|
|
ואו אם זה בסינימה סיטי החדש בכיף אני בא...כבר פתחתי כמה סטים שם זה אחלה מקום מפוצץ כוסיות !
הקטע הוא שצריך להיות שם בערב בשבועות.
אם נלך בבוקר של חופש,יהיו שם כל כך הרבה משפחות שזה יהיה עצוב לנסות לפתוח סטים.
snopkin, ברור שערב
אני גר בנשר (ליד חיפה) ואני מחפש עם מי לנסוע.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
theidan תבוא איתי אחי אני גר בביאליק אני נוסע ברכבת ממוצקין נפגש איפשהו בחיפה בתחנה שמה.. אני אקח תפלא שלך ותקח את שלי תגיד לי מתי אתה עולה..
סבבה (:
אלברט איינשטיין
מועתק מההודעה הראשית:
אני רואה שהולך יופי....
בערך עוד שבוע אני אפרסם פוסט מושקע...
בבקשה כל מי שרואה את זה וכמובן רוצה להגיע, לשלוח לי הודעה פרטית עם:
שם מלא, פלאפון, עיר מגורים, אזור(למקרה שזה ישוב/עיר שפחות ידוע),גיל ו-מסן/איסי/סקייפ וכו'. אני מבטיח שהפרטים לא יתפרסמו באינטרנט... הם רק לשם הרכבת דף קשר שאותו אשלח לכל המשתתפים במפגש.
תודה וערב טוב....
אם יהיה פה הרבה אנשים שיגיעו לפחות 5-10 חברה אני יבוא.
אני אולי אבוא.
נערך לאחרונה על ידי OR001; 24-04-2010 בשעה 22:33.
כול אלה שמהקריות בני כמה אתם?? חחח מה אני יצא עם בנאדם בן 21 לא יודע אם לבוא למרות שבאלי רצח ללמוד מכולם פהה
מהניסיון שלי, זה יהיה סתם סארג' קבוצתי כזה שכל אחד בתחרות "מי יותר טוב בפיקאפ" (רוב מפגשי הפורום של פיקאפ הם כאלה).
אם זה יהיה מפגש, שנשב כמה חבר'ה על כמה פיצות, כל אחד יחלוק מהניסיון שלו, אז זה יהיה מפגש מעולה.
להתחיל עם בחורות אני יכול בכל יום לעשות, עדיף לשמוע ידע של אחרים.
לזה שמעלי, זה בדיוק למה שאני מתכוון לעשות.
אין לי בעיה שנעשה גם את הסארג' אבל המטרה הכללית (בגלל שיש כאן הרבה מתחילים) היא ללמוד אחד מהשני, ולא דווקא להתחרות זה בזה, שזה גם כיף אבל לא זה מתאים כרגע לקהילה הזאת(לא בא לפגוע באף אחד).....