|
|
הורדתי את זה וזה לא נותן לי לעבור את לאונרדו תיבדוק שוב אחי
תודה רבה המשחק עובד פצצה....דרך אגב..לסרטי משימות(לפני כול משימה יש כזה דיבורים וזה)אז זה בא ליי בממש דיליי של תמונה וקול קורה פה לעוד מישהו??
אפשר לסדר את זה?
נערך לאחרונה על ידי 23iroy; 03-04-2010 בשעה 17:43.
אוקיי הצלחתי להכנס למשחק אבל זה עדיין עושה מסך לבן.
למה??
שיניתי
זה עדיין עושה לי מסך לבן.
להביא תמונה של הקובץ Server?
למה זה לא נותן לי לעבור את לאונרדו ?
מה שהוא הביא להורדה לא עוזר לי
שיחקתי מעל איזה שעתיים...כול הכבוד...עדיין לא הגעתי למבוי סתום...תעדכן כמה שיותר מהר בבקשה ואם מישהו יכול לעזור לי בקטע של הדילי בין התמונה לקול במשחק?במהזה תלוי איך אני מסדר את זה?
אולי כי יש לך ויסטה...זה נראה לי הדבר היחיד ששונה ממה שיש לי...נראה לי הכי סביר גם...אאבל אני מדבר בלי ידע יסודי סתם מנחש..
תעשה ניסיון אחרון אם זה לא עוזר אז כנראה זה משהו בראוטר ספיציפית לך יכול ליהיות שמחשב אחר אחראי על האינטרנט שלך דרך הראוטר(אין לי מושג על מה אני מדבר)ושם תשנה את הhosts...בכול מקרה זה מה שתעשה!
תעשה uninstall ואז תמחוק כול זכר לאססין קריד כולל את הלאנצר....תתקין מהתחלה תעדכן את הלאנצר ואז תפעיל את האימולטור לפי המדריך שפורסם פה כבר..
נערך לאחרונה על ידי 23iroy; 03-04-2010 בשעה 22:27.
יש לי וינדוס 7
בואנה אתם לא קולטים שמתי שמירה כל שהיא מה-Secuance 5 באיזה שלב שמחפשים מישהו בקיצור זה ממשיך את המשחק אחרי שאני מאשר את המשימה וזה רק במסך לבן כזה אם הסמל של השמירה יעני אי אפשר לראות!
אולי להוריד מחדש יעזור??
iroy, אני מעדכן על בסיס קבוע את הVALUES.DB, אל תדאג..
וrani, אני לא מבין גדול באיך שהאימולטור הזה עובד אז יהיה לי קשה לעזור לך, רק רוצה לודאות, בקובץ HOSTS, פשוט הדבקת את מה שהבאתי על כל מה שהיה רשום שם ושמרת? כי ככה צריך לעשות..
ואתה משתמש בגרסא 1.01 של הלאנ'צר נקי בלי קראקים?
ולא, ממש אין קשר לוינדוס או ראוטר.. אני עם וינדוס 7 וראוטר פועל מעולה!