פוגעת בשרירים?![]()
פוגעת בשרירים?![]()
|
|
הם לא פוגעות בשום אופן ,
אבל עכשיו אני יגיד לך הכי רציני שאפשר , יש הרבה מחקרים שקבעו שאוננות לפני אימון אירובי\מכון כושר \ או סתם פעילות ספורטיבית , גורמת לעיפות קשה באימון .
עכשיו אני יגיד לך את שיא האמת , אחרי אוננות הרגשתי שאני פשוט מת בחדר כושר ומאז אני לא מאונן ליפני אימון כולשהוא .
מקווה שעניתי לך .
פעם ראשונה ואני מקווה שלא האחרונה שאני מסכים עם במבו ..
אוננות גורמת לתחושת עייפות לאחר הפעולה בגלל זה לא מומלץ לשחקני לעשות סקס לילה לפני משחק
תתאמן ואז תאונן, מה הבעיה?
לא נראה לי שאנשים פה רופאים ויכולים לתת לך תשובה,
אף אחד פה לא חקר את הקשר בין אוננות לאימון בחד"כ.
כן יש קשר זה ארוך וקשה להסביר אבל עקרוני כשאתה מאונן אתה מוציא זרע שהוא מכיל אבץ ואבץ זה סוג של חלבון ואתה מאבד את זה מהגוף(משהו כזה אני כבר לא זוכר בדיוק קראתי על זה ממזמן) אבל בעקרון יש קשר...
[CENTER]
זה פוגע .
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
ההפך, זה משפר את הביצועים והכושר. אבל מצד שני, אתה גם מאבד ויטמינים ומינרלים (אז בעיקרון אם אתה אוכל ו"מחזיר" את החומרים שאיבדתה כשהשפכתה אז ככל שתאונן יותר הביצועים בחדר כושר יעלו).
וה"עייפות" שאתה מרגיש זאת רק אשליה זהו פשוט סם שינה טבעי שמשכיח את הכאב וגורם לרוגע, אבל אתה לא באמת עייף ורוב הסיכויים שאפילו תצליח לשבור שיאים בחדר כושר אחרי שהשפכתה O_0....
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 24-03-2010 בשעה 01:19.
אוננות גורמת לעייפות אל תנסה !