שלום.
יש לי מחשב טוב אבל הבעיה היא שהוא מתכבה כל שלוש שעות 2 שעות!!!!!
זה כל הזמן Auto כזה כל הזמן יש לי win7.
לא מבין מה הבעיה חייב שתעזרו לי זה קורה לי כל הזמן ואני חייב לטפל בזה ליפני שזה יתפתח!!1
שלום.
יש לי מחשב טוב אבל הבעיה היא שהוא מתכבה כל שלוש שעות 2 שעות!!!!!
זה כל הזמן Auto כזה כל הזמן יש לי win7.
לא מבין מה הבעיה חייב שתעזרו לי זה קורה לי כל הזמן ואני חייב לטפל בזה ליפני שזה יתפתח!!1
|
|
תוריד EVEREST מהחתימה שלי , וצלם בתוכנה את SENSOR שנמצא בCOMPUTER.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
תוריד מפה את התוכנה http://www.iatraf.co.il/showpost.php...88&postcount=1
כנס אליה אחרי שהתקנת .
תלחץ על COMPUTER> ואז על SENSOR ותצלם לי את המסך ותעלה לי לפה.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מתכבה או נכנס למצב שינה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מתכבה עושה Rastaret למחשב חייב עזרה.
לא מה הבעיה!
עזרה.
*הקפצה*
מחכה יומים ולא הגבתם לי מנהלים!!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאתי במקרה גירסאת ההתנסות ממיקרוסופט? בילד 7100?
תקשיב לא הבנתי כלום מימה שאמרתה אני לא מבין כמעט במחשבים רק יודע להוריד תוכנות לשחק סקייפ intrent וזהו!.
אורי,דור וחגי הם המלכים שלי.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 30-03-2010 בשעה 22:05.
מ א ו ש ר
חבריקו, הרמה של רוב התומכים הטכניים כאן היא יותר גבוה משל הטכנאי הצעצוע שמפוזרים בכל רחבי הארץ שהם לא יודעים משהו מהחיים שלהם (כמובן יש את היוצאים מן הכלל אבל מספרם נמוך לצערי)
אנחנו לא 24/7 על המחשב וגם כנראה לא שמנו לב לאשכול שלך.
בקיצור תהנה מהבאן.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 30-03-2010 בשעה 21:56.
מ א ו ש ר
תודה גם אנחנו אוהבים אותך![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update