שמעו היה מטורף בבומבמלה,אבל ממש !
באתי עם כמה חברים AFC שלא מבינים מהחיים שלהם ולא מעריכים את התחום בשיט,כשהם רואים אותי עם בחורות הם עושים לה "אה את מהפיק אפ שלו" וכאלו שטויות,אבל על הזין שלי.
הייתה שם סדנא של דון ג'ואן שממש עזרה לה ולאחרים,היו הרצאות סדנאות,והכי חשוב יציאה לשטח עם המדריכים.
לפני כן,יצאתי עם עוד חבר שהכרתי בקופות (מסתבר שגם הוא בפיק אפ,לא מהפורום הזה) והתחלנו עם בחורות,הרבה מאוד בחורות.
התאמנו על לגשת לבחורות בלי לפחד,אפילו לא טיפה,כי 80% מהבחורות שם היו כוסיות HB8 משהו טוב.
"היי אנחנו ממש מעפנים,דאונרים רציניים,לא כיף להיות איתנו ואנחנו מבאסים תצורה"
*מגישים יד לבחורה*
"רוצות להיות חברות שלנו ? "
זה היה כזה טוב לעשות את זה,תאמת שהיו כמה בחורות שזרמו עם זה,ןהייתה לי סגירת טלפון איתה,אבל זה פעל פעם אחת מתוך 10 ,בכל זאת,סתם אימון.
אחר כך התחלנו לגשת ליותר בחורות...היה קטע אחד שאני ממש אהבתי בעצמי ואני זוכר שהלך לי מעולה.
אני הולך שם בחוף לכיוון אחת המסיבות,ואני רואה שאחת מהכוסיות שמשתזפות כוסית HB 9.5 בלי להגזים עם ביקיני אדום ממש פצצה,עושה כאילו היא ישנה,ואז כשאני עובר היא מסתכלת ל 2 שניות ואז עוצמת עיניים.
אני: "היי,שמתי לב שהסתכלת עליי,אני יודע שאת נמשכת אליי ולדעתי כדאי לי לתת לזה סיכוי,שלום קוראים לי SNOPKIN ,ולך ?"
היא : *שוק מטורף ! * "תאמת שאתה צודק,אתה באמת נראה לי בחור מעניין,שלום קוראים לי ויויאן" (פאק איזה שם של כוסית !!!! )
אני : "אהבתי את השם,חבל שבגללו את לא תקבלי שום כינוי מגניב כמו שלי" (אני מציג את עצמי תמיד רק בשם משפחה,כספי,הן מתעניינות יותר בשם הפרטי ואני לא מגלה להן.
היא: "לא צריך ,בכל מקרה אני אוהבת את השם שלי"
אני: "ואוו איזה חום" *מתיישב לידה* "אני חייב לומר לך משהו"
היא: "מה ? "
אני: "קודם תני לי את היד,ואז תראי"
היא: *נותנת את היד*
אני: *מושך אותה* "הולכים לים,חם לי מידי"
רגע לפני שנכנסים היא לא רוצה כי קר,אז הרמתי אותה כמו בחתונה ופשוט נכנסתי איתה למים,ממש נזרקנו לבפנים במכה.
היא : "יוווווווו איזה קור אני מתה ! " *מחבקת אותי*
אני : "אחלה תירוץ לחיבוק,אני צריך להשתמש בזה מתישהו"
היא: "מה ? לא !! זה לא תירוץ באמת קר לי"
אני : *אנחנו עדיין מחובקים* "הבנתי שאת יפה,אבל יופי זה לא דבר נדיר...מה עוד יש לך להציע חוץ מהמראה שלך ? "
היא: *שוק אפילו יותר חזק מהשוק הראשון,ממש פתחה את העיניים,וזה קשה כי היינו דיי עמוק בים,לפחות בשבילה* "מה ? אה...אני מציירת ויודעת להתלבש,ואמרו לי שאני חכמה"
אני: "אמרו לך ? "
היא : "נו אני חכמה ! "
אוקיי כבר התעללתי בה מספיק וקיבלתי מספיק IOI'S
אני: "אוקיי,עכשיו את הולכת גם לחייך וגם להיות מופעת"
היא: "נו.." *מחייכת*
אני: "אוקיי עכשיו רק נשאר לי להפתיע אותך" *נשיקה*
משם זרמנו ,אבל הייתי צריך ללכת אז לקחתי את המספר,ואז נגמרה לי הסוללה בפלאפון ולא היה לי מטען,באסה.

"
ציטוט ההודעה