נגד אני מדבר עם סט של 2-4 משו כזה ופתאום עוברת/עוברות כמה בנות אני מפסיק לדבר כזה ומסתכל עד שהם כאלו יוצאות לי מהטווח ראיה זה עושה משו?
נגד אני מדבר עם סט של 2-4 משו כזה ופתאום עוברת/עוברות כמה בנות אני מפסיק לדבר כזה ומסתכל עד שהם כאלו יוצאות לי מהטווח ראיה זה עושה משו?
|
|
כן, מתחילים לגדול לך פצעים על הפנים. הבחורות עוזבות אותך, מקללות אותך, מרביצות לך ומזהירות כל בחורה אחרת שאתה זה אסון. מצטער, אבל זה מה שיקרה לך אחי![]()
אתה שואל שאלות דפוקות, מצטער להגיד את זה כך..
בן כמה אתה?
מהה הגזמת.. תעשה מה שבראש שלך, רוצה להסתכל על בנות אחרות תסתכל אף אחד לא אוסר עלייך, תיהיה עצמך ותעשה מה שאתה רוצה, זה לא שזה יהרוס לך סט או משהו, זה רק מראה שאתה בוחן את הסביבה כמו כל בנאדם שהצוואר שלו לא תפוס, אלא אם כן תמשיך להסתכל עליהן אחרי שיצאו לך מהפריים ותדפוק מבטים לאיזור האגן בזמן שהן הולכות, ואת זה אני בטוח שאתה מספיק חכם כדי לא לעשות...
בסופו של דבר, הכל מסתכם באיך אתה עושה את זה.
אם אתה מעיף מבט, מרים גבות וממשיך לדבר כמו כלום זה יכול להוסיף. אם אתה מתחיל לבהות ולהוזיל ריר אז הן כן עלולות להרביץ לך.
בשורה התחתונה- אם אתה מספיק טוב, כמעט כל מה שתעשה יעבוד לך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין