קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך לטאטוני בשרת מהיר!
    על ידי Stavxy בפורום Travian
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-05-2010, 22:53
  2. [מדריך] הסטאטס בשרת|SAMP
    על ידי Breker בפורום SA-MP
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-04-2009, 22:16
  3. [קונה] אגרון 2006 בשרת מהיר | 200 נק'
    על ידי Marlboro בפורום קנייה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-09-2008, 22:59
  4. מדריך | להרוויח כסף מהיר-אמיתי 100%-מגיע הביתה
    על ידי MaorStyle בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-05-2008, 18:56
  5. מדריך לאפקט טקסט מהיר
    על ידי HellGuard בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-09-2007, 00:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[מדריך]רומאים בשרת מהיר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין שכל אין דאגות

ברירת מחדל [מדריך]רומאים בשרת מהיר

הקדמה:
    קודם כל הקרדיטים שפה הם לאנשים מפורום טרויאן של המשחק.
    אני לא יודע לאיזה קהל זה מיועד, אבל אני ממליץ למתקדמים מינוס את המדריך.
    המדריך הזה מיועד לשחקנים שהתחילו את השרת לאחר ארבעה ימים. המדריך נכתב על ידי- אני אולי לא שחקן הכי טוב שיש בשבט הרומאים אבל הגעתי להישגים נאים עם רומאים ולמדתי איך לשחק איתם, אני משחק עם השבט רומאים זה כשנתיים, ואוהב מאוד את השבט הזה, המדריך כתוב מהנחה שאתם יודעים איך לקבל את המשאבים מהקווסטים. שלא צריך להיות ממש חכם בשביל זה, בלי הרבה דיבורים, למדריך.המדריך נכתב משחק שנפתח בשעה 3 וחצי בצהריים אז אני רוצה להדגיש שמה שפה הוא אמצע יום שני אז אם תתחילו ב 00:00 בין יום 0 ליום 1 זה יהיה תחילת היום
    לפני שבכלל מתחילים
    לבד כמעט ואין לכם סיכוי להצליח, לכן לפני השרת בחרו לכם שותפים, אבל טובים ועדיף גם מנוסים, עדיפות ענקית למי שאתם מכירים וסומכים עליו, אל תקחו כאלו שאתם לא מכירים כי הם יכולים לשקר לכם וגם להרוס לכם את השחקן וכו'. בדרך כלל השותפים אלו קרובי
    משפחה או אנשים שאתם סומכים עליהם מהפורום. אם יש לכם שותפים שמשחקים בבוקר ובלילה(אחד בבוקר אחד בלילה ועוד כל האפשרויות העיקר שמישהו על השחקן) זה מצויין! אם לא, אין מה לעשות זה המשחק ובקשר לבוקר פתחו את השחקן ישר אחרי שאתם חוזרים מבית הספר ובקשר ללילה חייבים להישאר ערים ביום הראשון. אם אתם לא בגיל של בית ספר ולא בצבא- מצויין אין לכם אף אחת מהבעיות!. כבר לפני השרת תכננו הכל עם השותפים ומה תעשו מתי וכו'(כולל סיסמא, אצל מי יהיה האימייל, וחשוב שתוכלו לתקשר גם דרך המחשב באותו זמן ביחד, כלומר כל השותפים על אותה שיחה, רצוי מאוד שיהיה בסקייפ).
    כבר לפני תחילת השרת פתחו לכם טבלת אקסל שבכותרת בעמודה הראשונה יהיה כתוב- שם השחקן, בכותרת של העמודה השנייה יהיה כתוב- שם הכפר, עמודה שלישית- קורדינטות(מיקום ב-X ו-Y) ובעמודה הרביעית יהיה כתוב חיילים שכדאי לשלוח אל השחקן, עמודה חמישית- אחוז פעילות נשחקן ובעמודה האחרונה מרחק התקיפה שלך ממנו עם לגיונרים.
    בעלי מועדון זהב יכולים להשתמש פשוט ברשימת החוות. זה דבר טוב מפני שהרבה פעמים קורה לך שאתה שוכח לתקוף חוות, או תוקף את החווה הזו והזו כי אתה מתעצל לחפש בדוחות, לאחר שהשרת יתחיל לאט לאט בכל פעם שחווה תתווסף לך תוסיף אותה לטבלה.
    שם:לאחר מכן הירשמו בחרו לכם שם טוב לשחקן וגם לכפר לאחר מכן ואל תקראו לשחקן ''שחר המלך'' לדוגמא כמו שנאמר במדריך המדריכים של ניילז[/URL] כי זה מראה על היותכם מתחילים וחוות כביכול, אני לדוגמא קורא תמיד לכפר הראשון שלי ''האריה'' שהרבה זמן מין השרת הוא הכפר החזק ביותר שלי, והשם הוכח כטוב כי אחת החוות שלי אפילו אמרה כך(אמיתי לגמרי): ''*** *****[שם מצונזר] קרא לאריה החזק כדי שיעזור לו?אני לא רוצה מלחמה נגדך אלא נגדו''.
    לחלק מהשחקנים זה לא ממש משנה אבל שימו לב שלטופ 100 יש שמות כפרים מין מגניבים כאלו, קליטים.
    האימייל: האימייל צריך להיות אימייל שאתם זוכרים כמובן, וגם את הסיסמא שלו.
    סיסמא: את הסיסמא שלכם תצטרכו לזכור כמובן, סיסמא שאתם יודעים ואיכשהו קשורה אליכם, או סתם סיסמא שאף אחד לא יוכל לחשוב עליה(אחרים) כגון ''דרדסים''. תיזהרו יש הרבה פורצים ואל תגלו את הסיסמא שלכם לאף אחד!.
    דבר אחרון וחשוב מאוד בחרו אקראי בהרשמה את המיקום, למה אקראי? מפני שאם נרשמים לאיזור מסויים זה יוכל לצאת לכם ליד מישהו שהוא חזק באיזורו, וזה לא נקבע כמעט לפי זמן הרשמה, לעומת אקראי שתהיו בערך כמו האלו שלידכם.
    רשמו לכם בקובץ וורד את השם, סיסמא ואימייל וסיסמת האימייל על דף, וכמו כן רשמו גם על קובץ מפני שיכול להיות שהדף יאבד או יקרע וכו'.
    אז למה 4 ימים אחרי?
    שאלה מצויינת, ביומיים הראשונים כל החזקים כביכול נרשמים, אבל זו לא הסיבה ממש, הסיבה היא שכשאתם בהגנת מתחיל אתם יכולים לתקוף, ביום השני זה לא גם לא טוב כי אז כמו שאמרתי עדיין ירשמו החזקים. להירשם במיקום-אקראי אני מזכיר. ביום הרביעי יהיה לכם כבר יומיים של הגנת מתחיל.
    המדריך עצמו
    יום 1 (המדריך נכתב לפי התחלה של שחקן בנפתח בשעה 3 וחצי)
    לפני היום הראשון בטלו כל מה שיש לכם כי אתם חייבים להיות כמה שיותר על השחקן אלא אם כן יש לכם שותפים ואז זה טוב.
    קודם כל אל תשימו יונה בפרופיל כדי שלא ידעו מתי נגמרה לכם ההגנת מתחיל.
    בחרו במשימות, במשימה הראשונה יש לכם לבנות חוטב עצים נכון? אז בנו חוטב עצים ואז ישר לחצו על אדון הקווסט וזה ישלים מיידית בלי זהב את החוטב עצים, טריק ידוע לשמצה. מיד לאחר מכן, תעלו שדה יבול לשלב 1.לאחר מכן אל תשתמשו בלולאת בנייה כדי לבנות שניים באותו זמן! אתם גם ככה מעלים שני שדות משאבים. אם תעלו שניים באותו זמן אחד יקח דקה וקצת והשני משהו כמו 3 וחצי דקות. כך שאם תעלו שדות אחד אחד זה יהיה יותר מהר. עקבו אחרי כל הקווסטים. בזמן שאתם מחכים לחולדה, תסרקו את כל המפה הגדולה שלכם ובדקו את כל הנאות מדבר שיש שם, למי יש הכי הרבה אוכלוסייה, ובדוק אם יש שחקנים לא פעילים, וחשוב גם למצוא קרופרים, לבעלי מועדון זהב זה צ'יק צ'ק בגלל מוצא הקרופרים.
    תכתבו את כל מה שציינתי כולל נקודות ציון וכמה חיות יש בנאות מדבר. במשימה 13 שימו יונה בפרופיל ומיד לאחר מכן מחקו את הקוד ליונה. המשיכו עוד לפי הקווסטים, בחרו כלכלה. המשך למטה( בלילה שבין יום 1 ליום 2 ויום 2).

לילה בין יום 1 לשני ויום 2
    כשתגיעו לקווסט 22, תגיעו עד לכך שיהיה לכם 3 מכרות ברזל שלב 2, 2 חוטבי עצים שלב 2, 2 בורות טיט שלב 2 ושני שדות יבול שלב 2. בשלב זה נצלו את הזמן שלכם, ולכו לישון. ( אם עוד לא הספקתם, לא נורא, בבוקר תעלו את זה).
    בבוקר לכו לבית הספר, אל תעלו בכלום אלא אם כן המחסן התמלא או שכמעט הוא התמלא ושאם תחזרו מבית הספר הוא כבר יהיה מלא, אם כן תעלו באותו זמן שדה יבול לשלב 2, חוטב עצים לשלב 2, ובנו 2 חיילים בלי NPC, ולכו לבית הספר.
    כשאתם חוזרים, החיילים כבר נבנו, שלחו אותם על גאלים\רומאים\טאוטונים שהאוכלוסייה שלהם היא מתחת ל-9 כלומר אין סיכוי שיש להם חיילים.אחרי שתשלחו את החיילים חשבו את סה''כ המשאבים שיש לכם, כנסו לאתר הזה: http://travian-npc-calculator.com/ , רשמו את השבט שלכם, תכתבו את סה''כ המשאבים שלכם ותלחצו ''redistibute'' וזה יחשב לכם כמה הכי הרבה חיילים אתם יכולים לבנות עם המשאבים האלו. אתם צריכים הכי הרבה לגיונרים כמובן. עם החיילים שבניתם, אם זה שתקפתם עם 2 החיילים הביא לכם את המקסימום משאבים ששני הלגיונרים יכולים לסחוב, תקפו אותו שוב ושוב גם אם החיילים החדשים עד שהוא כבר לא יביא את המקסימום שהלגיונרים יכולים לסחוב. אם לא, עברו לתקוף חווה אחרת שיש לה פחות מ-9 אוכ', זה רק עד להודעה חדשה כמו שאומרים. אם כן הביאה לכם החווה את המקסימום, אותה תוכנית, עברו לתקוף חווה אחרת.
    עם המשאבים הנחמדים שאתם משיגים לכם, תעלו את כל שדות המשאבים לשלב 2.
    שיטה טובה שמצאתי כדי לדעת אם מישהו עם 9 אוכ' הוא חווה
    אם יש לו נקודה אחת בהגנה, וכבר נגמרה לו ההגנת מתחיל, זה אומר שמישהו תקף אותו והוא הרג רק חייל אחד עם החולדה או משהו, נכון לגאלים במיוחד.
    כשהגעתם לכל המשאבים שלב 2, קבלו מאדון הקווסט משאבים, התשובה של קווסט 23 היא 20 , בנו שגרירות ושאלו בריתות של חוות אם אפשר להצטרף ואז הם יגידו כן תיכנסו, קבלו את המשאבים מאדון הקווסט וצאו, תשלחו אם אפשר להצטרף לכל מיני בריתות כי לא תמיד מחוברים האנשים.
    תבזזו עד שיהיה לכם 20 לגיונרים, שדרגו מחסן ואסם לשלב 2, ולכו לישון לילה טוב תמשיכו מחר
    (אלא אם כן יש לכם שותף שבוזז בלילה, אם כן שיבנה עוד ועוד חיילים ושידרג שדות יבול).
    הערה כללית: ביום השני עדיף לנטרל את הטאוטונים כמה שיותר מהר כדי שלא יתפתחו.
    עזרה קטנה בשביל לעשות NPC
    יש לכם כרגע חשבון פלוס, נצלו אותו בשוק, כנסו להצעות כאלו שכתוב 1:1 , זה ימיין לכם לפי אם אתה נותן לוקח אותו דבר או שהשני יותר.קבלו משלוחים כאלו שנותנים לך יותר ממה שאתה נותן, כי ה-NPC הולך לפי הסך הכל משאבים.
    בדיקת עירנות
    כמו שתקראו אחר כך במדריך, כדי לנצח טאוטונים במלחמה צריך להיות התוקף, כי ההגנה של הטאוטונים היא חלשה, אז רשמתי שם שיטה טובה איך לתפוס את החיילים, אבל גם זו שיטה בסדר:
    כשהחיילים שלו חוזרים מההתקפה עליך(כי אתם במלחמה לא חוות) תשלח לו מהר הודעה עם כותרת מסקרנת ובנושא תכתוב שזו רק בדיקת עירנות, כלומר אתה יכול לדעת לפי ה''נשלח'' אם הוא מחובר או לא, כי אם הוא לא קרא זה אומר שהוא לא מחובר, וזה יראה לך כבר כשהוא יקרא.. זה סיכון גדול... אבל אפשר לנסות את זה בהמשך המשחק כנגד חוות שמסרבות לוותר:d
    יום 3
    קמתם בבוקר והמחסן והאסם כמעט מלאים, במה להעלות? תעלו מכרה ברזל לשלב 3, חוטב עצים לשלב 3, כשהם יסתיימו תעלו גם בור טיט לשלב 3 ועוד מכרה ברזל לשלב 3 ואם כל מה שנשאר אם אתם יכולים בנו חיילים.
    חזרתם מבית הספר?איזה יופי אבל קודם כל תאכלו ארוחת צהריים חח.
    עכשיו בזזו חוות חדשות, תמשיכו לבזוז ולבזוז(חלקו את החיילים שלכם כמובן ל-5 התקפות).. אל תפסיקו לבזוז ותעלו את כל שדות המשאב שלכם לשלב 3, אני לא אומר שבבת אחת תעלו אבל תתמקדו בזה עכשיו. בזמן שאתם בוזזים וסביר להניח שעוד לא כל שדות המשאב בשלב 3, עכשיו זה הזמן למצוא ברית הולמת בשבילכם, טובה.הברית צריכה להיות באיזור שלכם.
    ברית שהיא בטופ 35 תוקפים לפחות ובטופ 50 אוכלוסייה לפחות. תתחשבו מאוד גם בממוצע של הברית ובממוצע הריגות של הברית, כי אם הממוצע הוא טוב זה אומר שהברית איכותית וצפוי לה עתיד טוב. אני לדוגמא בשחקן שעליו בעצם ניסיתי את המדריך הזה בברית מקום 50 באוכלוסייה, אבל מקום 33 בתקיפה וזה כולל 4 בריתות עם שחקן 1\2\3 שהם טובים ויש להם הרבה נקודות תקיפה, אז זו ברית נחמדה, אולי יכולתי למצוא ברית יותר טובה, אבל כל החזקים (בינתיים חזקים בשבילי) באיזור שלי הם בברית שלי.
    הצטרפו לברית הזו כמובן.
    ''מה? כבר 3 וחצי? נגמרה ההגנת מתחיל עכשיו?''
    כן ההגנת מתחיל לצערכם הרב נגמרה, אבל אין מה לדאוג, לא שמתם יונה אז יקח כבר זמן שישימו לב שהיא נגמרה.
    דבר שני רוב הסיכויים שלא יתקיפו אתכם, קודם כל אתם רומאים והחוואים מעדיפים לתקוף טאוטונים ורק אחר כך רומאים, אבל זה לא העיקר.. דבר שני אתם בברית, וברית טובה, והאיזור שלכם מלא בכאלו שהתחילו באותו זמן איתכם, ככה שגם הברית שלכם טובה מאוד יחסית אליהם וגם כולם עדיין מחפשים חוות\ הרוב הם חוות:d.
    ברגע שסיימתם לשדרג את שדות המשאב, שדרגו את נקודת המפגש לשלב 2 בגלל הגבלת ההתקפות. תעשו NPC כדי ליצור כמה שיותר לגיונרים( תנסו להגיע ל-25 בסה''כ חיילים) ולכו לישון.
    ( שוב, אם יש שותף לילה אז שיבזוז ואם המחסן מתמלא שישדרג במחסן ובאסם).
    מחר תצטרכו לקום מוקדם.
    העזרות בברית שלכם בבזיזות
    תוכלו לראות את הדוחות של חברי הברית שלכם על חוות באיזור שלכם, אם לדוגמא שחקן ברית לפני 3 דקות תקף אחת מהחוות שגם אתם תוקפים, ולא לקח כלום אז אל תתקפו גם, מסיבה ברורה.
    יום 4
    בוקר טוב קודם כל. עכשיו שדרגו את נקודת המפגש לשלב 6, כן כן לשלב 6, אתם תצטרכו את זה עוד מעט ועדיף כבר עכשיו לעשות את זה לפי דעתי. לכו לבית הספר, אם אין לכם בית ספר באותו יום או שותף בוקר אז תגידו לו לבזוז ולבנות חמישה חיילים. אם יש, אז ברגע שתחזרו בנו 5 חיילים. אף פעם אל תפסיקו לבזוז, תעלו מכרה ברזל לשלב 4, לאחר מכן 2 בורות טיט לשלב 4, 2 חוטבי עצים לשלב 4, ובור טיט שלב 4. עכשיו שדרגו את האסם שלכם לשלב 3 מפני שאם לא, אתם תקומו בבוקר עם אסם מלא, ולמה זה לא טוב אתם שואלים? מפני שאם האסם מלא היבול לא עולה, כלומר ייקח יותר זמן לעלות בכל מיני דברים.
    תעלו מכרה ברזל לשלב 4, בנו3 חיילים, וברגע שתוכלו שדרגו את המחסן לשלב 3, ואז לשלב 4.
    נסו לישון כמה שיותר מאוחר כדי להגיע לכל שדות המשאב שלב 4, זה חשוב מאוד, וכמובן בזזו כל הזמן שאתם על השחקן.
    אם קורה שמת לכם חייל אחד או שניים בתקיפה היום
    זה לא נורא, אם החיילים שלכם הם אלו שניצחו, ולשני יש חיילים זה אומר שיש לו גם הרבה משאבים, עם המשאבים שאתם תקבלו בנו את החיילים האלו בחזרה.
    יום 5
    אם הגעתם לכל שדות המשאב שלב 4 ,ו 90 אחוז שלא הגעתם( אבל זה תלוי בכמה משאבים החוות שלכם נותנות) אז זה מצויין. אם לא, אז תגיעו! אבל חכו לפני חח, קמתתם בבוקר, הרבה משאבים, מה עושים איתם? תעשו NPC ותגיעו לכך שיהיו לכם 34 לגיונרים. עכשיו תעברו גם לבזוז חוות שהן מחוץ למפה הגדולה שלכם, אבל אל תשלחו הרבה חיילים גם אם זה חווה שנונת הרבה משאבים, כי הזמן שיקח להתקפה לחזור והחיילים הרבים שבה, יכלתם כבר בזמן הזה לבזוז קצת מכל חווה אבל יותר בסך הכל משאבים, אלא אם כן זו חווה שמביאה ממש הרבה כמו 2000 מכל משאב( אתם לא יכולים לדעת ממש כמה היא תיתן אלא אם כן תקפתם כבר אותה), שחווה כזו צריך לתפוס מהר. אל תפסיקו לבזוז כל זמן שאתם על השחקן, אני אמרתי את זה ואני אחזור על זה שוב ושוב. עכשיו לכו לקובץ האקסל שעשיתם לפני השרת, זוכרים אותו? תכתבו שם את כל החוות שלכן וכל מה שצריך.
    שדרגו את הבניין המרכזי שלכם משלב 3 לשלב 5. המשיכו לבזוז וברגע שיהיה לכם מספיק משאבים בסה''כ למגורים מלכותיים שלב 1(1570 משאבים בסה''כ) ואז תעשו NPC בשביל זה. עכשיו שדרגו את מגורי החיילים שלכם לשלב 3 וזה בכדי להגיע לתנאים המקדימים של בניית האקדמיה, תבזזו עוד ועוד ותבנו אקדמיה ושדרגו אותה עד שלב 5. לאחר שאתם משדרגים לשלב 5 את האקדמיה בזזו עוד והרבה ואז תעלו עם NPC מגורים מלכותיים לשלב 2. אם קרה מקרה שמישהו תקף אתכם ומתו לכם חיילים, תקראו את חלק ''המלחמה כנגד אחרים''. עכשיו שדרגו מחסן לשלב 5 ונקיק לשלב 3, ובנו חרש נשק.בנו שלושה חיילים ולכו לישון.
    (אם יש לכם שותף לילה אז שיבזוז ויחקור אימפריאן.)
    אם קורה שמתו לכם משהו כמו 12 חיילים בתקיפה למרות שניצחתם
    קודם כל סביר להניח שלזה שהרג לכם את החיילים אבל אתם ניצחתם יש הרבה משאבים. דבר שני, לא נורא, רומאים חיים יותר על ייצור, נעלה אותו הרבה ואז איתו תוכלו ליצור בבת אחת הרבה חיילים.
    אם הפסדתם
    קראו את החלק- ''מלחמה עם מישהו''
    יום 6
    קמתם בבוקר עם משהו כמו אלפיים מכל משאב אני מניח משהו כזה, חקרו אימפריאן ותעשו NPC בשביל מגורים מלכותייים לשלב 3 אם לא צריך NPC אז מצויין. אם אין בית ספר מצויין עכשיו תעלו את חרש הנשק לשלב 3 ובנו אורווה. אם כן תעשו את זה לאחר שאתם חוזרים. לאחר מכן תשדרגו את האורווה לשלב 3, שדרגו חוטב עצים ואז בנו 3 אימפריאנים.אחר כך שדרגו את המגורים המלכותיים לשלב 5. שדרגו את האסם לשלב 4, אל תפסיקו לבזוז! שדרגו חוטב עצים אחד לשלב 5 ועד סוף היום התרכזו בלעלות את כל שדות המשאבים שלכם כמה שיותר, או שתחקרו קודם אקויסט לגטי. לא עושים יותר מדי היום אולי זה נראה ככה לכם, אבל זה יעזור המון אחרי.
    יום 7
    עכשיו בוקר, אם לא חקרתם אקויסט לגטי תחקרו, ותעלו מגורים מלכותיים לשלב 6. אם כן חקרתם כבר אז בנו 3 אקויסט לגטי והתחילו למצוא לכם חוות חדשות.ועכשיו- תתחילו את מבצע החיילים הראשון שלכם, הרי אתם עם ממש קצת חיילים יחסית, אי אפשר להיתלות על הגנתה של הברית שלכם. היום, כל היום, בנו רק חיילים, תיעזרו בשוק, אבל רק חיילים!לגיונרים אפשר, אפשר גם לא, לבחירתכם.בזזו עוד ועוד וגם את החוות החדשות שלכם. המשיכו את הבנייה הזו רק עד שעה 00:00 בין היום השביעי לשמיני. בסוף היום הוסיפו את כל החוות החדשות לטבלת האקסל שבניתם בהתחלה. בכל פעם שאתם בוזזים תוכלו להיעזר בה.
    יום 8 עד יום 10
    עכשיו המצב שלכם עם החיילים הוא כבר די טוב, הרי בכל זאת אתם רומאים, ויש לכם מין יתרון התקפתי על הגאלים ויתרון הגנתי על הטאוטונים. אז מה עושים היום? אני אגיד לכם מה עושים היום, דוהרים לעבר הכבר השני ומהר.אבל קודם כל תעלו את נקודת המפגש לשלב 10. אל תשכחו לבזוז! תגיעו לכך שהמגורים המלכותיים שלכם יהיו בשלב 10, האסם בשלב 7 והמחסן בשלב 8. אני יודע שהדבר הזה יגלוש למשהו כמו יום 9 וחצי, אז אני מציע לכם לפעמים גם לעלות קצת בשדות המשאבים, תעשו המון החלפות בשוק שהן טובות אבל! לא הצעות כאלו שאתם נותנים 1000 טיט והם נותנים 500 ברזל.אל תשכחו לבזוז שוב אני אומר, זה יכול להאיץ אתכם בהמון. ברגע שיש לכם את כל זה, תשלחו הודעה למנהל הברית שיגיד לברית שישלחו לך כל אחד קצת משאבים כדי לקדם אותך לכפר השני. ובכל זאת, הברית תיתן לך משהו כמו משאבים למתיישב אחד, את השאר אתם תבנו בהזעה ובבזיזה. הנקודות תרבות לא יהוו בעיה כי הם כבר יהיו בכמה שצריך.

(לחצו על התמונה להגדלתה, תודה ל ChaMoKo).
    איזה כפר לבחור?
    אני לא הייתי ממליץ לכם על קרופר 15 בשלב זה, לא לא, לכו על קרופר 9 שבמרחק מסך אחד מכם, כלומר חץ אחד מכם במפה(7*7 אחר במפה עם החצים הירוקים הכהים תעבירו). לכו על קרופר 9 שיש לו נאות מדבר מסביב.
    טיפול בשני כפרים
    יש סיכוי שזה גם יגלוש ליום 11 אבל לא נורא, בכל מקרה-
    הכפר השני שלכם עוד קטן ומסכן אבל אתם יכולים לעזור לו ביום ה 10.5 עד ליום ה11.5 תתרכזו רק בלפתח את הכפר השני, שלחו לו משאבים מהכפר הראשון ואיתם תעלו בדברים שונים. דרך אגב תזכרו שאם יש לכם קרופר 9 אז אם כל שדות היבול שלב 1 זה מייצר יותר מאשר שכל שדות היבול שלב 1 בכפר רגיל. כמובן שהמשיכו לבזוז בכפר הראשון. לאחר שגם לכפר השני יהיה חיילים תבזזו גם בו, יותר עבודה אבל ההתקדמות מוכפלת, מה עוד גם שעם הקרופר שלכם אתם יותר קרובים לכל מיני חוות אז הזמן תקיפה קטן.
    יום 11 וחצי עד יום 12 וחצי
    תעלו אורווה לשלב 5, ואז תחקרו אקויסט אימפרטוריוס. עכשיו בכפר הראשון תעלו את כל שדות המשאב לשלב 5, אל תשכחו לבזוז כמובן... ובכפר השני התרכזו גם בשדות המשאבים.
    מכאן ואילך תמשיכו לבד, יש האומרים שקל להגיד אבל לא לעשות, אך המדריך נוסה בשרת האמריקאי המהיר והוא הצליח יפה מאוד(:
    אני מאחל לכם רק הצלחה בהמשך המשחק ושתלמדו מהמדריך הזה הרבה גם לשרתים הבאים לראות איך אתם יכולים להתקדם אפילו טוב יותר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין שכל אין דאגות

החיילים של הרומאים
    לגיונר
    דרישות קדם למחקר: אין
    דרישות קדם לאימון: מגורי חיילים

מחקר 0 0 0 0 / /
    אימון 120 100 150 30 1 0:08:53
    מהירות 12 שדות לשעה
    יכול לשאת 50 משאבים
    החייל הפשוט שמשתמשים בו בהתחלה, ב- T3.5 שינו יכולת נשיאת המשאבים שלו ל-50 מ-40 והורידו את העלות אימון שלו ב-30 ברזל, דבר שהוא חשוב מאוד לרומאים בתחילת המשחק.
    הלגיונר משומש באמצע המשחק גם כהגנה נגד פרשים, למרות שתמיד אתה תוכל להמשיך לבזוז גם איתו כמובן(:
    פרטוריאן
    דרישות קדם למחקר: אקדמיה רמה 1, חרש שריון רמה 1
    מחקר 700 620 1480 580 / 0:39:20
    אימון 100 130 160 70 1 0:09:46
    מהירות 10 שדות לשעה
    יכול לשאת 20 משאבים
    חייל ההגנה כנגד החייל רגלים במקום ''השני'' ביחד עם אקויסט אימפרטוריוס( זה בלי להחשיב את המתיישב, אבל אסור להסתכן שהמתיישב ימות). אני מציע קודם כל לחקור אימפריאן לפני פרטוריאן, אלא אם כן אתם רומאים הגנתיים, למרות שרומאים הם יותר התקפיים מהגנתיים אבל הם מין ב''אמצע'' כזה.
    אימפריאן

דרישות קדם למחקר: אקדמיה רמה 5, חרש נשק רמה 1

מחקר 1000 740 1880 640 / 0:42:00
    אימון 150 160 210 80 1 0:10:40
    מהירות 14 שדות לשעה
    יכול לשאת 50 משאבים
    אימפריאן, החייל האהוב ביותר עליי מכל החיילים שבכל השבטים, ואני גם אסביר לכם למה, קודם כל כי הסמל של החייל שלו יפה חח.
    דבר שני, הוא צורך רק 1 יבול, כלומר כמו הלגיונר, והוא בוזז כמו הלגיונר ועולה קצת יותר. הוא מהיר, אפילו שנראה לכם ש-2 שדות לשעה יותר מלגיונר זה קצת, אבל זה חשוב מאוד הדבר הזה. יש לו כ-70 נקודות התקפה, שזה הרבה מאוד לחייל שצורך 1 יבול. האימפריאן הוא באמת ה''חייל האולטימטיבי'' כמו שאומרים, אתם תראו אותו בהאמר שלכם( שעליו אסביר אחר כך).
    יש בעיה, המחקר שלו יחסית לתחילת המשחק עולה הרבה, במיוחד ברזל, תעשו החלפות בשוק כדי לקדם את העניין, אם אתם ממש רוצים תעשו NPC, אלא אם כן אתם קוני זהב אז תעשו NPC.
    אקוויטס לגטי

דרישות קדם למחקר: אורווה רמה 1, אקדמיה רמה 5
    דרישות קדם לאימון: אורווה

מחקר 940 740 360 400 / 0:32:40
    אימון 140 160 20 40 2 0:07:33
    מהירות 32 שדות לשעה
    יכול לשאת 0 משאבים

אקויסט לגטי הם מאוד חשוב, לאורך המשחק כולו, אני משתמש בהן המון כדי לדעת אם לתקוף את ''מה שמו'' או לא לתקוף אותו, ואני משתמש בהן במיוחד כדי לתקוף חוות, או שזה בעצם אותו דבר:d.
    הנווט של הגאלים יותר מהירים ב-2 שדות לשעה מאקויסט לגטי, כמו שאמרתי זה משנה אבל לא נורא, ביחס לטאוטונים המצב של המהירות שדות לשעה הוא ממש טוב. כדי להרוג סיירים\נווטים\אקוסיטים לגטים של אחרים צריך שיהיה לכם סיירים\נווטים\אקוסיטים לגטים, תוכלו לבדוק בסימולטור קרב המורחב[/URL] כמה מרגלים לכם ימותו(החיילים מהסוג הזה נקראים מרגלים) וכמה לתוקף או אם אתם תוקפים אז ההפך.
    מרגלים משומשים גם במלחמות של חוואים נגד חוואים.
    אקוויטס אימפרטוריס

דרישות קדם למחקר: אורווה רמה 5, אקדמיה רמה 5
    דרישות קדם לאימון: אורווה

מחקר 3400 1860 2760 760 / 0:54:00
    אימון 550 440 320 100 3 0:14:40
    מהירות 28 שדות לשעה
    יכול לשאת 100 משאבים
    החייל המהיר ביותר של הרומאים, הוא משומש בעיקר לבזיזה ולא נמצא בהאמרים. צורך 3 יבול, אבל עם הרבה כאלו תוכלו להחזיר את הכל בבזיזות. יש לו 120 נקודות תקיפה שזה חזק.
    אקויסט קיסריס
    מחקר 3400 2660 6600 1240 / 1:08:40
    אימון 550 640 800 180 4 0:19:33
    מהירות 20 שדות לשעה
    יכול לשאת 70 משאבים
    החייל החזק ביותר בנקודות התקיפה מכל החיילים של כל השבטים( לא כולל נטארים), יש לו 180 נקודות תקיפה לעומת 150 נקודות תקיפה של האביר טאוטוני שבמקום השני(זה אם לא מחשיבים את הנטארים במשחק). הוא חייל איטי, אבל יש לו הגנה מצויינת כנגד חיילי פרשים, וגם הגנה טובה כנגד חי''ר. החייל הזה נמצא בהאמר הרומאי כמובן.
    איל ברזל

דרישות קדם למחקר: אקדמיה רמה 10, בית מלאכה רמה 1
    דרישות קדם לאימון: בית מלאכה

מחקר 5500 1540 4200 580 / 1:26:40
    אימון 900 360 500 70 3 0:25:33
    מהירות 8 שדות לשעה
    יכול לשאת 0 משאבים
    איל ברזל זה חשוב. השלב של החומה של הנתקף משנה מאוד, במיוחד אם מדובר על פלא עולם, בהאמר 1-5 אלפים של אילי ברזל יספיקו.
    בליסטרת אש
    דרישות קדם למחקר: בית מלאכה רמה 10, אקדמיה רמה 15
    דרישות קדם לאימון: בית מלאכה

מחקר 5800 5500 5000 700 / 2:40:00
    אימון 950 1350 600 90 6 0:50:00
    מהירות 6 שדות לשעה
    יכול לשאת 0 משאבים
    סנטור ומתיישב
    זה משהו נחמד שיכול להרוס אימפריות שלמות(:
    היא נמצאת בהאמרים והיא משומשת במיוחד כנגד פלא עולם ובמלחמות של בריתות. כאשר כל הברית מתמקדת בתקיפה על שחקן אחד וכולם שולחים בליסטרות זה יעשה לו נזק בלתי הפיך, אם יש לו יותר מכפר אחד(לנתקף) הכפר הנהרס(אלא אם כן הוא בירה אז הוא לא יעלם) הכפר שלו פשוט יעלם מהמפה.
    אני לא הייתי מציע לכם להעלים חוות רק כי הן מעצבנות אתכם, כי בכל זאת חוות הן אלה שמביאות לך את רוב המשאבים(לא תמיד אבל..9, לעומת שחקנים חזקים שמנסים להרוס במלחמות, תהרסו כמה שיותר מהר לפני שיבנו חיילים ויגרמו לכם עוד אבידות.
    אני לא אדבר הרבה על סנטור ומתיישב, אבל הנה מדריך לזה(ייסוד[/URL] וכיבוש כפר).
    אני רק אגיד שהסמטור של הרומאים באחוזים הוא המשכנע הכי טוב, ומתיישב וסנטור עולים הרבה אז לשמור עליהם ואם שולחים עליך התקפה כמה שניות לפני שההתקפה אם אתה רוצה להגן על ההתקפה בלי המתיישב, שלח את המתיישב על מישהו כמה שניות לפני ההתקפה ואחרי שהיא מגיעה בטל את ההתקפה ששלחת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין שכל אין דאגות

מבצע חיילים
    מבצע חיילים? מה זאת אומרת?
    זו שאלה מצויינת, נתחיל מזה שהמושג הזה הומצא בייחוס לטרויאן על ידי ועל ידי השותף שלי. השתמשנו בדבר הזה כדי ליצור כמות עצומה של חיילים בזמן שפיגרנו מאחור ביחס לברית שלנו, שהייתה במקרה גם מקום 1 באוכלוסייה, קראו לה mb~swp.
    אז מה בעצם עשינו? מנהל הברית הנחמד קבע כמות של חיילים שכל הברית צריכה להיות בו לפחות עד זמן מסויים(שבוע למקרה זה), ואנחנו היינו לא הכי קרובים לזה כמו שאומרים.
    אז עשינו מבצע חיילים- ''מבצע'' שבו אנחנו מייצרים אך ורק חיילים כמו משוגעים, השתמשנו בהחלפות בשוק בשביל זה ועוד, ולא עשינו שום דבר חוץ מזה. אני ממליץ להשתמש בזה בעיקר באמצע השרת, עוזר מאוד לאחר מכן, בשביל כל מיני דברים- בזיזות, התקפות האמר ועוד, עושים את המצבע בכל הכפרים* ואין צורך לשלוח משאבים מכפר לכפר כי בכל כפר צריך הרבה חיילים.
    בחירת גיבור
    זה דבר נורא חשוב, גיבור אחד יכול להרוג המון חיילים. אני לא אסביר לכם מה זה גיבור כי בשביל זה יש כבר מדריכים, אבל אני אמליץ לכם על איזה גיבור לבחור בשרת מהיר ומה לחזק בגיבור.
    אם תלכו לפי המדריך הזה זה אומר שאתם רומאים התקפיים, וזה בדיוק מה שאני כותב פה, על בחירת גיבור לפי המדריך הזה.
    אני ממליץ לכם לבחור באקויסט קיסריס, כי לבחור אימפריאן או אימפרטוריוס כדי שיבזזו זה ממש טיפשי, כי גיבור הוא בשביל התקפה והגנה להריגת חיילים, מכיוון שאם לוקחים אותו לבזיזה אז הוא כמו חייל רגיל רק חזק יותר..
    בשלב 0- תעלו 1 בהתחדשות ו-4 בהגנה
    שלב 10-1 - תגיעו לכך שיהיה לכם 45 נקודות בהתקפה, 6 נקודות ב התחדשות ו4 נקודות בבונוס התקפה.
    שלב 11-60 - תגיעו לכך שיהיה לכם 100 נקודות בהתקפה, 64 בהגנה, 99 בבונוס התקפה, 7 בהתחדשות ו-35 בבונוס הגנה.
    אני לא בטוח אם הגיבור שלכם בכלל יגיע לזה ואם יגיע בכלל ל-60, ואני בעצמי לא ממש הגעתי לגלדים כ''כ גבוהים אז אני אגיד לכם לעלות במה שתרצו(: אבל תמשיכו להתרכז בקטע של ההתקפה.
    האמר
    ההאמר הרומאי צריך להיות מורכב מאימפריאנים, אקויסט קיסריס(אבל ברבים), ראמים ובליסטרות.
    האמר משומש כדי להרוס שחקנים אחרים שהם חזקים , ובמיוחד פלאי עולם. כשאתה תוקף עם האמר פלא עולם תעלה עם הזהב 10% בבונוס התקפה.. זה המון וזה חשוב.
    ההאמר הרומאי, אם הולכים לנקודות התקפה הוא שווה\ לפעמים חזק יותר( וגם לפעמים חלש יותר, אבל נניח שזה אותו סוג של שחקן משחק בשני השחקנים, וזה לא יכול להיות כי זה אסור על פי החוקים, אבל זו רק הנחה ולא של מחיר).
    הנה דוגמא להאמר רומאי:

(לחצו על זה לראות את התמונה בגדול).
    האמר למופת חח
    אני לא מצפה מכם להגיע להאמר כזה לפי המדריך הזה, אפילו אם אתם קוני זהב, כי המדריך פונה יותר לאלו שלא קונים זהב, אבל אני כן מצפה מכם להגיע ל-80000 אימפריאנים בהאמר, ואני מדבר רק על אימפריאנים אני לא יודע מה בקשר לשאר אבל נסו להגיע כמה שיותר קרוב להאמר של nerf( השחקן שבתמונה).
    איפה לבנות את ההאמר?
    כמובן שבכפר קרופר 15- כפר עם 15 שדות יבול:

למה?
    שאלה טובה, קודם כל קרופר מייצר המון יבול בקלות, ואז קוני זהב יכולים להגיע עם NPC להמון חיילים.
    דבר שני, האמר לוקח המון יבול, תעשו 1 ועוד אחד (כולנו מכירים את הבדיחה שאתם אומרים עכשיו 2..), אם זה כפר שנותן המון יבול, והאמר לוקח המון יבול, אז הרבה יותר קל לבנות האמר בו.
    שוקת מים
    שוקת המים:
    - מקצרת את משך האימון של יחידות חיל הפרשים ב1% לרמה.
    - מצמצמת את צריכת היבול של כל הפרשים הרומאים בכפר.
    - אקוויטס לגאטי יפחית את צריכת היבול שלו ביחידה 1 בשלב 10.
    - אקוויטס אימפרטוריס יפחית את צריכת היבול שלו ביחידה 1 בשלב 15.
    - אקוויטס קיסריס יפחית את צריכת היבול שלו ביחידה 1 בשלב 20.
    בתוך כפר האמר תצטרכו את שוקת המים, היא מקצרת את צריכת היבול של כל הפרשים בכפר, זה מאוד מאוד עוזר. כמו כן כמו שרשום את זמן האימון היא מקצרת.
    תחשבו שיש לכם מאה אלף אקויסט קיסריסים בכפר, ויש לכם שוקת מים שלב 20, זה יעלה לכם את היבול במאה אלף בכפר הנ''ל.
    את הכפר הקרופר 15 שהוא גם ההאמר להפוך לבירה
    אתם צריכים לעשות את זה מפני:
    1. שאתם יכולים לבנות סתת בבירה וזה מגן מפני בליסטרות(מגדיל את יציבות הבניינים לא מגן לגמרי).
    2. את הבירה אי אפשר להרוס.
    3. אפשר לשדרג את שדות המשאבים שלך עד איזה שלב שאתה רוצה אבל לא ראיתי כאלו שהגיעו ליותר מ-20, מה שבכפר שהוא לא בירה אתה לא יכול לעשות, אתה יכול לשדרג את שדות המשאבים עד לשלב 10.
    מלחמה עם מישהו
    קודם כל התחלתי לבנות כבר משהו, אבל אז ראיתי את המדריך המצויין הזה[/URL], מציע לכם מאוד לקרוא אותו.
    רק ברצוני להוסיף לו שרעם טאוטטס הוא מהיר מאוד אז הישמרו, וגם אני רוצה להוסיף את מה שכבר כתבתי:
    תחילת משחק
    טאוטונים
    עם מספר חיילים שווה לשלכם:
    - רצוי מאוד לגשש כדי לראות אם לשחקן יש פלאדינים או שיש לו הרוב מניפים וממש קצת( 5 לדוגמא) פלאדינים
    - אם יש פלאדינים(5 לדוגמא) זו קצת בעיה אבל לא נורא, כאחד שעשה תואר שני במדעי הפלאדינים גיליתי שהרבה שחקנים משאירים את הפלאדינים לכפר לצורכי הגנה, אז תפסו את הפלאדינים של האויב כשהם בכפר, והרגו אותם עם כל החיילים שלכם, זה יהיה קשה, אבל אני אתן לכם עצה אם יש לכם אקויסט אימפרטוריוס או קיסקיסים או כמה כאלו זה מצויין, מפני שערך ההגנה של הפלאדינים נגד יחידות פרשים הוא גרוע, לעומת ערך ההגנה שלהם לעומת היחידות הרגליות שהוא מעולה. קחו לתשומת לבכם.
    - הימנעו ממלחמה שבה כל החיילים שלכם מגינים כנגד כל החיילים של האויב, אלא אם כן יש לכם תגבור טוב מהברית.
    - החיסרון הגדול ביותר של הטאוטונים הוא שההגנה שלהם היא על הפנים, השתמשו בזה לטובתכם, תהיו אתם הכפר המתקיף ותגרמו לשני להיות הכפר המגן. אם אתם צריכים שיטות לתפוס את החיילים שלהם יש פה[/URL]
    - אם כבר יש להם אביר טאוטוני, אז בתור אחד עם דוקטורט למדעי האביר טאוטוני אני יכול להגיד לכם שבאתר העזרה כתוב:d שיש להם הגנה יחסית לא טובה כנגד יחידות רגלים, וגם כמו שכולם כמעט יודעים הם לוקחים לא מעט יבול.
    אם להם יש יותר חיילים מכם:
    קודם כל שימו לב לעצות שכבר נתתי קודם.
    ''בתחבולות תעשה לך מלחמה'' (משלי, כ''ד, ו). אז אני אתן לכם כמה עצות:
    - חלק חשוב מאוד זה גישוש, אתם צריכים לדעת מספר כמעט מדוייק של החיילים שלו.
    - אתם יכולים לשלוח סתם, כביכול שחקן יחסית טוב מהברית שלכם שפשוט יעבור לברית שלהם סתם כי הוא חושב שהברית כבר לא טובה וכו', אני לא בטוח שגם המגייס יודע בדיוק על העבר של אותו שחקן, לברית של השחקן שתוקף אתכם, ואז השחקן הזה יבדוק בשבילך בהתקפות של הברית באיזה שעה הוא תקף את: X ואז הוא יודיע לכם באיזה שעה בדיוק החיילים אמורים לחזור( אם זה במדינה שונה אז שיגיד גם באיזה זמן) וכמו שאתם יודעים כששחקן טוב בוזז, הוא לא בוזז עם כל החיילים שלו, הוא מחלק כל התקפה לקצת חיילים, כי הוא הרי תוקף חוות ואין להן חיילים, אז למה לא לפחד? וככה תדעו בדיוק כמה חיילים לשלוח ולאט לאט תתפסו לו מס' חיילים כזה וכזה, זה צריך להיות בתיאום מושלם הזמן של התקיפה והכל, ולא צריך להיות גאון בחשבון כדי לחשב את זה, בלי מחשבון זה אפילו מהר יותר.תשתמשו בסימולטור הקרב המורחב[/URL] בשביל לדעת בדיוק כמה חיילים אתם צריכים לשלוח.אם השחקן לא נכנס בכלל מתכתחילה, חכו, יש עוד שיטות אנשים חחח. אני לא אכנס עכשיו לאיך הוא יחזור מהברי ת וכו' אבל אני יכול להגיד לכם שהוא יכול להישאר להמשיך לרגל בשבילכם, או שהוא יכול להישאר כי פשוט הוא חושב שהברית ההיא יותר טובה.
    - השיטה המוכרת ביותר, ''cant beat them? join them'' , מזאת אומרת אתם שואלים אה? פשוט מאוד, אם אתם לא יכולים לנצח את התוקף הצטרפו לברית שבהסכם התקפה עם הברית שלו ואז הוא לא יוכל לתקוף אתכם מפני שזו עבירה על החוקים אלא אם כן הברית תבטל את ההסכם אי תקיפה.
    - להגיע איתו להסכם אי תקיפה או ברית אישית: במקום ששניכם, בתחילת המשחק במקום להתפתח רק תילחמו אחד עם השני וסתם יצא הרס, תציע לשני ברית אישית, נסה שלא ידע כמה חיילים יש לך, ואם הוא מגשש תעצרו אותו עם הגששים שלכם.
    איך תדעו אם הוא מגשש? פשוט תעשו עליו שלח כוחות ואם אתם רואים שזה מגיע מוקדם יותר משזה אמור להיות רוב הסיכויים שזה גששים, או שזה חיילים מהירים יותר, אני מציע לכם להרחיק את החיילים שלכם בפעם הראשונה. כמובן ששימו לב גם מתי הוא שלח את ההתקפה.
    קצת צחוקים
    - אם אתם חוות קראו לכפר שלכם עצמו ואז זה יצא לדוגמא: ''X תוקף את עצמו'' בדוחות
    - יש מין דבר כזה שנראה כמו יומן שכחתי איך קוראים לו, אז שם תכתבו: ''יומני היקר,'' ואז כל מיני שטויות חח
    - פעם אחת שאלתי את המולטי למה אדון הקווסט כזה מלא? הוא ענה לי כי הוא אוכל הרבה יבול:d
    - תקראו לכל הכפרים שלכם בשם ''1''
    - אם אתם חוואים ולפעמים סתם עצבניים, ויש לכם חווה שלא נותנת כלום והיא עם נקיק אחד רק, אז תהרסו לה את הכפר:d
    - כשנגמר השרת ואתם תופסים מישהו בברית שלכם שאתם לא מכירים שמחובר, אז תשלחו לו הודעה ''מה קורה?'' ואז הוא יענה לכם ''בסדר מה איתך?'' , אז תענה ''אחלה, אז אתה בטוח שהכל טוב?'' ובקיצור שגעו אותו חח.
    תודות
    shasher , ChaMoKo, yogi.
    תודה לכם על העזרה(:
    הסוף

משתמש משקיע האוואטר של Stavxy
    שם פרטי
    סתיו!!
    לייקים
    0
    נקודות
    235
    פוסטים בבלוג
    2

מדריך נהדר!!
    תודה אני מוסיף ללינקיה!

There's nothing like the Simpsons

מדריך ענק! תודה, בקרוב נעלה לינקייה חדשה.

משתמש מתקדם האוואטר של ben55
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    0
    נקודות
    35
    משפט מחץ
    מאניק מאניק אל מאניק

בלי קשר יש מצב שקוראים לבן דוד לך יובל והוא בכיתה ז'?

משתמש משקיע האוואטר של Stavxy
    שם פרטי
    סתיו!!
    לייקים
    0
    נקודות
    235
    פוסטים בבלוג
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי ben55 צפיה בהודעה
    בלי קשר יש מצב שקוראים לבן דוד לך יובל והוא בכיתה ז'?
    זה ממש אבל ממש לא קשור לפה....בשביל זה יש הודעה פרטית!!
    פעם הבאה שאתה מספים יש אזהרה!!!!!

There's nothing like the Simpsons

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,486 | הודעות: 8,173,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect