כותרת^^
כותרת^^
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
|
|
הנקודות מתאפסים מרגע שאתה מרוויח אותן,
יש לך אותן לשנה אחת שלמה.
ננגיד הרווחת היום 4 PTZ?< אז מהיום בעוד שנה בדיוק הם ירדו לך.
אני לא ראיתי בשום מקום שלוקרז רשמו את זה
זה סתם המצאה של ילדים!!!
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
חרטה דודפור
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
אבל נגיד נרשמתי ב12 למרץ 2090 (בדיוק לפני שנה) אז היום יאפסו לי לאפס או יורידו לי 4 נקודות?
נערך לאחרונה על ידי saarami1; 12-04-2010 בשעה 16:22.
אחרי שנה אני חושב.