מה אתם אוהבים ברוק ומטאל למה שומעים דווקא את זה?
אישית אני שומע רוק בגלל הLYRICS ובגלל שזה לא פופ חחח
דיון מהנה!
מה אתם אוהבים ברוק ומטאל למה שומעים דווקא את זה?
אישית אני שומע רוק בגלל הLYRICS ובגלל שזה לא פופ חחח
דיון מהנה!
|
|
מאז שאני קטן אני שומע רק רוק ... ובאיזה גיל 13 וחצי ככה התחלתי לשמוע סגנון יותר כבד כמו מטאל .. חחח אם תשאלו אותי על סוג מטאל אחד יפה זה Folk metal !!! נניך השיר הזה בסוג הזה:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o"]YouTube- ELUVEITIE - Inis Mona[/ame]
השילוב של הקלים ממש יפה!!! וזה עושה את זה משהו מיוחד לדעתי עם סוג מוזיקה כזה ...
ובוא נלך קצת על הקלאסיק כמו Pink floyd , REM , Led Zeppelin ועד מלא .. מסר בשירים ועד זמר metal שיש לו מסר Marilyn manson ...
בקיצור לדעתי רוק \ מאטל זה המילים חחח למרות שיש לא מעט שירי מטאל שלא תבין את המשמעות שלהם חח
-- איזה להקות להקות אתם גלתם עליהם ?!
אני גדלתי על Pink floyd , REM , Led Zeppelin , The Rolling Stones ,The Police ... חחח מה שאבא שלי היה משמיע לי כל היום והיום זה לא יוצא לי מהראש חח אבל יש עוד רשימה למה זאת הייתה התקופה היפה של הרוק .. לדעתי להרבה זמרים היום אין את מה שיש במילים של פעם ..
כל תוכנה שאתם צריכים - רק שלחו הודעה פרטית
יפה מאוד אבל אם אמרת שרוק בישבילך זה המילים והמסר אז איזה מסר יש בפולק מטאל? חוץ מזה יפה מאוד אני אישית לא גדלתי על רוק גדלתי על אמינם חחח![]()
תשמע את the guess who - american woman
תן לעצמך כאפת שטות ואני מקווה שאחרי כל זה אתה כבר תבין תתשובה לבד
חחח אמרתי שיש שירים במטאל שאין בהם מסר חח XD , אבל תראה מה כתבתי על החיבור בין הכלים אחי! אין זה יצירת אומנות אחי .. חח אולי שחכתי לכתוב אבל אני גם אוהב את השילוב במוזיקה הזאת folk משלב כלים מארצות שונות והקצב זה מה שעושה את השיר
the guess who - american woman .... לא יודע משהו חסר לי אחי - לא אהבתי .
שמע את זה: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=pudOFG5X6uA"]YouTube- REM Everybody Hurts[/ame]
של REM חח אין מצב שאתה לא מכיר =]
כל תוכנה שאתם צריכים - רק שלחו הודעה פרטית
בעיקרון בדרום זה התפתח ביכלל שכולם רצו ליהיות סקייטרים ואז כולם היתחילו לישמוע רוק והרבה הושפעו מהם היום לא תימצאו בדרום סקייטר אחד שלא שומע רוק או לא מנגן בגיטרה בדרום הירידה הכי משפילה לסקייטר זה שאומרים לו ''יא סקייטר ששומע מיזרחית'' ועוד משהו אם מישהו ילך בדרום לאיזה סקייט פארק עם שירי מיזרחית יעיפו אותו מישם בטילללללללל טוב זה לגבי הדרום ואם להיות יותר ספציפיים ככה זה באילת
אני שומע רוק כי אני אוהב את השילוב בין גיטרות חזקות לבין ליריקה וקצב טובים.
ובדר"כ רוק זה הסגנון שמספק את השילוב. אני שומע הכל אבל לרוק אני הכי מתחבר.
בברכה,
חגי.