קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני וחברה שלי ניפרדנו...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 20-03-2011, 02:40
  2. שיר שכתבתי לחברה שלי( ניפרדנו) ושיניתי אותו קצת מאז...
    על ידי ליריגל בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-01-2008, 17:36
  3. [עזרה] ניפרדנו לאחרונה.
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 15:44
  4. עזרה אני וחברה שלי ניפרדנו ואני צריך טובה במשו..
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 18:29
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

ניפרדנו או לא?!

ברירת מחדל ניפרדנו או לא?!

נתחיל מאפס!
    לפני חודש ימים הכרתי משהיא שלא ממש היתה בעניין שלי ולא מהעיר שלי, הכרנו ממש בקטנה כעבור כמה שבועות שלא דיברנו בכלל היא השיגה תאיסי שלי התחלנו לדבר שם ופה יום למחרת היא התקשרה אלי ובלה בלה בלה...
    בקיצור הבנתי שהיא בעניין שלי ולא מפריע לי לזרום אחרי שקצת הכרנו בפלפאון היא החליטה שבא לה לראות אותי אז היא בא לבקר בעיר שלי, הכל התחיל בנגיע והסתיים בנשיקות כי כמו שאמרתי לי לא מפריע לזרום.
    אחרי זה התחלנו להכיר באתי אליה/יצאתי איתה כמה פעמים והכל יפה וטוב
    לאט לאט וראיתי שהיא לא סתם ילדה ושיש לה מח ואופי ואני אמרתי לה לא פעם אחת שאני בן אדם לא מיוחד אבל רצני במערכת יחסים, הצעתי לה חברות כמובן שהיא הסכימה.
    אחרי שבוע וכמה ימים שהינו בקשר קצת יותר רצני התחלתי להרגיש שאנחנו מתרחקים אז חשבתי לשאול אותה ''מה הדבר הרע שמצאת בי עד עכשיו?'', לקח לי זמן להוצא ממנה את התשובה אבל בסוף היא ענתה לי שהיא לא רגילה לזה שאני אומר לה שאני אוהב אותה כי כנראה היא לא יכולה להחזיר בחזרה ולפעמים מרגישה שזה מרחיק ובזה היא צודקת, אמרה שטוב לה שאני רחוק ולא בעיר שלה כי אם היינו רואים הרבה זה לא היה טוב (היא אף פעם לא פגשה משהוא רצני, ''חובבת משחקים'')
    היא אמרה שיש לה ברגע זה רגשות כלפי אבל לא יודעת אם זה לנצח.
    בקיצור היא לא היתה מוכנה להכיר משהוא רצני ועכשיו נראה לי היא לא סגורה על אצמה..
    והסבירה לי שקצת הקדמנו בלהיות חברים ולהתחיל קשר רצני
    בקיצור הגענו למסקנה שניפרד ובהתחלה נכיר קצת יותר אחד את השני ומשם נראה כבר מה נעשה..
    עכשיו שאלתי אותה עם יש משהוא מאחורי כל זה ואמרתה לה ''אני בטוח שכל בת תגיד את אותה התשובה'' והיא אמרה לי לא פעם אחת ''לא אין לי משהוא אחר'' ואמרה שהיא לא משקרת לי
    כמובן שאני מאמין לה!
    ולפני כמה זמן היא ואמא שלה הזמינו אותי ליומולדת של אמא שלה במסעדה והיא אמרה לי שאפילו שניפרדנו היא רוצה שאני יבוא לארוע וישאר אצלה ללילה כי לא יהיה לי איך לחזור (ההורים שלה בבית אז אל תתחילו אם תגובות דפוקות כי זייון זה לא מה שאני מחפש אצל בנות!, כמו רוב החרמנים המתים)
    ואמא שלה כן יודעת על היחסים שלנו ואני בטוח שהיא תספר לה שניפרדנו
    גם אמרתי לה שעכשיו אני לא יודע איך להתיחס אליה כשאני רואה אותה והיא ענתה לי ''תתיחס אלי בדיוק כמו שהתיחסתה מקודם'' (זאת אומרת חיבוקים, נשיקות, מחמאות הכל נישאר)
    עכשיו ממה שאני הכי פוחד זה להפוך לידיד הטוב שלה, אחד כזה שהיא אומרת שהוא חמוד וכיף לה לדבר איתו ולספר על הבעיות שלה כי הוא יודע להקשיב
    ואני לא רוצה כי עם ידידות טובות לא מגעים רחוק או שבכלל לאבד איתה את הקשר, היא אמרה לי שזה לא יקרה..

אז הבעיה כאן שאני אישית דיי סגור אליה וקצת יותר מ''יש לי רגשות אליך'' כמו שהיא אמרה.. הבנתי גם שלא היה לה אף פעם קשר רצני או משהוא רצני והיו רק בנים כאלה שמשחקים
    אבל היא אמרה לי שהיא כן מוכנה לכזה קשר ועכשיו היא לא ממש יודעת מה לעשות
    טוב שהיא אמרה את זה בזמן כי היה יכול להיות מאוחר מידי...

בקיצור מה אתם אומרים על המצב?, יש לי סיכוי?
    באיזה צורה אני יכול להחזיר אותה?
    היא רוצה שקודם נכיר ואחרי זה נראה, אבל לא נכנס לי לראש למה אי אפשר לעשות את זה באותו הזמן שאנחנו חברים?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

בני כמה?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תראה,אני מצטער להגיד לך שהחברה שלך התקפלה,לפי דעתי היא רצתה לזרום ואתה לקחת את זה לכיוון אחר,לכיוון שלא התאים לה.
    אני חושב שהיא סתם נתנה לך תירוצים בכדי לא לפגוע בך,כביכול להכיר אותך יותר(מבחינתה) ואז כעבור אותה תקופה "שתכירו" היא תגיד לך לא מתאים זה לא מה שאני מחפשת.
    בקשר ליום הולדת אני חושב שהיא רק מנסה לעשות רושם על אמא שלה בשביל שהיא תראה שהכל בסדר או משהו כזה.
    אל תתבאס כן?אבל לפי דעתי אני חושב שאותו קשר לא ימשיך,הייתי מציע לך לנתק איתה את הקשר,אם היא תרצה היא תחזור, אם לא?זה יהיה טוב בשבילך כי היא אמרה לך מפורשות שלקחתם את זה מהר מידי והמחשבהה הראשונית שלה לקשר לא היתה כמו המחשבה שלך.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 12-04-2010 בשעה 11:57.

משתמש משקיע האוואטר של B4ng1ngY0urM0m
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    20
    נקודות
    204
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Try Hard, Die Harder

תראה לה את הצדדים הטובים שלך,
    במקום להגיד את הדברים הרעים והשליליים תציינו ביניכם את הדברים הטובים והחיוביים.
    תחשוב כל הזמן איך לחדש, להפתיע, ולגרום לה להתאהב בך מחדש, כדי שהיחסים ביניכם אף פעם לא ישעממו.
    כמובן שקצת 'מגע' לא יזיק
    מקווה שעזרתי, לעוד עזרה בפרטי,
    עידן.
    נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 12-04-2010 בשעה 13:11.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    תראה,אני מצטער להגיד לך שהחברה שלך התקפלה,לפי דעתי היא רצתה לזרום ואתה לקחת את זה לכיוון אחר,לכיוון שלא התאים לה.
    אני חושב שהיא סתם נתנה לך תירוצים בכדי לא לפגוע בך,כביכול להכיר אותך יותר(מבחינתה) ואז כעבור אותה תקופה "שתכירו" היא תגיד לך לא מתאים זה לא מה שאני מחפשת.
    בקשר ליום הולדת אני חושב שהיא רק מנסה לעשות רושם על אמא שלה בשביל שהיא תראה שהכל בסדר או משהו כזה.
    אל תתבאס כן?אבל לפי דעתי אני חושב שאותו קשר לא ימשיך,הייתי מציע לך לנתק איתה את הקשר,אם היא תרצה היא תחזור, אם לא?זה יהיה טוב בשבילך כי היא אמרה לך מפורשות שלקחתם את זה מהר מידי והמחשבהה הראשונית שלה לקשר לא היתה כמו המחשבה שלך.
    אז כאן חוזרת השאלה ששאלתי אותה ''עכשיו אני לא יודע איך להיתייחס אליך?!''
    היא ענתה לי שאני יתייחס אליה בדיוק כמו מקודם, היא אמרה שיש לה רגשות כלפי פשוט לא יצא לה להכיר משהוא רצני.
    הזהרתי אותה שאני לא סובל שמרחמים אלי ושלא תתחיל להמציא תרוצים ושישר תגיד תאמת.

אבל מצד שני באמת באות המחשבות של אולי היא מרחמת אלי וסתם מושכת זמן שאני לא יעלב ושאמא שלה בכל זאת רוצה שאני יבוא כדי לראות אותי ולהכיר אותי, אבל למה?!...

ציטוט נכתב במקור על ידי IdaNoSs צפיה בהודעה
    תראה לה את הצדדים הטובים שלך,
    במקום להגיד את הדברים הרעים והשליליים תציינו ביניכם את הדברים הטובים והחיוביים.
    תחשוב כל הזמן איך לחדש, להפתיע, ולגרום לה להתאהב בך מחדש, כדי שהיחסים ביניכם אף פעם לא ישעממו.
    כמובן שקצת 'מגע' לא יזיק
    מקווה שעזרתי, לעוד עזרה בפרטי,
    עידן.
    נראה לי שאתה צודק וגם אני חשבתי על זה וכשהתחלתי לענות על התגובה של GeTALL עלו לי מחשבות שאמא שלה זאת הנקודה החלשה כי כמו שהבנתי היא מנהל שיחות עם אמא שלה אלי, זאת אומרת שאמא שלה מציע לה לפעמים עצות וגם כמו שהבנתי ממנה להיפרד ולהישאר סתם ידידים אם אותה 'התנהגות' כמו קודם זה היה העצה של אמא.
    אז נראה לי שצריך לעשות רושם טוב ליד אמא שלה ל(א לא להעמיד פנים לילה טוב ירושלים) ושתחשוב שאני בן אדם טוב שחבל לפספס.
    זרוק עצות על איך לחדש ומה אפשרי לעשות?!, עוד לא הספקתי לחשוב על זה..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

זאת גם אפשרות,טוב תראה אתה יכול להתנהג בנימוס זה ברור,להיות איתה נחמד,לספר לה על עצמך שאתה לומד ויש לך שאיפות בחיים,מה ההורים שלך עושים(אם היא תשאל,למרות שאני לא מאמין כי אתם לא הולכים להתחתן)
    בקיצור אני מאמין שזה כבר יזרום לך בפגישה איתה ועם האמא שלה,פשוט תהיה הילד הטוב,אל תהיה טיפש,תראה שאתה מבין עניין.תראה ידע בעיקר,בקיצור רושם טוב.
    אבל זכור!אתה לא צריך להשקיע רק ברושם של האמא אלא גם עם "החברה" שלך,אתה צריך להראות לה שאתה שונה מכולם,להיות מיוחד,מקורי.לגרום לה להתאהב בך.
    לך איתה לים למקומות כאלה,יום העצמאות תגיד לה שאתה איתה ועם החברים והחברות או רק איתה.תהיה יעיל תיזום,אל תחכה שהיא תעשה הכל,זה צריך להיות הדדי...
    בהצלחה

משתמש משקיע
    it's just me
    האוואטר של ๖ۣۜAnton
    שם פרטי
    אנטון
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זאת גם אפשרות,טוב תראה אתה יכול להתנהג בנימוס זה ברור,להיות איתה נחמד,לספר לה על עצמך שאתה לומד ויש לך שאיפות בחיים,מה ההורים שלך עושים(אם היא תשאל,למרות שאני לא מאמין כי אתם לא הולכים להתחתן)
    בקיצור אני מאמין שזה כבר יזרום לך בפגישה איתה ועם האמא שלה,פשוט תהיה הילד הטוב,אל תהיה טיפש,תראה שאתה מבין עניין.תראה ידע בעיקר,בקיצור רושם טוב.
    אבל זכור!אתה לא צריך להשקיע רק ברושם של האמא אלא גם עם "החברה" שלך,אתה צריך להראות לה שאתה שונה מכולם,להיות מיוחד,מקורי.לגרום לה להתאהב בך.
    לך איתה לים למקומות כאלה,יום העצמאות תגיד לה שאתה איתה ועם החברים והחברות או רק איתה.תהיה יעיל תיזום,אל תחכה שהיא תעשה הכל,זה צריך להיות הדדי...
    בהצלחה
    צודק!
    נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 12-04-2010 בשעה 15:52.

תסבירו לי דבר אחד, כשילדה אומרת שיש לה רגשות אליך למה היא מתכוונת?

היתי רוצה תשובה מילדה..
    אבל תענו כולם כל אחד עם הדע שלו..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

שבחורה אומרת שיש לך רגשות והיא לא עושה עם זה כלום(הכוונה נהיית חברה שלך) אז זה אומר שהיא לא סוגורה על זה.שמצד אחד היא לא יכולה שלא תהיה איתה ומצד שני היא לא רוצה אותך כחבר וזה יכול להיות שזה יתפתח לאט ל אט עד שהיא תרצה.זה קרה לי כבר.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אז ככה...זאת היתה האהבה הראשונה שלי,אני כל כך אהבתי אותה שהיה נמאס לי שאנחנו תקועים באמצע(יעני בקשר כזה ולא"חברים" ראסמי) אז הייתי אומר לה מה איתנו מה איתנו?היא היתה אומרת לא יודעת.
    אז כשהייתי מתעצבן מזה והייתי רוצה לנתק קשר אז הוא היה מתנתק והיא כל הזמן היתה חוזרת לדבר איתי רוצה להיות איתי וזה מבין?היו לה רגשותא ליי(היא לא אהבה אותי בהתחלה) ובגלל זה היא לא רצתה אותי כחבר בהתחלה כי זה היה רק רגש(גם אז היינו ילדים בני 15-14 אני מדבר על כיתה ט' בערך) זה קרה הרבה..אבל בסוף נהיינו ביחד..
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 12-04-2010 בשעה 20:15.

אז ככה...זאת היתה האהבה הראשונה שלי,אני כל כך אהבתי אותה שהיה נמאס לי שאנחנו תקועים באמצע(יעני בקשר כזה ולא"חברים" ראסמי) אז הייתי אומר לה מה איתנו מה איתנו?היא היתה אומרת לא יודעת.
    אז כשהייתי מתעצבן מזה והייתי רוצה לנתק קשר אז הוא היה מתנתק והיא כל הזמן היתה חוזרת לדבר איתי רוצה להיות איתי וזה מבין?היו לה רגשותא ליי(היא לא אהבה אותי בהתחלה) ובגלל זה היא לא רצתה אותי כחבר בהתחלה כי זה היה רק רגש(גם אז היינו ילדים בני 15-14 אני מדבר על כיתה ט' בערך) זה קרה הרבה..אבל בסוף נהיינו ביחד..
    אתה רואה!, בסוף נהייתם חברים..
    בקיצור כמו שהבנתי אני צריך להילחם אליה...

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

בדיוק.כי אני אהבתי אותה בכל ליבי ולא הייתי מוכן לוותר עליה,השאלה אם אתה מרגיש ככה.
    קיבלת את כל התשובות?
    אפשר לנעול?

לדעתי תשאיר פתוח ואבל איך שבא לך..
    נראה לי שקיבלתי את העזרה שהיתי צריך...

כל מה שאני מבין מהכל מה שהולך פה זה שאתם יזיזים והיא זאת שיזמה את זה...
    מצד אחד אתה רוצה אותה ואתה אמרת לה שאתה אוהב אותה ומצד שני היא אמרה שהיא לא מסוגלת להגיד את זה ושהיא רוצה שתהיו כמו בדרך כלל אבל שעדיין לא תהיו ביחד כלומר - אין מחויבות.
    אני לא יודע מה איתך עדיין לא קרה לי שישנתי אצל מישהי בלי שיקרה משהו מיני בין עם זה עם חברה או סתם...
    היא רוצה שתישן אצלה כבר מראש - איך היא יודעת שלא יהיה לך איך לחזור? מה קרה אין רכבת?מונית?הורים?
    הכל מתוכנן מראש

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,827 | הודעות: 8,174,414 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect