שלום לכולכם אשמח לקבל עזרה....
הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני מדליק את במחשב אז יש לי הודעה כזאת שאומרת :In another number of hours Hwindos 7 turns off to collect files משהו כזה מה עלי לעשות?
שלום לכולכם אשמח לקבל עזרה....
הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני מדליק את במחשב אז יש לי הודעה כזאת שאומרת :In another number of hours Hwindos 7 turns off to collect files משהו כזה מה עלי לעשות?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תביא את ההודעה המדוייקת או שתצלם..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
ואני רוצה לציין שהוינדוס מקורי כולל אימות מאתר מיקרוסופט.
![]()
נערך לאחרונה על ידי ere_z; 25-03-2010 בשעה 01:11.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בחור זה גירסאת בטא..
לכן זה לא ווינדוס מקורי ולא נעליים
תוריד את אחת הגירסאות הללו:
64Bit
32Bitקוד:File Name: en_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65922.iso Date Published (UTC): 8/6/2009 9:59:56 AM Last Updated (UTC): 8/24/2009 8:59:33 AM SHA1: 326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7 ISO/CRC: 1F1257CA
קוד:File Name: en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso Date Published (UTC): 8/6/2009 9:59:56 AM Last Updated (UTC): 8/24/2009 8:59:33 AM SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610 ISO/CRC: C1C20F76ותפעיל את הווינדוס עם הלודר שיש לי בחתימה (אתה לא צריך לעבור על כל השלבים רק להוריד ולהפעיל את הלודר)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-03-2010 בשעה 03:16.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אז איך אתה מסביר לי את זה שאני עובר אימות בצלחה...?
יש לי S/N מקורי של Windows.
אתה יכול לתת לי קישור טוב להורדה?
נ.ב:
תודה על העזרה.
ועוד שאלה אחת קטנה ...?
האם אני יכול להוריד Windows 7 אני חייב להתקין אותו מחדש או שאני יכול לעשות ריפר.....?
נערך לאחרונה על ידי ere_z; 25-03-2010 בשעה 11:27.
מ א ו ש ר
זה עבר אימות משום שהסיראלים שמתאימים לגירסא הזאת הם ציבוריים ולא קשה למצוא אותם..
לגבי ההורדה איזה גירסא אתה רוצה..
ועוד משהו אם היו לך מחיצות אז מה שנימצא על D לא ימחק אולם מה שנימצא על C כן ימחק (וזה בהנחה שאתה עושה התקנה נקייה ולא שידרוג)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
טוב אחי אחרי חופושים רבים והורדות כוזבות....
אתה יכול להביא לי קישור להורדה של ה 32 BIT
בבקשה....
מ א ו ש ר
http://vip-file.com/download/7879.74...65921.iso.html
מ א ו ש ר
לוחץ על ה - Or download with Very Slow Speed