כאן אתם יכולים לשאול כל שאלה ואני יענה אליה
בשאלה יש לציין
כאן אתם יכולים לשאול כל שאלה ואני יענה אליה
בשאלה יש לציין
נערך לאחרונה על ידי DaRk_DrUnK; 23-04-2010 בשעה 09:05.
|
|
כמה זמן נסיון יש לך בתחום?
18.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
ג'וני הזה - שיערות בחזה
בוא למסן יא מעצב בדימוס, נעלמת לי אחרי הסושי
תפסיקו לצאת עליו,נשאל שאלות ונראה אם הן שוות או לא,זה הכול !
שלום,אני בתחום הפיקאפ יחסית הרבה זמן ואני מרגיש שאני כבר יודע כמעט הכול,גם דברים שאחרים לא יודעים ואני לא מספר כי אני רוצה שיהיה לי חומר משלי,ככה שאני מרגיש מתקדם.
כבר עשיתי אינספור סגירות אבל איפה שצריך להיכנס הסקס אני מרגיש שאני נתקע ,אני לא מצליח להגיע לשם !
סקס זה לא הדבר הכי חשוב,אני יודע,אבל אני רוצה כבר להגיע למצב שאני יכול למצוא לי כל כמה ימים מישהי חדשה וליהנות מ 100% מהפיקאפ,אבל נראה שזה פשוט לא מגיע.
מה אתה מציע לעשות ?
אני בן 18
כמו שתירגלת פיקאפ עד שאתה יכול לנשק כל אחת שאתה מכיר, תתרגל פיקאפ עד שתוכל לזיין כל אחת שאתה מכיר. [מאוד חשוב מבחינתך, לא צריך להסתיר את זה]
אני נגד סקס מסטוץ עם בתולה. (אחרי שתיפרד ממנה היא תרגיש ריקנות, יכול להיות שתכנס לדיכאון ובכללי הסקס גם ככה יהיה רע). אבל כל עוד אתה אומן פיקאפ ואתה יודע איך להשתמש נכון בקרוב-רחוק [פריז-אאוט במקרה הספציפי הזה] אתה תוכל להשכיב אותה בלי בעיה. לדעתי, ברגע שהגעת לנשיקה [ואותה בחורה לא בתולה] משם לסקס הדרך מאוד קצרה. הרי שהנשיקה יצרה עבורכם נוחות, אתה כבר לא זר בשבילה והיא יכולה להתמסר אליך. [אני רואה בנשיקה כמו "שמירת משחק", אתה משחק במשחק ושומר את ההתקדמות שלך כל כמה זמן - במקרה שתיכשל ותפסיד, במקום להתחיל מהתחלה אתה תוכל להתחיל מהנקודה בה שמרת]
אני בטוח שאתה פיקאפר מעולה אבל יכול להיות שנשארו לך כמה אמונות מגבילות מהעבר. תהיה בטוח בעצמך שאתם הולכים לשכב, כי שניכם רוצים את זה ולמרות שהיא תגיד לא מטבעה, אתה יודע איך לעבור את המכשול הזה.
בהצלחה!![]()