אני חושב שגם עדיף לייט כי המלברו האדום יותר חריף ולא טעים![]()
אני חושב שגם עדיף לייט כי המלברו האדום יותר חריף ולא טעים![]()
|
|
??????????????
תשמע אם אתה מעשן רק חצי שנה, תשאר בלייט אחי, אבל אם אתה ממש רוצה להחליף תנסה מלבורו מדיום, לפני שאתה עובר ישר לאדום...
1. ההבדל בין מלבורו לייט רגיל ואדום זו כמות הטבק בסיגריה, בלייט דוחפים לך עוד כל מיני חומרים בשביל שהשפעת הסיגריה תהיה חלשה יותר.. אז עדיף אדום בעיקרון כי זה הכי פחות חומרים זבל מלבד הטבק.. אבל הוא גם הכי חזק
2. אם יש לך תקציב תלך על פרלמנט רגיל, חזק לך מדי? קח בלו..
3. ככל שיש יותר טבק בסיגריה, הריח שלו יותר חזק, מלבורו אדום מריחים יותר ממלבורו לייט...
4. הסיגריה לא יותר ממכרת אם מה שכיף לך זה סתם להוציא עשן.. היא יותר ממכרת אבל בהרגשה בגרון.. אבל זה שטויות אם תרצה להפסיק לעשן אז להגמל מלייט בדיוק כמו להגמל מאדום..
שמח שעזרתי![]()
ראיתי כמה תגובות וזה פשוט טמטום
רוצה משהו יותר חזק ? יותר איכותי ?
חזק זה כמעט הכל, מלברו לייט זה (בערך) 0.5 ניקוטין.
רוב הסיגריות הן יותר, תנסה תדע מה אתה רוצה.
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
לאא... פשוט אם הוא רוצה יותר חזק אבל עדיין מלבורו שיקח אדום מזה שיקח כמעט כל הסיגריות, איזה מן הצעה זו? ואם הוא לא מבין? הוא יכול לקחת גם ווג ולא לדעת מזה... אני כבר אמרתי את דעתי, לפי דעתי מלבורו לייט הכי טוב רוצה להחליף עדיף לאדום. פרלמנט עישנתי כמה זמן זה עשה לי חררה, אבל כל אחד מגיב לזה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי avnitom4; 08-04-2010 בשעה 03:43.
לאא... פשוט אם הוא רוצה יותר חזק אבל עדיין מלבורו שיקח אדום מזה שיקח כמעט כל הסיגריות, איזה מן הצעה זו? ואם הוא לא מבין? הוא יכול לקחת גם ווג ולא לדעת מזה... אני כבר אמרתי את דעתי, לפי דעתי מלבורו לייט הכי טוב רוצה להחליף עדיף לאדום. פרלמנט עישנתי כמה זמן זה עשה לי חררה, אבל כל אחד מגיב לזה אחרת.