הילד המוכשר לא נח לרגע. במהלך הלילה שחרר geohot לטוויטר ולבלוג שלו הודעה ובה הוא מציין שהפריצה שעד היום הייתה חלקית (tethered) בקרוב תהפוך להיות מלאה. צעד בהחלט בלתי צפוי לאחר שבחודשים האחרונים הודיע שהוא מתעסק בעיקר בפריצת ה- PS3, שבו כבר הראה פריצת דרך.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=__TR86PLiHw&feature=player_embedded"]YouTube- Untethered Jailbreak[/ame]
אי אפשר להגיד כצפוי אבל באמת, הוא לא נח, וזה פשוט מתבקש. geohot מודיע שהפריצה המלאה למכשירים iPod Touch 2G, iPod Touch 3G, iPhone 3Gs כבר בדרך. נוסף על ההודעה הוא גם שחרר וידאו הוכחה אשר תואם את הדרישות שחיברו ה- devteam לוידאו אמיתי.
לענייננו, אם תשאלו אותי יש סיבה טובה שהוא לא הראה איזה גרסה יש לו שם כי סביר להניח (עד כמה שזה כואב) שהפריצה הזאת לא עובדת כרגע על גרסה 3.1.3 - אבל שוב, זאת רק הנחה שכמובן יכולה להיות מוטעית. הסברה שלי מקבלת חיזוק בפוסט הקודם שלו בבלוג בו הוא מפציר בכל מי שלא שדרג ו- jailbreak חשוב לו להשאר בגרסה 3.1.2. דבר נוסף שגורם לי להצמד לדעה הזאת היא שהבחור כבר יצא בהצהרות ובהם ציין שאין בכוונתו בכלל לגעת בגרסה 3.1.3 אך כמו שכולנו יודעים - לשמחתנו - לפעמים זה נשאר בגדר הצהרה (אימפולסיבית משהו).
הסרטון קצרצר בעל מוזיקה מרגיזה ביותר אבל אם זה עושה את העבודה- אנחנו צריכים להיות שמחים.
כרגע geohot מבקש לא להטריד אותו בשאלות בסגנון מתי זה ישוחרר וכו' כי זה בטח לא יגרום לו לשחרר את זה מוקדם יותר.
הבחור גם מציין בגאוה שלקח לו רק יומיים וחצי לעבוד על הפריצה המלאה.
גורם לי לפחות לתהות אם הוא הבחור היחידי שיכול להראות פריצות דרך כלכך משמעותיות בכלכך מעט זמן - וזאת לאורך כל הדרך מאז השקת האייפון הראשון.
מה היינו עושים בלעדיו
מקור:IPHONES

ציטוט ההודעה