|
|
איזה מערכת הפעלה זות?
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
כמה חשבונות משתמש יש במחשב?
אתה מחובר מהאדמינסטור?
1 (אדמינסטרטור) וכן אני מחובר ממנו
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאת תיקיית עדכונים של ווינדוס...
תוריד את ה REG הבא:
http://www.upf.co.il/file/92007.html
תלחץ עליו פעמיים תאשר את ההודעה שקופצת ואז תיגש לתיקייה הזאת ימני + Shift ובחר בקח שליטה
כעת תהיה לך גישה אליה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בלאט נו מה אתם ילדים
כנס לסייף מוד
מתנסה משם
אין לו הרשות גם במתמש הראשי
אז צריך לעשות את זה אך ורק בבררת מחדל
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה פשוט אני אסביר לך מה לעשות בשלבים.
1. כנס לאפשרויות תיקיה בלוח הבקרה שלך ושם בחוצץ של תצוגה שהוא האמצעי תחפש שם שיתוף פשוט תוריד ממנו את ה V ואז תאשר
2. לאחר מכן תלך לתיקייה שהכנסת אליה את התיקיית פורנו שלךופשוט תלחץ כפתור ימני ותבחר במאפיינים ואז שם כנס לחוצץ חדש שנקרא אבטחה.
3. תלחץ על מתקדם תיכנס לבעלים ושם תסמן את עצמך כבעלים תסמן V למטה שאומר להחליף את הבעלים הרשומים כאן כבעלים בכל התיקיות משנה ואז תאשר לאחר מכן אתה כנראה תקבל אולי הודעות שגיאה פשוט תאשר אותן זה לא מעניין ואז תסגור את כל החלונות האלה ואז פשוט כנס לתיקייה רגיל ותיקח את התיקיית פורנו למקום בטוח אחר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אז תן לעצמך הרשאות על התיקייה תלחץ כפתור ימני על תיקיית האם שבה נמצאת תיקיית ה IDM=פורנו (באנגברוס/ריאליטי קינגס וכו' מחק את המיותר) תבחר בחוצץ אבטחה כנס למתקדם שם בחוצץ הראשון תראה אם יש לך שליטה מלאה על התיקייה אם כן אז פשוט תסמן V על החלפת ההרשאות האלו בכל תיקיות וקבצי המשנה ואם לא אז תוסיף את עצמך לשם ואז תסמן V תאשר וזהו אתה יכול עכשיו לראות את המידע או להוציא אותו לאן שבראש שלך רק בפעם הבאה תעשה טובה לעצמך תשתמש בתיקיית WINDOWS הראשית כדי להסתיר דברים אף אחד לא מחפש שם כי הרבה בכלל לא יודעים שיש להם תיקייה כזאת בכלל.
אורי באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר... אני לא הבנתי מה מצחיק במה שאמרתי?
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 09-04-2010 בשעה 15:13.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!