כותרת,יאללה זרמו. P:
כותרת,יאללה זרמו. P:
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
הייתי בקניון עם חברה ופתאום רדפו אחרינו ערבים ופה הם ממש אונסים בנות , קיצר הלכנו מהר נכנסו לחנויות ויצאנו ומהצד השני והם עדיין היו אחרינו ואז הגענו בדיוק לאוטובוס שלנו הוא בדיוק היה בתחנה ואז הם התסכלו על האוטובוס והלכו .
איפה זה פה?
ולא היה לי יותר מידי סיטואציות מפחידות... אני זוכר שפעם אחת נסעתי באופניים למכולת כי אמא שלי ביקשה ממני לקנות משהו והייתי בן 11 ובחוץ עמדו שלושה נערים בני 17 ככה, והם ביקשו ממני את הכסף, אמרתי להם לא רוצה, הם עוד פעם ביקשו ממני, ואז מהר נכנסתי למכולת, קניתי מה שהייתי צריך, וכשיצאתי הם עדיין היו שם, אז רצתי תספרינט של החיים שלי לאופניים, עליתי עליהם ונסעתי משם...
אני אספר את הסיטואציה ואחרי זה משהו מדהים !
אחותי הייתה מעורבת בתאונת דרכים והיא הייתה במצב קשה מאוד ..
קיבלה מכה בראש שיצר דימום במוח והיא הייתה בניתוח מסובך מאוד אז זאת אחת מהסיטואציות המפחידות בחיי !
הדבר המדהים פה ..
היא הייתה במעין תרדמת [ הרופאים הרדימו אותה בשביל שהדימום במוח יפסיק להשפיע ] של שבוע וחצי - שבועיים .
אברך מנתניה הציע לשנות את שמה לאסתר [ זה היה בפורים ]
אבא שלי הלך לרבי דוד אבוחצירה פעם ראשונה - הוא אמר לאבא שלי מבורכת מבורכת מבורכת [על השם החדש]
פעם שנייה כשאבא שלי הלך אליו - הוא אמר לו שהיא תיהיה בסדר .
פעם שלישת כשאבא שלי הולך אליו - רבי דוד אבוחצירה שוב אומר שביא תיהיה בסדר , אבא שלי ענה לו מתי כבוד הרב ? רבי דוד הצביע ואמר מחר היא תתעורר ! מחר היא תתעורר ! מחר היא תתעורר !
למחרת ...נחשו מה קרה ? אחותי התעוררה !!!
כל זה קרה בשבוע וחצי - שבועיים שהיא הייתה במיין תרדמת הזו
אמיתי לגמרי !
הסיטואציה שלי .
כשהייתי בן 10 3 ילדים בני 14 באו אליי ואמרו לי להביא להם את הכרטיסיה שלי .
עכשיו הקטע שהייתי לבד בתחנת אוטבוס ב8 בלילה .
אז אמרתי להם '' לא רוצה ''
הם תפסו אותי ורצו להרביץ לי אבל אז בא האוטבוס והם הלכו ..
ישנתי ומישהו הפעיל מוזיקה פול ווליום על האוזן שלי
היה לי עוד מיקרה מאוד מפחיד ...
יום אחד לפני הרבה שנים הלכתי עם אמא שלי לשופרסל דיל בנתניה .
עכשיו שלא תחשבו זה מקום ענק !!!
מוכרים שם הכל כל מה שלא תירצו ...
עכשיו היית קטן אז הלכתי לאיבוד , בכיתי ובכיתי ובכיתי ...
אז בא אליי איש אחד ולקח אותי לקופות ושם שאלו אותי את השם שלה אמרתי להם ואז הם קראו לה לקופות .
אני אחרי חוג והשעה 7:30 חושך בחוץ ואני מתחיל ללכת הביתה איך שאני יוצא מהבניין של החוג יש חולות ועצים ומשם אני תמיד עובר [ זה קיצור דרך ] לא רואים שם כלום אז אני עובר שם ופתאום שומע כלבים נובחים עליי ומתקרבים אליי ופתאום התחלתי לרוץ בטיל והכלבים דרפו אחריי עד שהגעתי למקום שיש בו אור והם הלכו
אחד הדברים המפחידים שהיו לי בחיים
אני ראיתי ערבי עושה עבודה בכיכר, מסדר תפרחים ואני יודע לדבר ערבית, אז קיללתי אותו והיינו קבוצה של ילדים, אז ההוא התחיל לרוץ אחרי חבר שלי ורדף אחריו, אני רצתי לבית שלי והכנסתי את חבר שלי חח איזה מסכן הוא יש לו פחדים מערבים.
שלום שלום