לאכול סתם דוגמה צ'יפס לארוחת בוקר ועכשיו אתה אוכל עגבניה ומלפפון אז סחטיין אחי.
אל תנסה לקחת את זה למקום קיצוני בבום 1 גדול תירד קצת ועוד קצת ועוד קצת כל כמה שבועות או כל כמה חודשים.
בסוף זה ישתלם לך גם אני הייתי די שמנמן שהלך עם הבטן ביפנים שלא ישימו לב וכולם שמו לב וניראתי כמו דביל לקחתי את עצמי ביידים ורזיתי.
חישבתי לעצמי את כמות הקלוריות שאני אמור להכניס והורדתי בסביבות ה 10 קילו שזה כל מה שרציתי להוריד ^_^. תנסה לעשות את אותו הדבר יש דבר כזה מחשבון קלורי באינטרנט תחשב את מיספר הקלוריות שלך ותיסתכל על מה אתה אוכל ביום תחשב את מיספר הקלוריות של האוכל ותשווה אם המיספר הקלוריות של האוכל הוא יותר גדול ממה שחישבת שאתה אמור להכניס
אז זה לא טוב תוריד כמה דברים ממהלך היום.
מקווה שתרזה ואל תישבר באמצע תוך כמה ימים לא יבוא לך להמשיך עם זה אבל !
ותיזכור אל תעשה שינוי קיצוני ותיזכור מה המטרה שלך ^_^
בהצלחה!!.
נערך לאחרונה על ידי ^gEEEp; 21-03-2010 בשעה 11:15.
!מישתמש שפיץ!
כמו שאמרתי,תרוץ שעה ביום.
דברים מתוקים תאכל פעם בשבועיים.
צ'יפס פעם בחודש.
תאכל הרבה חלבונים(טונות,דגים,ביצים).
עדיף לא לאכול הרבה פחמימות(תפוח אדמה,אורז,פסטה פיתות וכו..)
והכי חשוב אל תתייאש,גם אם נראה לך שזה לא עוזר תאמין לי שכן.
כל שבוע תעלה על משקל ותראה שיש הבדל.
נערך לאחרונה על ידי lir the king; 21-03-2010 בשעה 11:41.
למה קבעת שהוא לא צריך לאכול פחמימות?:\ הילד בגיל ההיתבגרות הוא צריך המון אנרגיה זמינה.
אני אישית חושב שכדי לך מאוד לקרוא מאמרים בקילוגרם. בעיקר את הקישור שמשה נתן לך. חשב לעצמך כמות קלוריות נדרשת. בנה לעצמך תפריט.
וכמובן תעשה פעילות אירובית לפחות 3 פעמים בשבוע, א' כי זה בריא ב' כי זה יעזור לך ג' זה משפר ניוד שומן ד' זה כיף