מי שראה את המשחק היום קיבל הוכחה שמסי השחקן הכי טוב בעולםם.ברצלונה פשוט קבוצה גדולה שאחרי 1-0 לא נשברים וכבר אחרי שתי דקות הכניסו גול שוויון,ותראו מה זה אחרי 1-0 להכניס רביעייה לארסנלל!! זה לא כזה פשוט
מי שראה את המשחק היום קיבל הוכחה שמסי השחקן הכי טוב בעולםם.ברצלונה פשוט קבוצה גדולה שאחרי 1-0 לא נשברים וכבר אחרי שתי דקות הכניסו גול שוויון,ותראו מה זה אחרי 1-0 להכניס רביעייה לארסנלל!! זה לא כזה פשוט
נערך לאחרונה על ידי BlacK MamBa; 08-04-2010 בשעה 14:29.
|
|
4 מהשחקנים הטובים של ארסנל פצועים...
במידה וארסנל היו עולים עם הנוער היה להם סיכוי לקבל רק 3-1 ולא 4-1
4 שחקנים..
תחשוב שמסי,אלבס,צ'אבי,איברימוביץ' פצועים איך תיראה ברצלונה ?
ככה גם ארסנל..
מבחינתי המשחק הזה לא אומר כלום למרות שנהנתי מהרבעייה של מסי.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
מסי פשוט מדהים סילבסטר הבלם של ארסנל עשה במכנסיים מולו במידה וסונג היה בהגנה היה יותר קל לארסנל אבל עדיין מסי פשוט בלתי ניתן לעצירה,טכניקה מדהימה.
ואני כאוהד ריאל מקווה שמסי יאבד את המומנטום בסופרקלאסיקו ולא יבריק כמו נגד ארסנל.
כל פעם הוא עושה אתזה מחדש.וכל פעם אני לא מאמין שזה אנושי(ואני שונא בארסה) אבל עדיין מהלל את הבן אדם אישית
אתה צודק מסכים איתך
4 גולים
L-i-o-n-e-l M-e-s-s-i
אחד
לחופש יש תאריך:
23.10.15
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
שחקן ענק!!!
חחח פורסמה כתבה שלפני 7 שנים מסי ניסה להתקבל לגנואה שבליגה האיטלקית והמנהל לא קיבל אותו כי הוא אמר שהוא לא היה טובXD