התנשקת אבל בא לך להשתפר?
לכל מי שעדיין לא התנשק,זה בסדר,זה לא בושה זה יגיע.
לכל מי שמאמין שנשיקה צריכה פשוט לזרום,זה נכון זה אפשרי, אבל אם אפשר להשתפר אז למה לא?
המדריך הזה נותן מראה כללי על הכל,ומסביר כל מיני דברים לעומק.
אם אתה יודע שאתה הולך להתנשק עדיף ומומלץ לדאוג לכמה
דברים,לפני:
ריח נעים:
תדאג שיהיה לך ריח טוב בפה,קח מנטה או כל דבר שיכול לעזור לזה(תדאג שתמיד יהיה לך מסטיק/סוכרית מנטה בכיס)ותציא אותו רנדומלית גם לפרטנרית אם תרצה.למרות שלרוב אני לא ממליץ שהיא תראה אלא אם כן היא בקטע שלך,כי זה די רומז לנשיקה ולא בא לך לעשות את הלחץ הזה כל היא לא מכירה אותך(למרות שזה תלוי ביסטואציה).
שפתיים יבשות:
זה בעיה שכיחה אצל הרבה אנשים,אבל ניתנת לפיתרון:
א.תרטיב את השפתיים עם רוק לפני הנשיקה.
ב.תשתמש באיזה שפתון משחה (לובלו, למשל מומלץ,זה משחה,שקופה שבאה עם טעמים).
רוק:
תבלע את הרוק לפני,עדיין יהיה רוק אבל לא בכמויות מוגזמות.
עוקצים עם הזקן:
מומלץ חלק,לא אומר חלק לגמרי אתה יכול לעשות זקן צרפתי או משהו אחר שאתה רואה לנכון,אבל לא זיפים שיכולים להרוס.
דוחפים יותר מידי לשון:
דוחפים את הלשון יותר מידי עמוק,כאילו הם מחפשים משהו בגרון שלך,שלא תבינו אותי לא נכון יש כאלה שאוהבות את זה,אבל גם אלה שאוהבות את זה צריך לעשות את זה במידה מסוימת,תנסו לזרום עם הפרטנרית.
משתמשים בשיניים:
נושכים את בת הזוג/נכנסים בשיניים שלה עם השיניים שלך.
בעיה שחיכה אצל אנשים עם שפתיים דקות.
על מנת לפתור בעיה זאת עלייך להכניס את השיניים לא להתנשק בפרעות לדחוף את הראש שלך עלייה ולהבליט שפתיים
כמה טיפים+דוגמא:
1.תסיים אתה את הנשיקה כדי להשאיר אותה בטעם של עוד(זה שאתה מסיים את הנשיקה אומר שהיא רצתה להמשיך,והיא רוצה עוד).
2.תתחיל בהדרגה ותגוון כל הזמן.
דוגמא לנשיקה
אני אוהב בהתחלה,לתת נשיקה קטנה ונעימה על השפתיים של הפרטנרית, ואז אני מפסיק לשנייה,ונותן לה עוד נשיקה רק שהפעם קצת יותר חושנית לכמה שניות,ואז שוב מפסיק,ואז אני עם השפתיים שלי נושך את השפה התחתונה שלה בעדינות(עם השפתיים לא השיניים!!),ומשם אני נותן לה נשיקה על השפתיים שוב,וככה זורמים,תוך כדי קצת מכניס לשון רק כדי לעשות את הנשיכה הרבה יותר עדינה ונעימה(במיוחד לכאלה שהשפתיים שלהם דקות) פה ושם לא כל הזמן,ומתי שהיא מכניסה לשון אני בעדינות מעביר את השפתיים שלי על הלשון שלה עד סוף הלשון ואז ישר אחרי נותן לה שוב נשיקה על השפתיים,וככה אני ממשיך כל פעם מגוון.
ואת הנשיקה אני מסיים בנשיכה קטנה של השפה של הפרטנרית עם השפתיים שלי וזז.
לא חובה להתנשק ככה,יש עוד הרבה דרכים אחרות,אבל אני אישית אוהב את הדרך הזאת אז ככה:
זה נראה כלכך פשוט נכון??
רוצים להבין למה?
כי זה באמת פשוט!!,ואתם פשוט לא מבינים כמה זה מוסיף להנאה לך ולפרטנרית שלך!
הרשימה הזאת היא מה שמבדילה אותך מאחד שלא יודע לנשק לאחד שיודע לנשק מצויין
הערה:
לכל מי שחושב שנשיקה פשוט צריכה לזרום,אני רוצה שהוא יגיד לי את זה אחרי ש..שהוא יבוא למישהי שלפני שהיא תנשק אותו היא אכלה עכבר מת,שפתיים יבשות מתקלפות(גרררר סקסי)ואז שסוף סוף תתחילו להתנשק היא תקרע לך תלשון מהמקום עם השיניים שלה,ומה עם הלשון שלה אתה שואל?היא תהיה לך תקועה בגרון(תחפש עוצרות)
הא ואל תדאג אתה יכול לוותר על צהריים,כשתתנשקו חלקים מהשפתיים שלה יכנסו לפה שלך,ומי לא אוהב בשר.
ונכון שנשיקה זורמת,אבל למה לא לשפר אותה אם אפשר?
מדריך זה הינו מדריך שכתבתי לפני הרבה זמן,אבל בתור משתמש חדש בפורום ראיתי לנכון לתת משהו מעצמי,מקווה שיעזור לחלקכם.