קשר עין זה אחד הכלים הטובים לתיקשורת לא מילולית כיד להעביר את הביטחון/סטטוס שאתה רוצה להעביר. שאתה רוצה לגשת למשהי כדי(לא כל המקרים) קודם כל תיצור קשר לא מילולי עם העיניים.אני לא אומר שתסתכל עליה במבט של סטוקר,כזה שמסתכלים ממש מוזר ונועלים את הלסט(אוי לא), אבל מבט חזק ואל תשבור את הקשר עד שהיא לא מורידה את הראש.כמה פעמים אני רואה במועדון שבחורות מסתכלות על הבחור,וגם לך זה קרה והסטת ראשון או אתה מוריד את הראש לרצפה כאילו יש צפירה בימי הזיכרון,אוטומטית הוא הראה שיש לה שיש לה סטאטוס יותר גבוה משלך ובום הרסת את המשיכה והצגת את עצמך בתור ווסי.הרבה פעמים יקרה שהבחורות ישברו את המבט ישר כנראה היא לא פנויה או אין לה ביטחון עצמי.אבל יקרה הרבה פעמים שהן ינעלו עליך כי הן נמשכו אליך(מגניב!!! רק אל תראה התלהבות ).אז מה עושים?! באותו רגע אולי תרגיש קצת חוסר נוחות אתה צריך לשמור על הקשר עין עד שהיא תשבור אותו.אתה מראה לה שאתה מרגיש בנוח עם קשר עין איתה,אתה לא פוחד ממנה,יש לך סטאטוס גבוה משלה.והיא תסיט ראשונה זה אומר שהיא מתביישת ממך שזה טוב!! ואתה דומיננטי.תעשה את זה לפחות 20 -30 בלילה ואתה תתחיל ללמוד הרבה.אתה תלמד שהרבה בחורות נמשכות אליך ואף פעם לא שמת לב אל זה.תתחיל להיות מודע לזה ותתחיל לתפוס קשרי עין כי הכל מגיע מניסיון טהור.
יש כמה סוגי קשר עין
יכול להיות היא לא מעוניינת כי כרגע בחיים היא לא פנוייה(יש לה חבר נפרדה מחבר וכו'.אז מה שהיא תעשה אתה תיצור קשר עין היא תסתכל עליך והיא קצת תסובב את הגוף בצודה עדינה כדי להעביר את המסר שהיא לא פנוייה (לא נורא זה לא תמיד אתה,בהנחה שאתה לא נראה כמו יצור ומתנהג עדיין כמו ווסי).יש גם את נעילת הלסת כי בלסת עוברים הרבה רגשות ונעילת הלסת כדי להפסיק את את האנרגיות משיכה.
2) הבחורה ממש ביישנית אבל היא רוצה שתבוא.
קורה שתביט על בחורה והיא מביטה עליך ובצורה עדינה מסיטה(לעומת הסעיף הקודם שזה לקח מאית השניה) ומה שוקרה שהיא לא יודעת איך לעבד את זה אז היא מתחילה או לחייך,לצחוק כמו ילדה קטנה.
3)נותנת לך סימן "יאללה בוא מה אתה מחכה ווסי": שתיצור קשר עין אתה חייב להבחין לדברים הקטנים.בחורה תיתן לך סימן שתבוא אליה בדרך כלל עם היא תביט יותר מהרגיל טסיט ויש מצב שתביט שוב כדי לראות אם אתה ניגש אליה.זה מיומנות אבל נרכשת.
4)היא נמשכת אלי אבל היא רוצה לבחון אותי.
יש מה שאני קורה לו מבט של רעב מיני אבל היא בוחנת אותך כדי לראות אם אתה מספיק גבר כדי להגיע.אז הרבה מיקרה היא תיתן לך מבט יותר חד יותר מיני.ויש מקרים שהיא תיתן סימן של מין מצמוץ "שתביא את מה שיש לך אם יש לך בייצים".גם באותו הזמן הם יתנו לך את המבט האינטימי.המסר היה שהיא ראתה אותך ואני בודקת אותך
*המבט האינטימי-זה מבט שהוא מראה שיש משיכה שזה מתחיל מהעיניים וממשיך להביט על הגוף.אבל לא יותר מדי אל תראה כמו יצור.
*טיפ אחד הדברים שכדי לך לעשות כדי לקרוא את המצב זה להסתכל גם על חברות שלה כי אם אתה מעניין והיא הסתכלה עליך תיהיה בטוח שחבורת שלה יסתכלו גם עליך(עיקרון התחרות בין בחורות על סטטוס).
*אל תשכח שאתה תמיד האחרון שמסיר את המבט!!.
*תזכור שאף פעם אל תיתן ללסת שלך להנעל.זה נראה כאילו את סטוקר אוקי,כל הגוף חייב להיות משוחרר.
*אל תזיז את הגבה כי בתת מודע בני אדם מתי שהם מזיזים את הגבה מראים סימן התעניינות.כל פעם שאתה עושה את זה תן לעצמך כפה ככה תפסיק.

ציטוט ההודעה