יש לי הבעיה בlookback בגלל שיש לי רק ראוטר וזה לא רושם לי את הip מה לעשות איזה ip אני צריך לרשום תודה לעוזרים פשוט אני וחבר כבר 3ימים מנסים לעשות את זה
מי שעוזר מקבל admin
יש לי הבעיה בlookback בגלל שיש לי רק ראוטר וזה לא רושם לי את הip מה לעשות איזה ip אני צריך לרשום תודה לעוזרים פשוט אני וחבר כבר 3ימים מנסים לעשות את זה
מי שעוזר מקבל admin
נערך לאחרונה על ידי danielst; 26-03-2010 בשעה 16:42.
|
|
זה 100% אחי?למה אנחנו רוצים להוציא כבר את השרת זה הדבר האחרון
לכו ללוח בקרה ->חיבורי רשת ואתם תראו שמה שנוסף לכם חיבור בשם Local Area Connection 2 ( לא חייב 2 לפעמים זה מספר אחר)
עכשיו תלחצו עליו ואז תבחרו מאפיינים ואז תבחרו Internet Protocol version 4 (בויסטה/וינ7) או Internet Protocol (ב XP) ככה (אצלי זה וינ7)
עכשיו אתם צריכים למלא את הכתובות:
IP adress - תשימו את הIP שלכם שאתם משיגים אותו באתר הזה: http://www.whatsmyip.org
עכשיו אתם צריכים לברר את שער בררית מחדל שלכם (Default gateway) ואת מסכת הרשת שלכם (Subnet mask) ואת ה IP שבו ה No Ip משתמש,
עכשיו תעשו ככה:
אם יש לכם Win7/Vista:
התחל -> פתח -> תכתוב cmd ותפעילו כמנהלים (Run as administrator)
אם יש לכם XP:
תכנסו למחשב שלי ותכתבו בשורת הכתובת C:\Windows\System32\cmd.exe ואז תלחצו אנטר.
יפתח לכם חלון שחור כזה , תכתבו שם ipconfig /all ואז יפתחו לכם הרבה שורות. שם תמצאו כמה שורות שכתובות תחת Local Area Connection ככה:
כשיו תקחו את מה שכתוב ליד Subnet Mask ותשימו את זה בשורה של הSubnet Mask בהגדרות שפתחנו מקודם.
תקחו את מה שכתוב ליד Default Gateway ותשימו את זה בשורה של הDefault Gateway בהגדרות שפתחנו מקודם.
*אם כתוב לכם משהו ליד DNS Servers אז תשימו בשורות של הDNS Servers בהגדרות שפתחנו מקודם.
עכשיו תכנסו לNo Ip תעשו קליק ימני -> Refresh Host List וזהו, סיימנו עם ה No ip.
קרדיט לפורום אחר
תודה אחי אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
תקשיב אני חבר של מי שפתח תאשכול כאילו האוונר.. אתה לא מבין עברית או מה!?
בDefault Gateway רשום 10.0.0.138 ובכלל זה מועתק מ***.. אז אם אתה לא מבין אז אל תגיב פשוט..
תודה.