קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר] CS 1.6 מקורי | 4500 מידיי
    על ידי aFiK בפורום מכירה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-04-2008, 21:56
  2. מה לעשות? אני ביישן!?!?!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-11-2007, 22:16
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 13:01
  4. די ביישן
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 20:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

ביישן מידיי

ברירת מחדל ביישן מידיי

יש לי בעית ביישנות קשה מאוד(בקשר לבנות),רציני זה מגיע למצב שגם אם מדברים איתי על בנות יש לי סומק קל על הלחיים.
    אבל כמובן בדיבור הישיר זה יותר גרוע, אני מרגיש שפשוט אין לי את היכולת קשר הזאת.
    הבעיה העיקרית שלי היא הסומק כי בזה אני לא שולט בכלל זה פשוט מופיע, במילים שלי אני עוד יכול לשלוט וגם להסתיר את הרגשות שלי אבל תמיד ההסמקה הארורה הזאת מסגירה אותי(גם חברים שלי צוחקים עליי על זה), יש דרך להפטר מזה(הסומק)? או לשלוט על זה? כי יש לי הרגשה שבעוד כמה שנים זה הדבר שיהרוס לי את החיים.
    =

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

סה"כ כל מה שאתה צריך זה טיפה ביטחון ולהבין שזה כולה בנות ואין לך ממה ולמה להתבייש זה בסה"כ עוד בן אדם כמוני כמוך הייתי ממליץ לך להיכנס גם לפורום אומנות הפיתוי והפיקאפ אולי תבין שם כמה דברים שיפתחו לך את העניים

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שלום לך,אין לך מה להתבייש אתה עוד גבר שרוצה להיות עם בנות ובקרבת בנות אין בזה שום דבר רע.
    בקשר להסמקה,תחשוב לעצמך בשביל מה אני צריך להסמיק מה אני הצעתי נישואין לבחורה?כולה שאלו אותי משהו אז אני יענה,ואני יענה בהכי ביטחון שיש,אתה צריך לעבוד על זה בראש שלך אין דרך אחרת,תכניס לעצמך טוב טוב למוח זהו אני לא ביישן אין לי במה להתבייש אני מצחיק אני נראה טוב אין לי במה להתבייש..תאמין לי שזה יעבר לך,הכל בראש.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

תמשיך ככה נוו וו... לאן תגיע?
    כל עוד לא תנסה לא תתקדם בחיים...
    מה יקרה במידה ותנסה? פאדיחה?
    עוברת תוך כמה ימים, לפחות אתה יודע שניסית.
    עדיף לנסות ולהיכשל מאשר לא לנסות בכלל.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

כנס לפורום פיקאפ ותקרא קצת.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    שם פרטי
    נמרוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    במצוקה?קשה לך?פנה אלי,סודיות מובטחת!

הי,
    דבר ראשון שתוכל לעשות זה לפנות לאותה ילדה, במידה ואתה יודע שהיא לא תצחק עליך,
    במידה אחרת,עם כי,אתם נוסעים ביחד באוטובוס,תרד איתה באותו תחנה , או שאם היא ממשיכה,תמשיך איתה.
    במידה ולא תמשיך איתה ברגל אחרי הבצפר , כי מניסיון אני יכול להגיד לך , שלבד אתה לא תתבייש,
    בכ"מ , שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך,ומי יתן והדברים יסתדרו עבורך על הצד הטוב ביותר, וכמובן-גם בהקדם האפשרי. המשך גלישה נעימה בפורום מתבגרים ומתבגרות ובכלל בפורום אטרף,
    Generosity

ציטוט נכתב במקור על ידי ColdJoker צפיה בהודעה
    תמשיך ככה נוו וו... לאן תגיע?
    כל עוד לא תנסה לא תתקדם בחיים...
    מה יקרה במידה ותנסה? פאדיחה?
    עוברת תוך כמה ימים, לפחות אתה יודע שניסית.
    עדיף לנסות ולהיכשל מאשר לא לנסות בכלל.
    אתה חושב שאני רוצה להיות כזה?
    בוא נסביר לך את זה במשל שמישהוא פעם אמר ליאני רק רוצה לומר שזו סתם דוגמא)
    נגיד אתה הולך ברחוב ורואה מישהוא מפלרטט עם מישהיא, לא מזיז לך נכון?
    עכשיו נגיד למישהוא הזה יש כיפה ושישיות(פאות, או איך שלא קוראים לזה), נכון פה זה כבר יתחיל להראות לך קצת מוזר?
    בדיוק ככה אני מרגיש, שכאילו כל דבר שאני יעשה אם בת או ידבר על זה יראה מוזר, ואני יגיד לך את האמת ככה גורמים לי להרגיש(משפחה חברים).
    ולא יודע, אולי בגלל זה יש לי בעית הסמקה(בגלל שאני כאילו מחוץ למעגל- או לא יודע איך להסביר את זה).
    הי,
    דבר ראשון שתוכל לעשות זה לפנות לאותה ילדה, במידה ואתה יודע שהיא לא תצחק עליך,
    במידה אחרת,עם כי,אתם נוסעים ביחד באוטובוס,תרד איתה באותו תחנה , או שאם היא ממשיכה,תמשיך איתה.
    במידה ולא תמשיך איתה ברגל אחרי הבצפר , כי מניסיון אני יכול להגיד לך , שלבד אתה לא תתבייש,
    בכ"מ , שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך,ומי יתן והדברים יסתדרו עבורך על הצד הטוב ביותר, וכמובן-גם בהקדם האפשרי. המשך גלישה נעימה בפורום מתבגרים ומתבגרות ובכלל בפורום אטרף,
    Generosity
    אני בכלל לא מדבר על מישהיא ספציפית, אני מדבר בכללי גם בלי שום קשר לאוטובוס וכל הסיטואציה המקרית שתיארת.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MztUPT6NG54&NR=1"]YouTube- Sean Stephenson on David DeAngelo Man Transformation (Part2)[/ame]
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה חושב שאני רוצה להיות כזה?
    בוא נסביר לך את זה במשל שמישהוא פעם אמר ליאני רק רוצה לומר שזו סתם דוגמא)
    נגיד אתה הולך ברחוב ורואה מישהוא מפלרטט עם מישהיא, לא מזיז לך נכון?
    עכשיו נגיד למישהוא הזה יש כיפה ושישיות(פאות, או איך שלא קוראים לזה), נכון פה זה כבר יתחיל להראות לך קצת מוזר?
    בדיוק ככה אני מרגיש, שכאילו כל דבר שאני יעשה אם בת או ידבר על זה יראה מוזר, ואני יגיד לך את האמת ככה גורמים לי להרגיש(משפחה חברים).
    ולא יודע, אולי בגלל זה יש לי בעית הסמקה(בגלל שאני כאילו מחוץ למעגל- או לא יודע איך להסביר את זה).

אני בכלל לא מדבר על מישהיא ספציפית, אני מדבר בכללי גם בלי שום קשר לאוטובוס וכל הסיטואציה המקרית שתיארת.
    אם כך, תנתק קשר עם כל החברים שלך ותסלוד מהמשפחה.
    עדיף שלא יהיו לך חברים בכלל מאשר חברים כאלה.

עשיתי את זה עם אנשים שבולמים אותי וגורמים לי להרגיש לא טוב עם עצמי...ומאז החיים שלי השתנו פלאים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אם כך, תנתק קשר עם כל החברים שלך ותסלוד מהמשפחה.
    עדיף שלא יהיו לך חברים בכלל מאשר חברים כאלה.

עשיתי את זה עם אנשים שבולמים אותי וגורמים לי להרגיש לא טוב עם עצמי...ומאז החיים שלי השתנו פלאים.
    אז מה אתה רוצה שאני יהיה לבד בעולם? רק בשביל לא להיות ביישן?
    אני מצטער אבל זה לא פתרון שעוזר.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אז מה אתה רוצה שאני יהיה לבד בעולם? רק בשביל לא להיות ביישן?
    אני מצטער אבל זה לא פתרון שעוזר.
    אנלא מבין תאנשים האלה שמסתובבים עם מי שגורם להם להרגיש רע עם עצמו...בתירוץ של "אני אהיה לבד" כי וואלה? אני מעדיף להיות לבד מאשר להסתובב עם ילדים מעפנים.

אין לכם כבוד עצמי או מה?
    אם ככיבול ה"חבר הכי טוב שלי" או הבנאדם שיעני הכי קרוב עלי ינסה להוריד לי תבטחון עצמי, אני מיד אעמיד אותו במקום ואם יש צורך בכך, אנתק איתו קשר לגמרי.

אנלא מבין תאנשים האלה שמסתובבים עם מי שגורם להם להרגיש רע עם עצמו...בתירוץ של "אני אהיה לבד" כי וואלה? אני מעדיף להיות לבד מאשר להסתובב עם ילדים מעפנים.

אין לכם כבוד עצמי או מה?
    אם ככיבול ה"חבר הכי טוב שלי" או הבנאדם שיעני הכי קרוב עלי ינסה להוריד לי תבטחון עצמי, אני מיד אעמיד אותו במקום ואם יש צורך בכך, אנתק איתו קשר לגמרי.
    אבל אתה סוטה מהמטרה....
    זאת החברה בה אני חי, אם זה בבית ספר, בשכונה או אפילו בבית. אי אפשר להתנתק מהכל.
    ואם תקראה את מה שכתבתי בראש העמוד תבין שאני פשוט רוצה להשתלב בלי לפחד מתגובות שיגרמו לי להתבייש או להסמיק, למשל שאני סתם רואה בחורה ברחוב ששואלת אותי משהוא אני לא מרגיש רע אם זה, אני פשוט רוצה לדעת איך להרגיש יותר בנוח עם זה ליד אנשים(חברים, משפחה) בלי להסמיק שמעירים לי איזו הערה או להגיב איזו תגובה שגורמת לי להיות עוד יותר אידיוט.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אבל אתה סוטה מהמטרה....
    זאת החברה בה אני חי, אם זה בבית ספר, בשכונה או אפילו בבית. אי אפשר להתנתק מהכל.
    ואם תקראה את מה שכתבתי בראש העמוד תבין שאני פשוט רוצה להשתלב בלי לפחד מתגובות שיגרמו לי להתבייש או להסמיק, למשל שאני סתם רואה בחורה ברחוב ששואלת אותי משהוא אני לא מרגיש רע אם זה, אני פשוט רוצה לדעת איך להרגיש יותר בנוח עם זה ליד אנשים(חברים, משפחה) בלי להסמיק שמעירים לי איזו הערה או להגיב איזו תגובה שגורמת לי להיות עוד יותר אידיוט.
    למה אתה מסתובב עם אנשים שמעירים לך הערות על משו שאתה עושה כמו גבר?!
    למשל, אם אתה ניגש לבחורה, מה הם בד''כ אומרים אחרי?

למה אתה מסתובב עם אנשים שמעירים לך הערות על משו שאתה עושה כמו גבר?!
    עניתי לך כבר זו החברה שיש לי.
    למשל, אם אתה ניגש לבחורה, מה הם בד''כ אומרים אחרי?
    אין מקרה כזה, כמו שאמרתי אני לא מרגיש בנוח ליד בנות בסביבת אנשים שאני מכיר. ולעניין מה הם אומרים(בכללי), תראה הם לא אומרים משהוא בכוונה לפגוע, אבל כמו שנתתי את הדוגמא עם הדתי(למעלה), זה גורם פשוט לתחושה מגבילה.
    וזה יכול להבטאות ב"פירגון" שבעצם גורם לך להרגיש ילד קטן, או לחלופין בכזאת שרומזת(ולפעמים אומרת) שאם אני מדבר עם מישהיא אז זהו, אני הולך להתחתן איתה(כי אני לא מדבר הרבה אם בנות).

לא בדיוק הבנתי מה אני אמור ללמוד מהסרטן הזה, שאני צריך להשתנות? שאנשים חושבים שאני "לא מספיק"?
    אני לא הכי טוב באנגלית , אבל הוא מדבר על איך שהחיים שלו חרבו או משהוא?
    שלום לך,אין לך מה להתבייש אתה עוד גבר שרוצה להיות עם בנות ובקרבת בנות אין בזה שום דבר רע.
    בקשר להסמקה,תחשוב לעצמך בשביל מה אני צריך להסמיק מה אני הצעתי נישואין לבחורה?כולה שאלו אותי משהו אז אני יענה,ואני יענה בהכי ביטחון שיש,אתה צריך לעבוד על זה בראש שלך אין דרך אחרת,תכניס לעצמך טוב טוב למוח זהו אני לא ביישן אין לי במה להתבייש אני מצחיק אני נראה טוב אין לי במה להתבייש..תאמין לי שזה יעבר לך,הכל בראש.
    רק רציתי להגיד שהתגובה שלך הכי עזרה לי, קלעת הכי קרוב למצב שלי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect