|
|
אני אהיה גלוי ואין לי ממה להתבייש אני בן 18 ועדיין לא עשיתי את זה.....למרות שזה מתקרב.....
שיהיה בהצלחה איש
שמע שמע יא ורוד נבלה אני אומר לך את זה מתקוף ניסיון חיים ומתוקף רצון אלטרואיסטי באמת לעזור לאנשים פה להבין את המשמעות של המעשה אבל אתם חבורה של מתבגרים טיפשים עם הגיון בתחת וזה למה אתם לא תבינו על מה אני מדבר ולכן הפסקתי לבזבז לעצמי את הזמן ולנסות לדחוס לכם את זה לתוך הגולגולת העקומה שלכם /=
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אין לך מה לידאוג... כשתהיהי לך היזדמנות תילך עליה... לכל אחד יש פעם ראשונה... תלוי אם אתה רוצה לעשות את זה עם ה"אחת" זה כבר משהו אחר...
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחי זה בסדר גמור, אם הפחד שלך זה פשלה, פשוט תתאמן על יבש, תבקש עצות, אני לא יכול להגיד לך לקרוא מדריכים כי זה כבר...
אבל אל תתבייש, זה בסדר,
אני אישית איבדתי את הבתולין רק לפני חודשיים וחצי בערך..בן 15.
כל אחד והזמן שלו!
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
למה אתה חושב שהיא תהיה איזה שחקנית פורנו, שתדע מה לעשות?
כמו שאתה לא יודע, גם היא לא יודעת.
ותמיד יש פעם ראשונה.
תכניס לה בראש אחי..
אלא ילדים מושפעים שלא חונכו כמו שצריך בבית..טוב הוכחת את מה שרצית,אני עדיין חושב שזה תלוי בבן אדם ולא בגיל שלו
אני לא הכי בטוח שאתה מבין אותי אז אני אחדד...
זה ממש לא משהו חדש כל הקטע של הטרדות מניות בעיקר בשכבות הגיל היותר נמוכות וזה לא משנה מאיזה בית הבן אדם מגיע, הוא מושפע מרמת החשיפה שלו לנושא וככל שיש יותר פתיחות בסביבה מסיומת ולא מרסנים אותה במידה הנכונה גדל הסיכוי להתפרצויות כאלו..
עכשיו אני לא אומר ש 100% מתוך האוכלוסייה תדרדר למצב כזה אבל זה בהחלט מגדיל את הסבירות....
עכשיו אתה יכול לבוא להגיד שזה תלוי בבן אדם וזה אלף דברים אבל מבחינה מעשית (שנתמכת בצורה מלאה במבחנים סטטיסטים) המציאות היא כזאת לא משנה מה תגידו