קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אחרי כמה חודשים .. :]
    על ידי SlickK בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 19:18
  2. [שאלה] אחרי כמה זמן מומלץ לכבות ת'מחשב?
    על ידי Bite Me בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 16:41
  3. חדשה אחרי כמה זמן|sonic
    על ידי ƒire Man בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 18:03
  4. אחרי כמה זמן פתאום ה Gta לא עולה
    על ידי 123morales בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 11:57
  5. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

קשר סיכום אחרי כמה מאות של ניסיונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל קשר סיכום אחרי כמה מאות של ניסיונות

קשר עין זה אחד הכלים הטובים לתיקשורת לא מילולית כיד להעביר את הביטחון/סטטוס שאתה רוצה להעביר. שאתה רוצה לגשת למשהי כדי(לא כל המקרים) קודם כל תיצור קשר לא מילולי עם העיניים.אני לא אומר שתסתכל עליה במבט של סטוקר,כזה שמסתכלים ממש מוזר ונועלים את הלסט(אוי לא), אבל מבט חזק ואל תשבור את הקשר עד שהיא לא מורידה את הראש.כמה פעמים אני רואה במועדון שבחורות מסתכלות על הבחור,וגם לך זה קרה והסטת ראשון או אתה מוריד את הראש לרצפה כאילו יש צפירה בימי הזיכרון,אוטומטית הוא הראה שיש לה שיש לה סטאטוס יותר גבוה משלך ובום הרסת את המשיכה והצגת את עצמך בתור ווסי.הרבה פעמים יקרה שהבחורות ישברו את המבט ישר כנראה היא לא פנויה או אין לה ביטחון עצמי.אבל יקרה הרבה פעמים שהן ינעלו עליך כי הן נמשכו אליך(מגניב!!! רק אל תראה התלהבות ).אז מה עושים?! באותו רגע אולי תרגיש קצת חוסר נוחות אתה צריך לשמור על הקשר עין עד שהיא תשבור אותו.אתה מראה לה שאתה מרגיש בנוח עם קשר עין איתה,אתה לא פוחד ממנה,יש לך סטאטוס גבוה משלה.והיא תסיט ראשונה זה אומר שהיא מתביישת ממך שזה טוב!! ואתה דומיננטי.תעשה את זה לפחות 20 -30 בלילה ואתה תתחיל ללמוד הרבה.אתה תלמד שהרבה בחורות נמשכות אליך ואף פעם לא שמת לב אל זה.תתחיל להיות מודע לזה ותתחיל לתפוס קשרי עין כי הכל מגיע מניסיון טהור.
    יש כמה סוגי קשר עין
    יכול להיות היא לא מעוניינת כי כרגע בחיים היא לא פנוייה(יש לה חבר נפרדה מחבר וכו'.אז מה שהיא תעשה אתה תיצור קשר עין היא תסתכל עליך והיא קצת תסובב את הגוף בצודה עדינה כדי להעביר את המסר שהיא לא פנוייה (לא נורא זה לא תמיד אתה,בהנחה שאתה לא נראה כמו יצור ומתנהג עדיין כמו ווסי).יש גם את נעילת הלסת כי בלסת עוברים הרבה רגשות ונעילת הלסת כדי להפסיק את את האנרגיות משיכה.
    2) הבחורה ממש ביישנית אבל היא רוצה שתבוא.
    קורה שתביט על בחורה והיא מביטה עליך ובצורה עדינה מסיטה(לעומת הסעיף הקודם שזה לקח מאית השניה) ומה שוקרה שהיא לא יודעת איך לעבד את זה אז היא מתחילה או לחייך,לצחוק כמו ילדה קטנה.
    3)נותנת לך סימן "יאללה בוא מה אתה מחכה ווסי": שתיצור קשר עין אתה חייב להבחין לדברים הקטנים.בחורה תיתן לך סימן שתבוא אליה בדרך כלל עם היא תביט יותר מהרגיל טסיט ויש מצב שתביט שוב כדי לראות אם אתה ניגש אליה.זה מיומנות אבל נרכשת.
    4)היא נמשכת אלי אבל היא רוצה לבחון אותי.
    יש מה שאני קורה לו מבט של רעב מיני אבל היא בוחנת אותך כדי לראות אם אתה מספיק גבר כדי להגיע.אז הרבה מיקרה היא תיתן לך מבט יותר חד יותר מיני.ויש מקרים שהיא תיתן סימן של מין מצמוץ "שתביא את מה שיש לך אם יש לך בייצים".גם באותו הזמן הם יתנו לך את המבט האינטימי.המסר היה שהיא ראתה אותך ואני בודקת אותך
    *המבט האינטימי-זה מבט שהוא מראה שיש משיכה שזה מתחיל מהעיניים וממשיך להביט על הגוף.אבל לא יותר מדי אל תראה כמו יצור.

*טיפ אחד הדברים שכדי לך לעשות כדי לקרוא את המצב זה להסתכל גם על חברות שלה כי אם אתה מעניין והיא הסתכלה עליך תיהיה בטוח שחבורת שלה יסתכלו גם עליך(עיקרון התחרות בין בחורות על סטטוס).
    *אל תשכח שאתה תמיד האחרון שמסיר את המבט!!.
    *תזכור שאף פעם אל תיתן ללסת שלך להנעל.זה נראה כאילו את סטוקר אוקי,כל הגוף חייב להיות משוחרר.
    *אל תזיז את הגבה כי בתת מודע בני אדם מתי שהם מזיזים את הגבה מראים סימן התעניינות.כל פעם שאתה עושה את זה תן לעצמך כפה ככה תפסיק.
    נערך לאחרונה על ידי crooked; 20-04-2010 בשעה 16:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

פשש יפה
    אבל תסביר יותר לעומק מה קורה במצב שאתם מסתכלים אחד על השני הרבה זמן כמו שציינת שזה מראה על המשכות.. לחכות שהיא תבוא אלי? לגשת אליה? מה להגיד לה אחרי שניגשת וכאלה..

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

מסכים איתך בהכל חוץ מהקטע של הגבות,אני הרבה פעמים מרים גבה אחת למעלה לדוגמה וזה נראה כמו זלזול ולא כהתעניינות
    [CENTER]

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

אני זוכר לפני כחצי שנה,
    יצאתי למועדון והייתי עושה את זה לבחורות,
    וזה לא הקטע של לשבור את המבט, אלא הקטע של למצמץ.
    בחורות היו באות אליי לשאול איך אני יכול לא למצמץ כל כך הרבה זמן ואז הייתי עונה להן שאם היא רוצה תחרות מיצמוצים אז זה בטח ובטח שלא יהיה במועדון אלא בבית שלה. אחדות היו אומרות שאני רץ מהר מדי והשאר היו אומרות בוא אליי הביתה ו/או היו נותנות לי את הטלפון שלהן בלי שבכלל אבקש.
    אחלה של תכניקה רק חבל שהיא מעט ישנה,
    בהצלחה.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

wussy=wimp+pussy=בעברית הכי דומה נמושה
    תקראו לזה טכניקה אבל זה חלק ממי שאתה אם אתה ווסי ואתה משחק אותה גבר אבל אתה לא ניגש אליה אתה שולח מסר אחר או שאתה לא מעוניין או למרבה הצער ווסי אחד גדול, למצמץ מאט מראה דומיננטיות.אתה חייב להיות מותאם למסר שאתה משדר.לשאלה ששאלו אם היא ממשיכה להסתכל סימן שהיא נותנת לך אור ירוק להיכנס פשוט גש אל תחשוב פשוט גש זה יותר קל ממה שאתה חושב אל תתחיל להריץ שיטות טכניקות כי אתה כבר בפנים אז תהיה טבעי זה זה הדרך שלי אומרת....טבעיות דומיננטיות לא צריך רוטין....רוטינים נועדו לאנשים אין להם ביטחון בעצמם כדי להתחיל עם בחורות אז הם רוצים תוצאות מידיות במקום לעבוד על עצמם כבן אדם.זה טוב ככלי אבל לא כבסיס להצלחה

הקטע של הגבה קורה לך שאתה מעלה לשנייה את הגבה שאתה מסתכל על משהו מעניין זה מראה סימן התעניינות זה בא מתת מודע כלומר אתה כבר לא אתגר בשבילה...יכול להיות שנדלקה עליך אבל אל תיתן לה תירוצים להפסיק
    נערך לאחרונה על ידי crooked; 20-04-2010 בשעה 19:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

כמה שאתה צודק !!,
    הכל מתחיל לפי דעתי מהעיניים,
    ככה אני התחלתי עם בנות,
    כמו שאמרת בחיים לא להוריד מבט ובחיים לא למצמץ,
    וגם אהבתי את זה חחח,

*אל תזיז את הגבה כי בתת מודע בני אדם מתי שהם מזיזים את הגבה מראים סימן התעניינות.כל פעם שאתה עושה את זה תן לעצמך כפה ככה תפסיק.
    שבת שלום =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect