החלפתי מסך למחשב אני מחבר אותו עפ כבל וידאו ואני רואה מטושטש , יש איזה דרך לסדר את זה? צריך עזרה דחף , יש לי מע' הפעלה ווינדוס xp
תודה מראש
החלפתי מסך למחשב אני מחבר אותו עפ כבל וידאו ואני רואה מטושטש , יש איזה דרך לסדר את זה? צריך עזרה דחף , יש לי מע' הפעלה ווינדוס xp
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי ExAilE; 27-03-2010 בשעה 17:18.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תבדוק שהכל יושב טוב הכרטיס מסך, הכבל מחובר טוב..
שהכל יושב פרפקט..
בכל מקרה קיימים דרייברים למסכים החדשים תנסה למצוא דיסק או משהו שקיבלת עם המסך תבדוק אם יש שם דרייבר, אם כן תכנס לאתר היצרן ותוריד את הגירסא הכי חדשה עבור המסך שלך..
בלי שום קשר יהיה מומלץ גם לעדכן דרייבר כרטיס מסך (במקרה הכי גרוע זה יכול רק לעזור)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-03-2010 בשעה 17:46.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
פירמטתי במיוחד את הווינדוס כדי שאני יוכל להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך (אין דריבר לווינדוס 7) ובכל זאת למרות שהתקנתי את הדריבר הכי חדש לא רואים טוב במסך.. רואים מטושטש כזה לא חד כמו במסך רגיל..
אולי זה בגלל שהמסך מחובר רק בכבל וידאו? אני כבר לא יודע מה לעשות... :\
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלחץ על הכפתור AUTO שיש לך במסך.
אין זה לא עוזר.. אולי זה טלוי בקצב רענון?
מ א ו ש ר
תביא את הדגם של הכרטיס
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
radeon 9200se
העניין שכבר הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן וזה עדיין לא עובד כמו שצריך.
אני חושב שזה בגלל שזה מחובר רק עם כבל וידאו ולא עם הכבל עם הראש המרובע הזה.. (של המסכים הרגילים )
מה הקצב רענון של המסך?
מ א ו ש ר
כפתור ימני על המסך ותבחר במאפיינים אם זה XP ואם זה VISTA או WIN7 פשוט תבחר בPERSONALIZE ואז תבחר שם במתקדם אם זה XP ואם זאת מערכת אחרת תבחר ב DISPLAY ושם תמצא את האפשרות לשינוי הרזולוציה זה מין מד כזה ותשים על הכי גבוה.
בקרוב יהיה מדריך![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אור - 85 הרצ
lemongrass - אין לי אופציית PERSONALIZE
http://yfrog.com/5526586062j
אולי אתה מתכוון לזה? כי זה כבר על הכי גבוה
http://yfrog.com/jb38588165j
אז אין לאף אחד תשובה...?
נסה לשנות ל 75 הרצ ותגיד אם יש שינוי.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אולי אתה צריך משקפיים
תבדוק את הקצב רענון ואיזה דגם מסך יש לך
הקצב רענון לא עוזר..
אולי פשוט הכרטיס מסך שלי חלש מדי ולא יכול להציג את זה על הטלויזיה...?
נערך לאחרונה על ידי ExAilE; 04-04-2010 בשעה 21:00.