קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. גוף מטרה. אללה תנו בראש עם תמונות
    על ידי pingvin בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 19-07-2007, 01:26
  2. "מטרה מס' 1-החתמת בן חיים"
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-12-2006, 19:48
  3. מטרה באינטרנט
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 14:06
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

מטרה שאבדה

ברירת מחדל מטרה שאבדה

הכרניו אחד את השני ששתינו היינו בקשיים ועזרנו אחד לשני .
    קבענו לעצמנו מטרה , והחלטנו לא לוותר!
    התאמנו 3 ביחד !
    שאחרים יצאו לבלות ולעשות כסף אנחנו התאמנו וכל פעם שאמרו לנו שניכשל הגברנו אתה אימונים !
    שמהצבים היו קשיים בלי משהו לאכול או חשמל בבית היינו יוצאים להתאמן !
    שהיינו חוזרים מהעבודה שבורים מבחינה פיזית ונפשית היינו מתלבשים ומייד יוצאים להתאמן ...כי אנחנו חיייבם !

אחד עבר !

החבר הכי טוב שלי יצא אתמול לגיבוש מטכל וחזר היום בבוקר .
    סיפר שהיה לו יום מושלם , כל היום סיים ראשון במירוץ פילים ,ספרינטים ,זחילות ושאר המשימות האחרות .

רגע לפני הסוף אחד מהבחורים דחף אותו בטעות באמצע הספרינט מהקצה של הדיונה והוא המשיך ליפול עד למטה ודפק את הברך ..
    זה היה הספירנט האחרון של אותו היום והספירנט היחיד שלא לקח בו מקום ראשון .

הרופאים לא הביאו לו לחזור לגיבוש ומכרים אחרים שהיו שם סיפרו לי שהוא התחיל לבכות ואמר שם : "הלכו לי 3 שנים מהחיים !"

היום ראיתי אותו ואחרי חיבוק קצר פשוט התחלנו לבכות ביחד !

ואין לי מושג מה אני אמור לעושת עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 25-03-2010 בשעה 17:25. סיבה: ללא תיוג

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני (וכולם בטוח) באמת מצטער\ים לשמוע את זה...אבל מה לעשות לא כל מה שמתכננים קורה,הכל מלמעלה תהיה בטוח שהכל לטובה,אני בטוח שזה לא סתם קרה...לך תדע חס ושלום אם הוא היה מתקבל ואז אחרי איזשהי פעילות היה נהרג,זה היה שווה את זה?תאמין לי שהכל לטובה גם אם זה נראה באותו רגע אחרת..
    אני מבין ואני יודע מזה להיכשל בדבר שכל כך רצית אותו ועבדת עליו הרבה ועוד שזה מדובר בשנים זה בכלל באסה..
    אבל הכל לטובה אל תישברו,זה לא סוף העולם יש הרבה דברים בחיים ובעולם שיכולים להסב לכם אושר..
    לא להתבאס יהיה בסדר

תודה רבה לך!

כל מילה קטנה כרגע מעודדת והצלחת לגרום לנו להרגיש טיפה יותר טוב באמת תודה רבה לך!

לדיכאון יקח זמן לעבור אבל בעזרת ה' יהיה בסדר ...אני מקווה..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תודה רבה לך!

כל מילה קטנה כרגע מעודדת והצלחת לגרום לנו להרגיש טיפה יותר טוב באמת תודה רבה לך!

לדיכאון יקח זמן לעבור אבל בעזרת ה' יהיה בסדר ...אני מקווה..
    בכיף המטרה שלנו היא פה לעזור..אל תדאג..מה שלא הורג אותך,מחשל אותך
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 22-03-2010 בשעה 23:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    בכיף המטרה שלנו היא פה לעזור..אל תדאג..מה שלא הורג אותך,מחשל אותך

החלטתי לפרוש מהמקום אליו הגעתי ..בלי שנהיה שם שתינו זה לא שווה לי לכלום....
    נילך שתינו כבר לחי"ר רגיל ושייזדיינו ה******...
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 22-03-2010 בשעה 23:39.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

החלטתי לפרוש מהמקום אליו הגעתי ..בלי שנהיה שם שתינו זה לא שווה לי לכלום....
    נילך שתינו כבר לחי"ר רגיל ושייזדיינו ה******...
    אתה חייב לציין שאתה באמת חבר אמיתי,אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו עושים כאלה...אני יגיד לך?בתור החבר שלך אני חושב שהוא צריך לתמוך בך להמשיך לפחות אם לא הגיע אז למה שאתה לא "תרוויח" את המקום שאליו התקבלת..
    אבל כל אחד ודעתו..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

תשמע, הכל לטובה.. , אתה צריך להיות חזק בשבילו.. אחי , אני מכיר ת'הרגשה של להגיע כמעט לחלום שלך ואז.. מצפוץ לך מול הפנים.. הכל יעבור , רק תזכור , הכל לטובה!!!
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

ואללה חבר'ה ..

אין לכם מושג כמה אני עייף...הלוואי וידעתם כמה אני תשוש....

להיזכר בכל הזמנים שהיינו יוצאים להתאמן ובקשיים שהיינו צריכים להתמודד איתם רק כדי שנוכל לגעת בחלום..

שלא היה מה לאכול...שהיינו צריכים לא לאוכל כדי שהאחים הקטנים שלנו יוכלו לאכול היינו חוזרים הבית ואוכלים רק קשה של לחם ....
    לפעמים אפילו לא אוכלים כדי שיהיה מה לאכול למחרת..
    זה היה מגיע למצבים שפשוט היינו נופלים באמצע הרחוב מרוב שהרגלים שלנו היו חלשות מהאימונים וחוסר תזונה ...

אז יצאנו לעבוד כדי שהמצב יסתדר והמשכנו להתאמן , למדנו יצאנו לעבודה חזרנו ב 10 בלילה תשושים ויצאנו להתאמן ושוב חוזרים הבית לאותם קשיים שאנחנו מכירים ...וקמים בוקר למחרת שוב ללימודים..

באמצע הדרך אחד ההורים נפטר לחבר ואני המשכתי לאכול מכות אני זה שכתב "נשבר לי הזיין "

ולא שכחנו את הימים שהיינו יוצאים בימים הכי חמים עד הימים הכי קרים רק כי חייבים כי זאת הדרך למטרה!
    חיים שהפסדנו בזמן שאחרים בילו וביזבזו את הכסף שלהם לבילויים היינו שומרים את הכסף שהיה אפשר לשמור כדי שנוכל ליסוע לים ולהתאמן ...
    נשארנו בלי בחורות כי לא היה לנו גם זמן להקדיש להן , אז אין אוכל או זמן לעצמך כי המשפחה על הראש , אין זמן להיות אדישים חייבם להמשיך להתאמן מה שגרם לנו לזנוח כל בילוי אפשרי כדי שלא נפסיד יום של אימון ..אין בחורות או כל דבר נלווה כי אין ראש להתעסק בזה אין לנו זמן פנוי לעצמנו רק למשפחה ולמטרה..רק חולות ראינו בשלוש השנים האחרונות ...

הכל אנחנו בעצמנו בנינו תוכניות אימונים , למדנו מטעויות ומפציעות בלי עזרה מאף אחד כל השאר פשוט צחקו ואמרו שניכשל כי בחורים מהמקומות שאנחנו גדלנו בהם זה גדול עליהם ...
    וכל פעם ששמענו את המשפט הזה פשוט נכנסנו עוד יותר חזק והקשנו את האימונים !

כי הייתה לנו נחמה אחת שיקראו לנו שנתקבל ! האושר שנחווה באותו רגע הדמעות שדמיינו שירדו לנו מאושר !

הצבנו לעצמו מטרה שנינו כאחד ונכשלנו ...המטרה היחידה שהייתה לנו עד כה ונכשלנו ....

והחלטנו עוד בתחילת הדרך שזה או ששנינו נעבור או שבכלל ואחרי שראיתי שהוא חזר שבור פיזית ונפשית החלטתי (אפילו שהוא שיכנע אותי שלא) שזאת הייתה טעות...הגיע הזמן להרים ידיים ולהגיד משהו שנימנעתי ממנו עד היום ....

אני...נכנע....

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ואללה חבר'ה ..

אין לכם מושג כמה אני עייף...הלוואי וידעתם כמה אני תשוש....

להיזכר בכל הזמנים שהיינו יוצאים להתאמן ובקשיים שהיינו צריכים להתמודד איתם רק כדי שנוכל לגעת בחלום..

שלא היה מה לאכול...שהיינו צריכים לא לאוכל כדי שהאחים הקטנים שלנו יוכלו לאכול היינו חוזרים הבית ואוכלים רק קשה של לחם ....
    לפעמים אפילו לא אוכלים כדי שיהיה מה לאכול למחרת..
    זה היה מגיע למצבים שפשוט היינו נופלים באמצע הרחוב מרוב שהרגלים שלנו היו חלשות מהאימונים וחוסר תזונה ...

אז יצאנו לעבוד כדי שהמצב יסתדר והמשכנו להתאמן , למדנו יצאנו לעבודה חזרנו ב 10 בלילה תשושים ויצאנו להתאמן ושוב חוזרים הבית לאותם קשיים שאנחנו מכירים ...וקמים בוקר למחרת שוב ללימודים..

באמצע הדרך אחד ההורים נפטר לחבר ואני המשכתי לאכול מכות אני זה שכתב "נשבר לי הזיין "

ולא שכחנו את הימים שהיינו יוצאים בימים הכי חמים עד הימים הכי קרים רק כי חייבים כי זאת הדרך למטרה!
    חיים שהפסדנו בזמן שאחרים בילו וביזבזו את הכסף שלהם לבילויים היינו שומרים את הכסף שהיה אפשר לשמור כדי שנוכל ליסוע לים ולהתאמן ...
    נשארנו בלי בחורות כי לא היה לנו גם זמן להקדיש להן , אז אין אוכל או זמן לעצמך כי המשפחה על הראש , אין זמן להיות אדישים חייבם להמשיך להתאמן מה שגרם לנו לזנוח כל בילוי אפשרי כדי שלא נפסיד יום של אימון ..אין בחורות או כל דבר נלווה כי אין ראש להתעסק בזה אין לנו זמן פנוי לעצמנו רק למשפחה ולמטרה..רק חולות ראינו בשלוש השנים האחרונות ...

הכל אנחנו בעצמנו בנינו תוכניות אימונים , למדנו מטעויות ומפציעות בלי עזרה מאף אחד כל השאר פשוט צחקו ואמרו שניכשל כי בחורים מהמקומות שאנחנו גדלנו בהם זה גדול עליהם ...
    וכל פעם ששמענו את המשפט הזה פשוט נכנסנו עוד יותר חזק והקשנו את האימונים !

כי הייתה לנו נחמה אחת שיקראו לנו שנתקבל ! האושר שנחווה באותו רגע הדמעות שדמיינו שירדו לנו מאושר !

הצבנו לעצמו מטרה שנינו כאחד ונכשלנו ...המטרה היחידה שהייתה לנו עד כה ונכשלנו ....

והחלטנו עוד בתחילת הדרך שזה או ששנינו נעבור או שבכלל ואחרי שראיתי שהוא חזר שבור פיזית ונפשית החלטתי (אפילו שהוא שיכנע אותי שלא) שזאת הייתה טעות...הגיע הזמן להרים ידיים ולהגיד משהו שנימנעתי ממנו עד היום ....

אני...נכנע....
    תאמין לי אני ממש מצדיע לך.(ואני לא אגיד את זה לכל אחד)אתה מסתכל על החיים בצורה לא נכונה,אולי בגלל שאותו כאב שאתה מרגיש הוא טרי ואתה להוט,עצבני,נרגש,לא יודע מה לעשות,מיואש..
    אבל זה בסדר לזמן הקרוב,אתה תראה שיעבור הזמן וזה לאט לאט ישכח,אולי זה קלישאה אבל :"הזמן מרפה את הכאב" וזה הכי אמיתי שיש בעולם,אולי מחר אולי עוד חודש עוד שנה אבל זה יעבור.אין לך מה להיכנע,אתה צריך להיות גאה בעצמך שאתה פיתחת לעצמך אופי של אחד שמתמיד של אחד שהוא דבק במטרה של אחד שהוא יודע מה הוא רוצה מעצמו,מהסובבים אותו ומהחיים שלו.
    האופי הזה כבר טמון בתוכך,הרבה אנשים היו רוצים שיהיה להם חצי אופי ממה שאתה פיתחת אבל הם לא יקבלו כי הם רגילים לקבל כל מה שהם רוצים והם נולדו עם כפית של זהב בפה מבין?אתה פיתחת לעצמך אופי משלך וזה הכי טוב שיש.תזכור שאתה עוד תגיע רחוק בחיים!

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

שמע אחי עד כמה שהסיפור יפה והכל אני לא הייתי מוותר על החלום הזה,אולי עדיף שתבדקו אם יש לו אפשרות לגשת לגיבוש הבא יש מצב שהצבא יסכים עקב זה שהוא נפצע..
    [CENTER]

התקשרתי וויתרתי על המקום שלי מישהו אחר נכנס במקומי , העבירו אותי למג"ב עם החבר שלי ...

עוד שלוש חודש מהיום אני אהיה בימ"ס ..

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

התקשרתי וויתרתי על המקום שלי מישהו אחר נכנס במקומי , העבירו אותי למג"ב עם החבר שלי ...

עוד שלוש חודש מהיום אני אהיה בימ"ס ..
    הם החליטו שאתה הולך למג"ב או שאתה ביקשת את זה?
    [CENTER]

יהיה בסדר גבר..!
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 26-03-2010 בשעה 11:28.

הוא שובץ אני ביקשתי וקיבלתי .
    אני יודע שיש ימ"ס אבל עצם המחשבה שאני יצטרך לעבור עם האנשים שם 4 חודשים טירונות פשוט שוברת אותי, אנשים שם פשוט מתחת לכל ביקורת.

מבקשים מהם לא לעשן בשירותים והם מעשנים אחרי זה שמענישים את כל הפלוגה ומבקישם מהם להוודאות בשביל שכל הפלוגה לא תסבול אף אחד לא מתוודה ..

במקלחות הם פשוט כמו חיות ...

לסדר "ח" לוקח למחלקה שלי 3 דקות וחצי פשוט זוועה !!!

שאלו אותם שאלת מתמטיקה פשוטה 29 אנשים במחלקה חסרים 17 כמה

נמצאים ...אחרי חצי דקה של חישובים הם ענו 18 ...

אני לא חזור בי ואני לא מתחרט אני עם חבר שלי ואני אוהב אותו ! יהיה בסדר ונגיע רחוק! נעלה את השם של מג"ב כמה דרגות גבוה יותר ..

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,819 | הודעות: 8,174,406 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect