אני מצטער לומר לך וכולם פה- אבל הקהילה מאוד התכערה בזמן האחרון...
יש המון אשכולות שהייתי מעיף מפה... שואלים שאלות מפגרות על איך ככה ומה הייתם עושים במצב כזה? ואיך במצב הזה? (הכל אם ואם, בדמיון)
מה היינו עושים? עושים את זה באמת ואז: או שזורמים ויש סגירה. או שזורמים ואין סגירה, או שלא זורמים ומשתפרים פעם הבאה!
מה שהאשכולות האלו אומרים: תאוננו מנטאלית ורק ''תדמיינו'' מה היה קורה אם כך וכךך...
קיצר ... זה סתם אשכולות. מצטער לומר לכם...
אתם לא מביניםזה ממש מעציב אותי שהקהילה מתמלאת באשכולות מסריחים כמו ''איך אני מתחיל בעצמאות''?
''איך אני מחייך?'' איך אני ככה?''
חלאס... אמורים להיות פה שאלות רציניות שמן הסתם תמצא בנעוציןם תשובה, או באשכולות המוקדמים יותר שאתה יכול לדפדף קצת אחורה.... וגם אמורים לצאת לשטח ולדווח דיווחים אמיתיים ולא ורטואליים או מהפייסבוק ומקושרים..... פשוט כואב ! אני מקווה שמה שיוצא מהלב ייכנס ללב !
יאללה חבר'ה צאו לשטח וזה הכל.... אני שם לב שיש פה 900000 חבר'ה קבועים בפיקאפ. רק קצת מאוד מהם יצאו לשטח וחזרו עם דיווחים (לא משנה אם כושלים או טובים) .
יש עוד כמה שאמנם לא מדווחים אבל כותבים מאמרים מאוד מאוד חכמים על בסיס ידע שנצבר בשטח..
ויש פשוט כאלה ששואלים שאלות שמגרגיז לקרוא...... !
אז בחיאת , תעשו טובה לעצמכם ולקהילה התותחית הזאתי !
צאו לשטח. תנסו.. תתקלו במעצורים? תנסו שוב ושוב ...יש לכם שאלות?
אני מבטיח לכם ב10000000% אחוז שיש פה כבר תשובות בנעוצים או באשכולות הקודמים. תדפדפו קצת אחורה אל תהיו עצלנים....
ועוד דבר.. אל תמלאו פה את הפורום בדיונים מפגרים של ''מה הייתם עושים''
שמעו אני לא מנהל, ולא שואף להיות. ולא בא להתגאות כי אני בעצמי מתחיל יחסית...אבל שמעו חבר'ה...חייבים לשפר את הקהילה! אני לא יודע מה קורה עםXANAX שנעלם לצערי.. אבל בואו לפחות אנחנו נעשה את הקהילה יפה יותר
עם שאלות חכמות. דיווחי שטח מוצלחים,סגירות,כושלים,ללא סגירות. זה לא משנה העיקר שאנחנו יוצאים ומתרגלים ולא סתם יושבים וחורשים חומר שהוא תקוע בראש על כלום.. פשוט לא עוזר לקרוא ולא לתרגל צאו מהסרט הזה!!!
חבר'ה, אני יודע שלא כתבתי את זה הכי מנוסח טוב. אבל אתם 100% מבינים אותי.. אני לא מתכוון לאף אחד (!!!) אישית.
יאלללה חבר'ה בואו נעשה שינוי !!!! אוהב אתכם שבוע מצוין שיהיה לכם![]()

)
אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
ציטוט ההודעה