אמממ ניראה מה תומכים אחרים יגידו
אמממ ניראה מה תומכים אחרים יגידו
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
|
|
אולי יש משהו לא בסדר בהגדרות. הנה תמונה של התקשרות:
URL=http://img522.imageshack.us/i/idm222.jpg/][/URL]
והנה תמונה מכללי:
אני מוריד עכשיו על 300 ק"ב/שניה ושהיה לי 4 מגה הורדתי על 520+/שניה
סרקתי גם עם האנטי וירוס(Eset smart security) והוא לא מצא כלום.
סרקתי עם Malwarebytes' Anti-Malware, והוא מצא 5 טרויאנים מחקתי אותם אך עדיין לא מפצל,מה יכולה להיות הבעיה?
תגיד לי משהוא אתה העלתה אצל הספקית וגם אצל תשתית את המהירות?
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
כן. שהעלתי ל-10 בבזק(התשתית) אז זה פיצל ואח"כ העלתי ל-10 מגה בספק(בזק בינלאומי) ומאז יש לי את הבעיה הזו.
נערך לאחרונה על ידי יפת; 22-03-2010 בשעה 18:03.
עשיתה בדיקת מהירות?
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
כן בדקתי ב-speedtest. ויצא שיש לי מהירות 10 מגה, אז נראה לי שהבעיה היא ב-IDM ולא בחיבור.
בקפצה עברו 24+ שעות ועדיין לא קיבלתי תשובה. מישהו בבקשה יכול לעזור?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תחליף למנהל הורדות נורמאלי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה כי אתה עובר ממנהל הורדות חרא לאחר..
תנסה את Orbit Downloader או FDM ותראה שלא תהיה לך בעיה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
Orbit Downloader מפצל את הקובץ לחלקים?
מ א ו ש ר
בהחלט
עכשיו הורדתי עם ORBIT והמהירות לא יציבה פעם עולה ופעם יורדת, ואיך אני יודע אם זה מתחלק או לא?
[עריכה]
Orbit מוריד לי על 1.3MB לשניה. אתה ענק Ori אני מודה לך מאוד מאוד. תודה רבה גם לכל מי שניסה לעזור. אפשר לנעול הבעיה נפתרה.
נערך לאחרונה על ידי יפת; 26-03-2010 בשעה 15:27.