נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
אני בן 18 (תכף 19) שנראה כמו 15~16...למרות שאנלא נמוך ואני בגובה סבבה אבל יש לי פנים של ילד. תאמין לי אין לזה ולחיי מין טובים קשר בשיט.
לך לפורום אומנות הפיתוי ופיקאפ.
שם באמת יעזרו לך בחיים, פה יגידו לך "להיות עצמך" ולזיין תשכל על שטויות...
אני הייתי פעם כמוך, תאמין לי או לא. בתול שפתיים בן 17. כן כן, מה ששמעת. הייתי ילד שמפחד מהעולם ומכל דבר שזז...והחלטתי לעשות משהו לגבי לזה.
משו שאני יכול להגיד לך מנסיון - אתה מתעסק בשטויות בקטע של "בתול שפתיים בגיל X בתול בגיל Y זיין בגיל Z". אני יודע מזה תסכול מיני בגיל כזה, שאתה אוכל סרטים שכולם כאלה זיינים ואתה היחידי שהוא לוזר...בלה בלה בלה.
אז זהו שלא. הרוב הם בתולים בגילאים האלה, תאמין לי או לא...הם פשוט מחרטטים לכולם שהם ככה וככה ואתה אוכל סרטים שאיזה 90% הם לא בתולים וה10% הם איזה חנג'ים שיושבים ומשחקים מייפל סטורי. אז זהו..שזה לא ככה.
ואנלא אדבר על אנשים שמכניסים בחורות למיטה על בסיס קבוע, שזה בכלל מיעוטים והם ממש לא מה שאתה חושב שהם.
הרוב בגיל הזה לפחות הם סתם כאלה שמזיינים באיזור הנוחות שלהם (שזה הכי קל בארץ, אבל אם תוציא אותם משם ותשים אותם במקום שהם לא מכירים הם ישתקו כמו דג ויעמדו בפינה עם כוס בירה צמוד לחזה), או שיש להם חברה קבועה הרבה זמן והם שכבו איתה אחרי איזה כמה זמן של קשר (למרות שסקס אמור לבוא לפני קשר אבל אצל רוב ה"גברים" זה לא ככה), או שהם עשו איזו כונפה שיכורה..
מה שאני בא להגיד לך שזה שטויות. כשאתה לא רוצה סקס, הסקס בא אליך לבד.