נכתב במקור על ידי INVADER Desert Eagle אחי מה אמרתי? DEAGLE =DESERT DEAGLE זה אותו דבר ערכתי כדי לתקן אותיות לא שזה נחשב השתתפות בגלל שכבר עניתי
נערך לאחרונה על ידי harob; 21-04-2010 בשעה 18:41.
נכתב במקור על ידי harob אחי מה אמרתי? DEAGLE =DESERT DEAGLE זה אותו דבר ערכתי כדי לתקן אותיות לא שזה נחשב השתתפות בגלל שכבר עניתי :\ זה לא שם מלא ואסור לערוך אז טכנית נראלי שאני עניתי נכון אבל דניאל צריך להחליט...
נכתב במקור על ידי harob DEAGLE נכון נכתב במקור על ידי INVADER Desert Eagle ענה כבר נכתב במקור על ידי harob אחי מה אמרתי? DEAGLE =DESERT DEAGLE זה אותו דבר ערכתי כדי לתקן אותיות לא שזה נחשב השתתפות בגלל שכבר עניתי אל תגיב סתם הודעות פעם הבאה תורחק מהאתגר למשך 3 שאלות. אם יש לך משהו להגיד אז בפרטי. שאלה הבאה:
נכתב במקור על ידי SmexyWriter נכון ענה כבר אל תגיב סתם הודעות פעם הבאה תורחק מהאתגר למשך 3 שאלות. אם יש לך משהו להגיד אז בפרטי. שאלה הבאה: M4A1
בטוח שזה FAL
M16A4?
נכתב במקור על ידי INVADER M4A1 צודק. נכתב במקור על ידי harob בטוח שזה FAL לא נכון. שאלה הבאה: מה הנשק שבתמונה?
Winchester 1887
RPD.
אם זה לא Winchester 1887 אז זה AK47
נכתב במקור על ידי harob אם זה לא Winchester 1887 אז זה AK47 אגב איך קוראים לך במשחק ?
[quote=INVADER;5641039]RPD.[/QUOTE לא. נכתב במקור על ידי harob אם זה לא Winchester 1887 אז זה AK47 תחליט,במקרה הזה שניהם לא. נכתב במקור על ידי INVADER אגב איך קוראים לך במשחק ? פעם אחרונה שאני מעיר לך על ספאם. מקווה שהבנת טוב.
RANGER
לא. זאת בהחלט תמונה קשה.
אפשר רמז?זה די קשה אני אלך על FAL כמו בשאלה הקודמת
חוקי הפורום