טוב אז אתם כבר מכירים אותי ולחלקכם שלא?אז שיחקתי בקבוצה מאוד בכירה בארץ בכדורגל שימשתי כשוער,ושנה שעברה עצרתי כדור עם הרגל וכל הקרסול הסתובבה לי והיה חשש שזזו לי חוליות בחיבור שבין הקרסול לכף הרגל,התקופה הזאת השביתה אותי לכל העונה,ולאט לאט התחלתי "להידרדר"(תכף תבינו למה אני כתבתי במרכאות)
בקיצור כבר התחלתי לא לשמור על סדר רגיל כי לא יכלתי לזוז אז התחלתי לאכול לא במקום(לא השמנתי)אבל אוכל לא בריא(ג'אנק פוד וכל זה,לפני היינו אוכל חלבונם פחמימות. לא נוגע בכל הגאנק הזה)ואז גם באה הנרגילה והתחלתי לעשן כמו משוגע איזה 2 3 ראשים ביום,חושבים שבזה זה נגמר?כמעט כל יום בחופש שתיתי וכמו כל אחד ששותה פתאום באלו לעשן,אז גם סיגריות התחלתי(זה דווקא בתקופה האחרונה(שבוע שבועייים) ובקיצור אחרי כל פעם שהייתי מעשן הייתי מתבאס,השבוע ישבתי וחשבתי עם עצמי,מה נהיה ממני?מגיל 15 אני מתאמן עם קבוצת הנוער של המועדון,ורשמתי כמה אימונים בבוגרים,זה מה שרציתי להיות?אחד מניאק נהיה מושפע כמו האחרים?ילד חרא שלא שומר על עצמו,מעשן,שותה אוכל לא במקום(בשבילי זה חציית הגבול מתחת לקו האדום בחיי)
אמרתי זהו אני מפסיק עם השטויות,מהיום אני לא נוגע לא בנרגילה לא בשתייה ולא בסיגריות.
עכשיו גם מצאתי לי מישהי די רצינית אז זה ככה טוב כי אני יהיה פחות עם החברים ואני אשמור על עצמי יותר.
בקשר לכדורגל(השנה זאת השנה הראשונה שהייתי אמור לשחק נטו בנוער (שנתון 92) וקרה מה שקרה ונפצעתי.העונה הזאת עומדת להיגמר,והחלטתי שנחתי מספיק ואיך שהעונה נגמרת אני מתקשר למאמן שוערים שלי חוזר לכושר,אימונים רצחניים יום כן יום לא אימון של 5 שעות,אני חוזר בטירוף ועוד ישמעו עליי!
בקיצור רציתי לפרוק ולהראות לכולם שכל ירידה היא לצורך עלייה,תלוי איך אתם מסתכלים על זה והחלטה בידכם,אם אתם רוצים לשקוע יותר איפה שאתם נמצאים?או להרים את עצמככם מהקרשים ולהוכיח לכולם ועלצמם בפרט שיש לכם אופי מברזל שאתם לא נשברים,וזה מה שאני חושב שיהיה אצלי בעזרת השם אני מאחל לי בהצלחה.
שבת שלום