אני דלוק על ילדה מהכיתה אבל היא רוסיה.
נראה לי היא מאמינה באלוהים, היא נשקת מזוזה וזה...
זה מותר כאילו נגיד להיות איתה?
או שהיא נחשבת גויה?
אני דלוק על ילדה מהכיתה אבל היא רוסיה.
נראה לי היא מאמינה באלוהים, היא נשקת מזוזה וזה...
זה מותר כאילו נגיד להיות איתה?
או שהיא נחשבת גויה?
|
|
תראה..הכי עדיף שתשאל אותה אם היא גויה או לא...אין אף אחד בעולם הזה שלא מאמין באלוהים,פשוט כל אחד מאמין באלוהים שלו בדרך עקיפה אבל כולם יודעים שיש אלוהים אחד והוא זה שלמעלה..
דבר שני זה לא שאתה הולך להתחתן איתה נכון?לפי ההלכה זה אסור..
אם זה כל כך מפריע לך פשוט תשאל אותה אם היא יהודייה או לא..
אם אתה לא רוצה בדרך ישירה לשאול אותה אתה יכול בדרך עקיפה למשל:" איפה את עושה את הפסח" או אם אתם צמים ביום כיפור וכל החרא הזה...משהו בסגנון..
בהצלחה
אסור לך הלכתית להתחתן איתה אבל אני בספק אם זה יקרה..
וקודם שתסכים להיות איתך אח"כ תדאג לגבי זה חח
מה?אסור הלכתית להתחתן איתה?בגלל שהיא רוסיה? חח
הוא מדבר על שזה שההורים שלי יוצאי בריה"מ לשעבר לא לזה שהיא רוסיה נוצריה.גם עזוב את זה שהוא לא ממש הולך להתחתן איתה.
אנונימי,אתה יכול להיות איתה.אל תשים על כלום,זה השלב בחיים שלך להתנסות בדברים וזה לא משנה אם היא שחורה,צהובה,ירוקה,לבנה,נוצריה,מוסלמית,יהודי ה או בודהיסטית.אתה לא הולך להתחתן איתה בגיל הזה ככה שזה לא ממש משנה![]()
מה זה השטויות האלה!!!!
מה אתה חושב שכל רוסיה גויה???אם כן אז לך תחזיר לבלוקבסטר את הסרט שאתה חיי בו.
אח שלי התחתן עם מרוקאית ו??כלום לא קרה כלום שום הלכות ולא כלום...כל עם ישראל אחים!
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
זה כן משנה , עדיף שתברר אם היא יהודיה , כמובן תברר בדרך עקיפה ולא ישירה , תשאל אותה איפה היא עושה פסח וכ'.
מבחינת ההלכה אסור לך להתחתן עם גויה.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
בלי שום קשר מבחינה הלכתית אתה לא יכול להיות עם בחורה בלי חתונה אז בוא נתחיל מזה.
ונגיד שעכשיו אתה כן מסתובב אז כן עדיף שתסתובב עם יהודיה ולא עם נוצריה למרות שזה חמור יותר עד כמה שאני יודע אבל זה יהיה עדיף שלא תקל בזה ראש.
ומה הבעיה לברר אם היא יהודיה או לא פשוט תיגש ותשאל...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מה הקשר יהודיה או לא? הוא כאילו הולך להתחתן איתה?
אני שם כסף אם עכשיו באה דוגמנית נוצריה מחו''ל (והדוגמניות בחו''ל יותר יפות בהרבה מהדוגמניות בארץ, סתם כדי להזכיר לכם..וגם הבחורות הרגילות בחו''ל) ופותחת לכם רגליים אתם מזיינים אותה כמו גדולים..חלאס עם ה"יהודיה נוצריה", אתם לא בגיל של חתונה פה.
אם היא התגיירה,אז זה בסדר.
אבל בכללי,זה לא משנה,אתה לא הולך להתחתן איתה ואתה לא תכניס אותה להריון אז אל תדאג.
עזוב להתחתן אסור לך גם לעסוק באקט מיני עם גויות וכל מה שקשור למיניות!
שאל אותה ואם היא לא יהודיה גזז...זה לא שחסר בחורות יהודיות יפות ממנה או חמודות או חכמות או וכו...
נערך לאחרונה על ידי keddan; 22-03-2010 בשעה 13:27.
זה ברור שאם היא בארץ ישראל היא יהודיה כי אם היא לא הייתה יהודיה היא לא הייתה נכנסת לארץ
אז מותר לך להיות איתה
TYLER אני עונה למה שנשאל לא למה שאני חושב... שים לב לפעם הבאה...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תיראה.
תשאל אותה פשוט אם היא יהודיה עם אתה מפחד או משהו כזה אבל בד"כ אפשר זה לא שאתה הולך להיתחתן איתה.
יום טוב
מקסימום תראה אם היא נימולה חחחחחח (אל תוצטטו =-=")
במידה והאבא לא יהודי ואמא יהודייה היא נחשבת ליהודיה.
במידה והאבא יהודי ואמא לא יהודייה היא לא נחשבת ליהודייה.
במידה ואבא + אמא יהודיים היא נחשבת ליהודייה כשרה .
אבל זה תלוי, תנסה לברר את זה מה השם שלה ?
נערך לאחרונה על ידי MaximumRed; 23-03-2010 בשעה 11:36.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !