קניתי לא מזמן טלויזית LCD של LG . הטלויזיה היא באיכות full hd .
השאלה שלי היא . איך אני יכול להפעיל סרטים באיכות HD ?
אפשר דרך ה DVD הביתי ? או באיזה שהיא דרך אחרת ?
קניתי לא מזמן טלויזית LCD של LG . הטלויזיה היא באיכות full hd .
השאלה שלי היא . איך אני יכול להפעיל סרטים באיכות HD ?
אפשר דרך ה DVD הביתי ? או באיזה שהיא דרך אחרת ?
|
|
דרך הDVD אי אפשר.
המחליף של הDVD הוא הBlu-Ray והוא אכן מנגן סרטי HD.
חוץ מBlu-Ray אפשר גם לחבר את המחשב לטלוויזיה ולנגן סרטים מהמחשב.
אם לחבר את המחשב לטלוויזיה אינה אפשרות אפשר גם לקנות Streamer(או מזרימדיה בעברית) שיכול לנגן קבצים דרך הרשת או דרך HDD שמחברים אליו.
המלעון מעלי ציין את רוב האפשרויות הפופלריות
אבל בוא נדבר על מודינג
כל מה שצריך זה 5 שנים ותק בהנדסת אלקטרוניקה, שם סיני, וביצים..
סתם לא באמת תרגע..
אני מניח שהטלוויזיה הגיעה עם כניסות HDMI ומאיזה סיבה אני חושד שאין לך כרטיס מסך HD במחשב לכן האופציה של לחבר את המחשב לטלוויזה נישמעת פחות רלוונטי (אלא אם אתה מתכוון להשתדרג ולקנות כרטיס מסך נורמאלי)
לכן נישארנו עם הסטרימר, תראה יש הרבה מאוד סטירמרים בשוק ו98% מהם הוא פשוט זבל טהור אז שאתה אץ רץ לך לרכוש אחד תבחר בקפידה כי עדיף להיות זהיר מאשר להצטער המלצה שלי לך על חברה נורמאלית נניח Western Digital אמורה להיות חברה שמציעה מוצר במחיר שדי שווה לאיכות שהוא מוציא..
אבל באמת הכי חשוב אם אין לי כוח להתחיל לעשות סקר שוק נרחב אז לכל הפחות אל תקנה סטרימר מחברה שבחיים לא שמעת עליה כי אתה באמת תצטער
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יש לי מחשב נייד תומך HD .
עם כבל שמאפשר חיבור למסך הטלויזיה
איך אני מציג את הסרטים ?
עם איזה תוכנה ?
יש לך חיבור HDMI במחשב?
יענו חיבור כזה
וכניסה כזאת: (במחשב)
![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2010 בשעה 02:35.
אורי, גם עם במחשב הנייח אין יציאה של HD אפשר לחבר אליו כבל של DVI ולטלוויזיה כבל של HD וככה לראות את הסרט.
במידה ויש לך מחשב עם יציאה של HD {לי יש מחשב נייד ורשום בענק שיש לו יציאה HD} את צריכה לקנות כבל HD/HD כלומר שבני הקצוות יהיה חיבור HD. תחברי למחשב תחברי לטלוויזיה וזה אמור להציג לך את מה שאת רואה על המחשב על הטלוויזיה.
אזי,תבחרי את הסרט שאת רוצה לראות ותראי.
לפני שאת קונה תגידי למוכר שזה אמור להתחבר למחשב ולטלוויזיה ועל איזה כבל הוא ממליץ לך {יש הרבה סוגים!}.