|
|
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
ההבדל בין היגוואין לרוני זה שרוני לא מקבל רגליים קרות ומשחק גרוע כשנמצא מול קבוצה מצוינת (*אהם*בארסה*אהם*), והיגוואין במקרים כאלה לא נותן את המקסימום.
לסיכום, רוני שחקן שנמצא בכושר כמעט תמיד ומספק את הסחורה תמיד, והיגוואין עושה את המשחק מול קבוצות קטנות וכשמקבל מצבים שרק צריך לשים רגל והכדור נכנס.
עם כל הכבוד לריאל, הרבה אנשים אמרו פה דברים נכונים... לריאל יש שחקנים מוכשרים ללא שום ספק, אבל בינתיים השחקן היחיד שנשאר ברמה שלו מלפני שהגיע לריאל הוא קאקה... כריסטיאנו רונאלדו שיחק יותר טוב כשהיה ביונייטד, וצ'אבי אלונסו שיחק יותר טוב כשהיה בליברפול, וכמובן בנזמה באחת העונות הגרועות שלו, שרק עונה לפני כן בליון היה בעונת שיא(וזה לא קשור לרמה, בנזמה שחקן אירופי ומתאים לליגה הספרדית).
כל מה שאמרתי היה מה שאני חושב, מי שלא מסכים איתי שיכתוב ונדון בזה...
משפט על ריאל: קבוצה ששוחה בהון כסף שלא שווה שקל"
נו בחייכם השחקן האחרון שריאל צריכה עכשיו זה רוני.
רוני לא ישחק בריאל מדריד בעונה הבאה, אפילו אם יציעו עליו 200 מיליון, תהיו הגיוניים.
מקווה שקאפלו יגיע למרות שלא נראה לי שהוא ישלב את הג'וב הזה עם נבחרת אנגליה. אשמח לראות את מוריניו לוקח פיקוד על ריאל או שפלגריני ישאר. בשום פנים לא בניטז!
חח אור אתה בחו"ל תהנה!
אין על ריאל אייין חבל שהרבה עזבו ממנה הקבוצה של פען הייתה שווה דייוד בקאסם רטברטו קרלוס
זידן ,ראול,כריסאנו רודנלו,