טוב אז קודם כל שלום לכולם , אני חדשה פה אז .. זהו
תאמת ישבתי לעצמי עכשיו וחיפשתי מקום לפרוק רגשות , חברים אני מעדיפה לא לשתף כי אז הדעה שלהם לא תיהיה אמיתית.
אני לא יודעת אם אני במקום הנכון , אבל נראה לי שאם אני אכתוב את הרגשות פה או בכל מקום אחר ולשמוע דעות אובייקטיביות זה יהיה יותר קל מאשר לשבת בחדר ולחשוב לעצמי .
אז ככה , החיים שלי לא כאלה נוראיים , ברוך השם יש לי משפחה מדהימה , מבוססת , וחיים די טובים .
חברות שלי נוהגות לשתף אותי בהכול , אבל אתם מכירים את זה שמשתפים אותך בתחושות אתה מייעץ הבנאדם מאושר ואתה נשאר עם תחושה כזו מגעילה ושאול את עצמך "היי?! , אולי תשאל אותי מה קורה ? , אולי לי לא טוב ?"
התחושות האלה מופיעות אצלי בלי סוף , אני לא רוצה לבוא לאיזה חברה ולשבת לבכות לה , ואז היא תרחם עליי ובלה בלה בלה .
אני מחפשת חברה או ידיד שיבואו וישאלו אם הכל בסדר שאני לא אצטך לבכות כדי שהם יתיחסו אלי , שהם יבואו אלי מרצונם כי אכפת להם ממני .
זה אולי ישמע בכייני מידי , אבל אני לפעמים מרגישה שפשוט אין לי את מי לשתף .. , אני בטח נשמעת די אומללה .. , אבל זה לא ככה , ברוב הימים אני צוחקת ומאושרת אבל אפילו עם כל הצחוקים והשמחה אני תמיד אמצא משו להיות עצובה בגללו .
אולי משו לא בסדר איתי , אם אני מוצאת בדברים הכי טובים שיכולים להיות לבנאדם את הדברים הרעים , אולי יש בי איזה פאק רציני .. !
אני לא יודעת אם באמת יש אנשים שיצליחו להזדהות עם התחושות שלי .
אני לא באמת מצפה לתגובות , פשוט הייתי צריכה לפרוק את התחושה המגעילה הזאת .
אבל אם בכל זאת מישהו הזדהה אם מה שאני אומרת אני אשמח לשמוע את זה מנקודת מבט של מישהו אחר ..
שבת שלום .

ציטוט ההודעה