נכתב במקור על ידי theidan 1.AA-12 הוא ענה כבר..
קדימה! יאללה זה קל!
נכתב במקור על ידי SmexyWriter קדימה! יאללה זה קל! אל תצעק עליי! סתם חח אינלי מה לעשות אז אני בודק
שאלה שניה: IEPRC - שם של דמות שאלה שלישית: LAVMIIRDMORVAAK -שם של דמות (שם מלא) קשה,2 נקודות! שאלה רביעית: TCNOUREVUA -קילסטרייק
נכתב במקור על ידי SmexyWriter שאלה שניה: IEPRC - שם של דמות שאלה שלישית: LAVMIIRDMORVAAK -שם של דמות (שם מלא) קשה,2 נקודות! שאלה רביעית: TCNOUREVUA -קילסטרייק 2.PRICE תאמת זה קפטן פריס... 3.זה מקרוב אני בטוח אבל אני לא יודע את השם המלא מקווה שזה יחשב 4.Counter-UAV
3. vladimir makarov או איך שלא כותבים את זה.
נכתב במקור על ידי Michael. אם היא דלוקה עלייך אז היא גם נמשכת אלייך >.<" Amd Phenom 2 X2 550 3.1GHZ @ 3.5GHZ Gigabyte MA770-UD3 Powercolor Ati Raedon HD 4870 512Mb A-data 4 Gb (2x2) 800MHZ vitesta Samsung 500GB Antec two hundred Seasonic ss500-ET
נכתב במקור על ידי INVADER 2.PRICE תאמת זה קפטן פריס... 3.זה מקרוב אני בטוח אבל אני לא יודע את השם המלא מקווה שזה יחשב 4.Counter-UAV קיבלת 2 נקודות נכתב במקור על ידי someone Awasome 3. vladimir makarov או איך שלא כותבים את זה. גם אתה 2 שאלה הבאה: MEP קל רצח
נערך לאחרונה על ידי SmexyWriter; 29-03-2010 בשעה 17:27.
נכתב במקור על ידי SmexyWriter קיבלת 2 נקודות גם אתה 2 שאלה הבאה: MEP קל רצח EMP חחח זה הודעה קצרה מדי
נערך לאחרונה על ידי INVADER; 29-03-2010 בשעה 18:24.
יפה ניצחת באתגר תקבל את הפרסים בקרוב.
חוקי הפורום