טוב תקשיבו, רובכם פה בגילאי 18+ מעשנים ושותים אז תנו לי להסביר לכם כמה דברים לעתיד(האשכול מדבר לשני המינים, בנים ובנות מעל גיל 18 שמעשנים ושותים).
בריאות זה דבר שאין עליו מחיר! אני לא יודע(כל קורא והמצב שלו) מי חינך אתכם או איך חינכו אתכם אבל לבריאות אין מחיר! בריאות זה משהו שאם הוא הולך אי אפשר להחזיר אותו לא משנה כמה כסף תציעו או מה שלא תעשו, רובכם חושבים יחד אם העולם שכסף זה הכל בחיים, אבל זה ממש לא נכון! כסף זה כלום לאומת הבריאות! בכסף אתם יכולים לקנות הכל אבל לא את הבריאות שלכם, תאמינו למה שאתם רוצים אבל כל פעם שאתם מעשנים או משתמשים בסמים או שותים אתם הורסים את הבריאות שלכם פי 10 מאשר באנדם שלא שותה או משתמש בסמים, אחוז התמותה בסרטן בקרב מעשנים הוא גדול פי 10 מאלה שלא מעשנים כלל למרות שגם אלה שלא מעשנים יש להם סיכוי לא קטן לחלות בסרטן ואני לא מדבר אתכם על עישון פסיבי, יש מושג כזה שנקרא "גנים" והפעם זה לבנות, ביום שאתן תכנסו להריון חשוב שתזכרו, ש-60 אחוז מחולי הסרטן בקרב ילדים נגרמים בגלל ההורים שלהם! בגלל שכל סיגריה שאישה הרה מכניסה לגוף שלה, החומרים הכימיים שהיא מכניסה נכנסים לריאות של העובר וככל שאישה בהיריון מעשנת יותר, אחוז התמותה של העובר עולה! היו מקרים שהעובר מת בתוך הרחם של האמא ואף אחד לא רצה להסביר לה למה זה קרה, לכן אני אומר עכשיו לכל הבנות שקוראות את זה תפסיקו לעשן! פשוט תפסיקו! אתם מזיקות גם לעצמכם וגם לעובר שלכם שיהיה בעתיד! נכון שעכשיו המילים שלי חסרות משמעות אבל יום אחד אתם תבינו את המשמעות האמיתית של הבריאות וכמה היא חשובה! כל אחד אחרי האשכול הזה יעשה את החשבון הנפש שלו אבל לעתיד תזכרו שככל שאתם שומרים על הבריאות שלכם יותר ככה הסיכוי להגיע לגיל 90 עולה! עזבו אתכם צבא וכל החרטא למיניהם, אני מדבר אתכם על כך שככל שאתם מעשנים יותר, ככל שאתם שותים יותר, ככל שאתם לא שומרים על הבריאות שלכם ככה הסיכוי למות בגיל 45 עולה! ותאמינו לי תכנסו פעם אחד לבית קברות ותשאלו "כמה אנשים קבורים כאן שמתו מסרטן" רק התשובה תכניס אתכם לשוק! והנה למעשה קישור לכתבה שמסבירה את הדברים שלי:
http://sc.tapuz.co.il/shirshurCommuna-3001-33334101.htm
הנה כמה צ'טוטים:
זה רק בישראל מדיי שנה והנה צ'טוט כמה אנשים מתים בארה"ב מדיי שנה מעישון:מדי שנה מתים בישראל כ- 10,000 בני אדם כתוצאה מנזקי עישון. בארצות הברית מגיע מספר מקרי המוות ל-400 אלף, מהם 1,500 מתים מעישון סביל. בעולם כולו מתים מדי שנה ארבעה מיליון בני אדם.
לסיכום:בארה"ב מתים 400,000 איש מנזקי עישון 1,500 מעישון סביל... שזה בערך 0.37 % על פי הנתונים האלו, עישון פסיבי לא כל כך מזיק כמו שמנסים למכור לנו בפרסומות. אחוז האנשים שמתים בגלל איבחון לא נכון הרבה יותר גדול מ-0.37% עד כמה שידוע לי.
כל פעם ששואלים אתכם "מה יותר חשוב לכם, בריאות או כסף" תענו בריאות חד וחלק! ולמה בריאות ולא כסף? בגלל שלבריאות אין מחיר!!!!!!!!!!!!! בריאות לא קונים בכסף! בריאות זה משהו שאם הוא הולך אי אפשר להחזיר אותו לא משנה כמה כסף יש לבאנדם שהולך למות! אין מה לעשות! ככל שתפנימו את זה יותר ככה הסיכוי שלכם לחיות עוד שנה עולה! וככל שאתם מעשנים ושותים ושמים זין(סליחה על זה) על כל מה שרשמתי, אני אומר לכם בדוק! עד גיל 45 אתם תמותו! לא יעזור לכם כלום! ככל שאתם לא משגיחים על הבריאות שלכם ככה הבריאות לא תשגיח אליכם! וככל שאתם כן משגיחים על הבריאות שלכם ככה הבריאות שלכם משגיחה אליכם!
אלה דבריי על בריאות ועל המשמעות האמיתית שלה! ממליץ להכניס את זה ללינקייה כי יום אחד אתם תודו לי על האשכול הזה!
המשך יום נעים.

ציטוט ההודעה