משהו יכול להמליץ לי על סרטים טובים שאני יכול להוריד להורים שלי, לא מדע בדיוני כמו רובוטריקים
*סרטים ישראלים גם טוב
אני לא מבקש הורדה רק שמות של סרטים
תודה לעזורים!!
משהו יכול להמליץ לי על סרטים טובים שאני יכול להוריד להורים שלי, לא מדע בדיוני כמו רובוטריקים
*סרטים ישראלים גם טוב
אני לא מבקש הורדה רק שמות של סרטים
תודה לעזורים!!
נערך לאחרונה על ידי goku81; 11-04-2010 בשעה 19:18.
|
|
*אני יערוך לך כותרת...
איזה ז'אנר אתה צריך??
נערך לאחרונה על ידי goku81; 11-04-2010 בשעה 19:52.
הסנדק, ניחוח אישה (זה לא מיני כמו שזה נשמע חח זה ממש יפה עם אל פצ'ינו), על סף תאום, על הכוונת, ואפילו גם יס מן, אני אגדה, ואווטאר הרבה מבוגרים רואים אבל לא יודע (תראה קודם ואז תחליט), זומבילנד (אני צחקתי אבל אני לא בטוח עד כמה הוא למבוגרים), מארלי ואני, שחק אותה סמארט (שוב, אני צחקתי אבל אני לא בטוח עד כמה זה למבוגרים), 2012 (לא מומלץ), שוב בן 17 (חצי מבוגרים חצי ילדים), חטופה (סרט ממש יפה), ההצעה (קומדיה חביבה), על הזוג מורגן שמעתם (נחמד), אנשים מצחיקים (לא בטוח שזה למבוגרים אבל תראה ואתה תחליט)
כל אלה פשע/פעולה/קומדיה או מעורבב
סורי שזה אולי לא כתוב טוב כי כל פעם הוספתי חח..
נערך לאחרונה על ידי 1barak; 11-04-2010 בשעה 20:07.
וואלה ממש תודה על כול ההמצלצות חחח יש כאלו שראיתי אני כבר יודע אם כן או לא. ההורים שלי אוהבים סרטים מציאותים לא כמו אני אגדה או כול מיני זומבים או יותר גרוע אווטאר חחח , זה הסגנון שלהם פשוט.
מארלי ואני זה נראה לי אחלה אופציה, חטופה הם כבר ראו, שוב בן 17 זה לצעירים (ראיתי 3 פעמים חח), ההצעה נראה לי יש לי בשבילהם כבר אבל לא בטוח (לא ראיתי), יס מן גם טוב וכול השאר אני יבדוק בשבילם
שוב תודה אחי![]()
טוב קיבלת...
נעול!