הדיון הזה הוא לא רק בתקופה הנוכחית אלא בכל התקופות. מי לדעתכם הייתה יותר
יותר טובה מבחינת הישגים ורמת שחקנים?? דעתי האישית ברצלונה.
הדיון הזה הוא לא רק בתקופה הנוכחית אלא בכל התקופות. מי לדעתכם הייתה יותר
יותר טובה מבחינת הישגים ורמת שחקנים?? דעתי האישית ברצלונה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
ברצלונה בלי שום ספק!
טובבבבבב בסדר טיפשיםםם לא יאומןןןןןןן
למה נראלכםםםם שהקבוצה ברצלונה יותר טובה מריאל ברמת הישגים ושחקנים?!?!
ריאל היא הקבוצה עם הכי הרבה זכיות בליגת אלופות, הכי הרבה אליפויות והכי הרבה גביעים בספרד.
וכל השחקנים בכללי של ריאל הרבה הרבה יותר טובים. בשנתיים האחרונות הם לא משהו אבל סתכלו על כל העשור איזה קבוצה הייתה לריאללל מה אתם מדברים
תת רמה הפורום הזה באמא שלי
ריאל מדריד :
גביע אירופה/ליגת האלופות: 9
הסופר-קאפ האירופי: 1
הגביע הבין-יבשתי: 3
גביע אופ"א: 2
הליגה הספרדית: 31
גביע המלך הספרדי: 17
הסופר-קאפ הספרדי: 8
אליפויות אזוריות: 18
גביע הליגה הספרדי: 1
זה של ריאל אולי ההיסטוריה של ריאל והשחקנים יותר טובים אך השנה בארסה לוקחת ועל זה אתה לא יכול להתווכח.
וזה גם מה שאני התכוונתי.
נערך לאחרונה על ידי YARlN; 22-04-2010 בשעה 15:16.
אני עדיין עם ברצלונה.
כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה זה דיון.
או ברצלונה ברצלונה על כלי מיתר אין על בארסה
פורסם במקור על ידי Ace in Race
טובבבבבב בסדר טיפשיםםם לא יאומןןןןןןןשמעע זה כבר 5 שנים או משהו כזה שריאל עפה בשמינית גמר אלופות ובינתיים בארסה הספיקה לזכות באלופות פעמיים (ואולי השנה בפעם השלישית) + סופר קאפ + גביע המלך ובשנת 2009 הגדולה היא זכתה בטרבל (כל התארים האפשריים).
למה נראלכםםםם שהקבוצה ברצלונה יותר טובה מריאל ברמת הישגים ושחקנים?!?!
ריאל היא הקבוצה עם הכי הרבה זכיות בליגת אלופות, הכי הרבה אליפויות והכי הרבה גביעים בספרד.
וכל השחקנים בכללי של ריאל הרבה הרבה יותר טובים. בשנתיים האחרונות הם לא משהו אבל סתכלו על כל העשור איזה קבוצה הייתה לריאללל מה אתם מדברים
תת רמה הפורום הזה באמא שלי
אז אל תדבר לי על תקופות של לפני 10 שנים סבבה?!?!? ובוא נזכור את זה שאם ברצלונה לוקחת את האלופות השנה, אז היא עושה משהו שריאל בחיים לא חלמההה עליווו!!!! היא תעשה הסטוריה אחרי עשרים ומשהו שנה שקבוצה לא לקחה פעמיים ברציפות.
ריאל הייתה בעבר יותר טובה מברצלונה לפני הרבה זמן!!!!
ב 5 שנים האחרונות אתה יודע מי שולטת בספרד, ועוד שברצלונה בהרכב פותח עם 9 שחקנים שגדלו במועדון וזה איזה 3 מבחוץ ואצל ריאל אולי יש 3 שחקנים שמשחקים בקבוצה יותר מ- 5 שנים, ואיזה מין קבוצה מפטרת שחקן בהודעת SMS אהה כמו שעשו לסלגאדו?!?!? ממש בושה מה שהם עשו!!! אז לך חפש מי ילמד אותך כדורגל טוב יא פייגלע?!?!?!?!?!?!?!
אעלק חושב אתה מבין משהו מהחיים שלך...