קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טורניר הסנוקר 2 החדש - עולה פחות, עדיין זכייה ענקית!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 18:42
  2. אחרי כמה זמן פתאום ה Gta לא עולה
    על ידי 123morales בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 11:57
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 19:14
  4. שליחת SMS מאייסקיו עולה כסף?
    על ידי Friend בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 10:12
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 19:19
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

וינדווס לא עולה

ברירת מחדל וינדווס לא עולה

אני כותב מהמחשב השני.

עשיתי UNDERCLOCK (ההפך מ-OVERCLOCK) למחשב (בשביל משחק, בקיצור לא משנה העיקר עשיתי UNDERCLOCK) ואז המחשב נפעל ועבד כאילו "חלש יותר". ואז כשרציתי להפעיל את המחשב מחדש לא יכולתי כאילו ה-WINDOWS לא נפעל והייתי צריך להיכנס ל-BIOS ולשנות חזרה את ההגדרות (להעלות מהירות מעבד CORE VOLTAGE וכ'ו) כדאי שה-WINDOWS יעלה שוב.

בקיצור איך אומרים נותנים לך אצבע אתה רוצה את כל היד עשיתי עוד יותר UNDERCLOCK זאת אומרת הורדתי עוד ב-VOLTAGE ועכשיו ה-WINDOWS לא עולה!!!!!!! והוא גם לא מגיע למסך הזה שבאמצע רשום GIGABYTE ואפשר ללחוץ על מקש DEL כדאי להיכנס ל-BIOS (לעומת לפני כן שהיה פחות UNDERCLOCK הוא לא הפעיל את ה-WINDOWS אבל הוא הפעיל את המסך של GIGABYTE שמשם יכולתי להגיע ל-BIOS ולהגדיר מחדש את מגבלת שימוש המשאבים שלו כ'ו, להפעיל מחדש את המחשב והוא היה עובד).

פשוט מסך שחור וגם אין כזה צליל תיק (תמיד יש כזה צליל כשהמחשב נפעל) והוא גם לא קולט את העכבר והמקלדת (אין "חשמל) זאת אומרת הוא נפעל אבל מסך שחור וזהו המחשב כאילו נתקע. ניסיתי להפעיל אותו רק עם הכרטיס מסך (לנתק את כל החיבורים מהמחשב) ורק עם החיבור של החשמל אבל כלום! ה-WINDOWS לא עולה!

מה שאני צריך זה להגדיר את ההגדרות BIOS חזרה כדאי שהמחשב שלי "ירשה" לעצמו להשתמש ביותר "כוח" ומשאבים ואז המחשב יעבוד!!!!! אבל הבעיה שאני לא מצליח אפילו להגיע לדף BIOS פשוט מסך שחור וזהווווווווווווווווו.

שמעתי שאם אני יוציא את הלוח אם ויחזיר אותו חזרה ה-BIOS כאילו יחזור להגדרות הקודמות שלו או משהו כזה.

בקיצור תעזרו לי להגיע לדף ה-BIOS ותצילו אותי דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 24-03-2010 בשעה 20:35.

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

פעם הבאה כותרת כזאתי של דחוףףף והאשכול ינעל ללא התראה!!

שהמחשב כבוי ומנותק מהחשמל(תוציא את הכבל),תחפש בטריה עגולה שטוחה שיושבת על הלוח אם. תשלוף אותה עם מברג שטוח או עם ציפורן וחכה 5 דקות.תחזיר אותה למקום ותחבר את המחשב לחשמל,נסה להדליק ותראה אם זה עוזר.
    ההגדרות של הביוס בדרך הזאת צריכות לחזור לברירת מחדל.

תן לי תמונה בערך איך זה נראה ותראה לי בבקשה איפה זה המארז כרגע פתוח.

אין לי מושג איך לוח אם נראה.

זה הזה הירוק עם מלא כאלה "חוטים" ונקודות בצבע לבן כזה? שטוח ממש דק כזה?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 24-03-2010 בשעה 20:50.

אין אחי הצלתה אותי אני אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה לך על העזרה הכל עובד באמת תודה רבה מכל הלב לילה טוב אפשר לנעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,119 | הודעות: 8,203,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect