גם לי היה את זה פעם שהייתי יותר קטן ולי יש בעיה מסוימת עוד שזה נגרם מזה,בקיצור תעמוד לא ליד מישהו ושיש צפירה בראסמי תחשוב על מה הצפירה על כל החיילים שמתו כדי להגן עלייך וכל הדברים האלו שתהיה עמוק במחשבה מסוימת לא יהיה בא לך לצחוק..
גם לי היה את זה פעם שהייתי יותר קטן ולי יש בעיה מסוימת עוד שזה נגרם מזה,בקיצור תעמוד לא ליד מישהו ושיש צפירה בראסמי תחשוב על מה הצפירה על כל החיילים שמתו כדי להגן עלייך וכל הדברים האלו שתהיה עמוק במחשבה מסוימת לא יהיה בא לך לצחוק..
[CENTER]
|
|
אל תחשוב על זה בכלל.
אם אתה תחשוב שאתה לא רוצה לצחוק אתה תצחק, זה מן פסיכולוגיה הפוכה כזאת.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תראה,זה קורה לכל הילדים(ז' ח' ט' י' אפילו) הייתי מציע..
* אל תהיה ליד הילד הזה בעת הצפירה.
*במקום לצחוק תחשוב על החיילים שנהרגו בשביל שתחיה פה(יתן לך הרגשה של רצינות ולא של צחוק)
*קרא פרק תהילים בע"פ אם אתה מכיר.
*תתבגר.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 18-04-2010 בשעה 22:45.
טוב היום עמדתי ליד ילד וילדה ושניהם צחקו בכל הצפירה ואני בכלל לא צחקתי אפילו לא הצחיק אותי שום דבר פחדתי שזה יקרה אבל זה לא קרה
וכל מי שאמר לי "תתבגר" סתם שטויות אם אין לכם מה אז אל תכתבו
תתבגר זה הכי לא שטויות :|
אם לא היית ילד קטן אז היית מבין שלא צוחקים ביום שמנציחים חיילים מתים. :|
נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 19-04-2010 בשעה 13:40.
מה הקשר? אמרתי שלא צחקתי
אני בדיוק כמוך אני לא יודע למה אבל תמיד יש תילד הזה שיעשה הכל להצחיק את כולם וכמה שאני מתאפק אני יותר צוחק ממנו.
ואז מה את מי תופסים ? את זה שהצחיקו אותו..
אני אומר זהו אנ ירציני וכמה שאני יותר רציני אני צוחק יותר..
אל תכנס למחשבות רציניות זה יצחיק אותך.
נערך לאחרונה על ידי ~Black~; 20-04-2010 בשעה 13:37.
זה שהוא צוחק זה לא אומר שלא כואב לו והוא לא עצוב,זה דבר ראשון.
דבר שני,כולנו צחקנו פעם בצפירה אין מה לעשות,יש משהו בעובדה שאסור לעשות משהו,אז חייבים לעשות אותו בצורה טבעית.
תנסה לחשוב על משהו,למשל על הפיצוצים במלחמה,תעצום עיניים ותנסה לדמיין את המראות,את כל המלחמה ב 2 דקות ,ואתה לא תצחק בכלל.
תחשוב על כל החיילים שמתו בישביל המדינה שאתה כרגע חי וגר בה ותחשוב מה הם יחשבו שם למעלה שאתה לא נותן להם כבוד.
!מישתמש שפיץ!