קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] דודו אהרון-מרגיש כמו מלך
    על ידי Mr Batzal בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 05:21
  2. [האזנה] דודו אהרון - מרגיש כמו מלך
    על ידי שליחטא בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-10-2008, 12:18
  3. [סקר]חשבתי שיהיה רומנטי-כל השבוע מרגיש כמו שבת
    על ידי doriko13 בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-02-2008, 17:11
  4. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 00:01
  5. מרגיש כמו חרא ירבאק
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 04:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מרגיש כמו חייל שלה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל מרגיש כמו חייל שלה...

אז ככה, אני וחברה שלי יותר משנה ביחד.. היא טיפוס די שתלטן ולפעמים קצת עצבני... אתמול לא יודע על השטות הכי קטנה קצת עצבנתי אותה והיא דפקה לי כאפה ואמרה לי שהיא שונאת אותי, כמובן שהיא ביקשה יותר מאוחר סליחה אבל אחרי זה ישבה עם חברות בהפסקה כמו גדולה...
    עוד מקרה, ישבנו על הספסל ולא ראינו אחד את השני הרבה זמן בגלל שהיא רוב היום בצופים ולומדת הרבה... ואז סוףסוף קבענו ליום שבת, לא עברה שניה חברה שלה התיישבה על הספסל, ואמרה לה שיש יומולדת לחברה אחרת שלהן והיא רוצה שילכו שלושתן לים, עוד ליד החברה שלה היא אמרה לי "טוב, אז אי אפשר להפגש בשבת"...
    כבר הרבה זמן שני מרגיש כמו חייל שלה והיא מתייחסת אלי כמובן מאליו נמאס לי מזה כבר ואתמול רבנו ממש על זה והיא באה אלי, דיברנו על כל הנושא והיא אמרה שהיא מצטערת ושהיא לא תעשה כאלה דברים שוב והיא שאלה אותי אם חשבתי להיפרד ממנה ואמרתי לה שכן והיא בכתה, והתנשקנו וגם אחרי זה היה סקס פיצוי חח, אבל בכל מקרה היא אמרה שהיא לא תחזור על דברים כאלה שוב, הבעיה היא שאני לא יודע אם להאמין לה ואם היא תמשיך עם זה או לא...
    לפני שהיא באה אלי, אותו יום בבצפר דיברתי עם חבר טוב שלי על זה והוא אמר לי שאני צריך לתפוס ממנה קצת מרחק, לא להתקשר אליה בכלל רק להגיד לה שלום בבצפר ולהיות כל היום עם חברים, וככה היא לא תקח אותי כמובן מאליו ותתגעגע אלי יותר ויותר ותעריך אותי גם יותר..
    אתם חושבים שזה נכון?
    מה אני אמור לעשות אם היא חוזרת על ההתנהגויות שלה שוב?

שכחתי לציין, אנחנו בני 16.
    נערך לאחרונה על ידי avnitom4; 27-04-2010 בשעה 14:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

לפי דעתי תקשיב לחבר שלך שהיא תרדוף אחרייך עכשיו אם הקשר הזה כזה חשוב לה ולפי דעתי עד כמה שזה נשמע מוזר תעשה לה את אותם קטעים שתבין את ההרגשה הזאת שלא תחשוב שכל פעם שמתאים לה להיות איתך אתה שם תמיד בשבילה...

ואם אתה רואה שזה ממשיך ככה לפי דעתי פשוט תחתוך ממנה בשביל מה לבזבז זמן על משהו שלא הולך?
    [CENTER]

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תעמיד אותה במקום מזה השטויות האלה?
    אם בחורה עושה לי קטעים שאנלא אוהב, אני מעמיד אותה במקום. לאו דווקא חברה שלי, אלא כל אחת שקיימת.

אל תתבייש לתת לה רע, היא צריכה את זה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי avnitom4 צפיה בהודעה
    אז ככה, אני וחברה שלי יותר משנה ביחד.. היא טיפוס די שתלטן ולפעמים קצת עצבני... אתמול לא יודע על השטות הכי קטנה קצת עצבנתי אותה והיא דפקה לי כאפה ואמרה לי שהיא שונאת אותי, כמובן שהיא ביקשה יותר מאוחר סליחה אבל אחרי זה ישבה עם חברות בהפסקה כמו גדולה...
    עוד מקרה, ישבנו על הספסל ולא ראינו אחד את השני הרבה זמן בגלל שהיא רוב היום בצופים ולומדת הרבה... ואז סוףסוף קבענו ליום שבת, לא עברה שניה חברה שלה התיישבה על הספסל, ואמרה לה שיש יומולדת לחברה אחרת שלהן והיא רוצה שילכו שלושתן לים, עוד ליד החברה שלה היא אמרה לי "טוב, אז אי אפשר להפגש בשבת"...
    כבר הרבה זמן שני מרגיש כמו חייל שלה והיא מתייחסת אלי כמובן מאליו נמאס לי מזה כבר ואתמול רבנו ממש על זה והיא באה אלי, דיברנו על כל הנושא והיא אמרה שהיא מצטערת ושהיא לא תעשה כאלה דברים שוב והיא שאלה אותי אם חשבתי להיפרד ממנה ואמרתי לה שכן והיא בכתה, והתנשקנו וגם אחרי זה היה סקס פיצוי חח, אבל בכל מקרה היא אמרה שהיא לא תחזור על דברים כאלה שוב, הבעיה היא שאני לא יודע אם להאמין לה ואם היא תמשיך עם זה או לא...
    לפני שהיא באה אלי, אותו יום בבצפר דיברתי עם חבר טוב שלי על זה והוא אמר לי שאני צריך לתפוס ממנה קצת מרחק, לא להתקשר אליה בכלל רק להגיד לה שלום בבצפר ולהיות כל היום עם חברים, וככה היא לא תקח אותי כמובן מאליו ותתגעגע אלי יותר ויותר ותעריך אותי גם יותר..
    אתם חושבים שזה נכון?
    מה אני אמור לעשות אם היא חוזרת על ההתנהגויות שלה שוב?

שכחתי לציין, אנחנו בני 16.
    שלום לך,אני מבין ומכיר את המצב והייתי מציע לך קצת לשמור מרחק ממנה להיות אליה יבש כזה,לפעמים גם לעשות לה קטעים כאלה ואז היא תרגישה מזה כשהיא עושה לך את זה איך אתה מרגיש,כמובן שהכל בטאקט כי אם תמשיך לעשות את זה הרבה אז היא תיפרד ממך.
    אתה מספר שאתם שנה ביחד אז בטוח אם תעשה לה ככה אז זה יפריע לה אבל כשתשבו ותדברו תגיד לה:" את רואה,זה מה שאני הרגשתי שאת התייחסת ככה,זה היה לך נעים?אני בטוח שלך,כך גם לי באותה הסיבה אז בואי נפסיק להיות כמו שני ילדים קטנים ונתבגר.
    או שפשוט תדבר איתה על זה בצורה רצינית ולא תרד "לרמה שלה",אבל אתה כבר סיפרת שרבתם על זה,מה שמע דיברתם על אותו מצב והיא אמרה לך שזה ישתנה מבחינתה אז אין לך איך להאמין לה כי למילים לא מאמינים אלא למעשים אתה מבין?אם היא אמרה שהיא תשתנה אני מאמין שאתה תראה אצלה גם שינוי,אם בכל זאת זה לא ילך תדבר איתה על זה ואפילו תשקול פרידה.

מה הבעיה של כולכם?אתם אומרים לו לעשות עכשיו את הדבר הכי גרוע שיש
    אל תגרום לה להרגיש רע בכוונה, אל תעמיד אותה במקום ואל תחזיר לה, אל תתרחק ואל תעשה לה קטעים כי זאת הדרך המהירה לפרידה מהירה.
    אתה אמרת לה כשדיברתם שאתה חשבת על להיפרד ממנה, מה אתה חושב שהיא תחשוב ברגע שאתה "תתרחק" בכוונה?
    אתה לא צריך להחזיר לה כי אז אתה פשוט גרוע כמונה, אם לא יותר כי אתה עושה את זה בכוונה.
    תחכה תיראה מה יקרה אם היא תשתנה או לא, תראה אפילו אם היא מנסה
    אם היא לא מפסיקה תפוס אותה שוב לשיחה, תגיד לה שהיא עושה את זה שוב
    ושחשבת שהיא אמרה שהיא תשתנה, פעם הבאה שהיא עושה את זה, לדעתי...תחתוך...אבל תשים לב אם היא עושה את זה פעם ב...או שהיא עושה את זה בצורה כפייתית, אם קורה מידי פעם...זה לא דבר קריטי
    שיהיה שבוע נעים ובהצלחה, תעדכן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אני מבין למה אתם אומרים לי להיות יבש אליה וכאלה, גם אני רציתי לעשות את זה, אבל כבר דיברנו על זה אז חשבתי שאם יקרה דבר כזה שוב אז אני יהיה יבש אליה... בינתיים אין לי מה לעדכן כי לא הגעתי היום לבצפר ולא ראיתי אותה... תודה לכולכם בכל זאת..

אני חושב שמה שאני צריך עכשיו זה להיות יותר השולט בקשר הזה ולתת לה פחות הרגשה שהיא יכולה לשלוט ולעשות מה שהיא רוצה...
    נערך לאחרונה על ידי avnitom4; 27-04-2010 בשעה 20:20.

אתה צודק, תהיה יותר שולט בעניין אבל אל תגזים עם זה.
    היא עלולה לראות בך שינוי וכניראה לרעה אז תיזהר,כמו שאמרתי לדעתי תמשיך כרגיל אם היא ממשיכה דבר איתה שוב, הטעות הכי גדולה שלי בקשר הקודם שלי היה חוסר תקשורת ולא כדאי לך לחזור על הטעות שלי

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

עזוב, מבחורה כזאת תחתוך מהר, למה יקח לך הרבה זמן להשלטת עליה.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ColdJoker צפיה בהודעה
    עזוב, מבחורה כזאת תחתוך מהר, למה יקח לך הרבה זמן להשלטת עליה.
    אני לא יכול לעשות דבר כזה כי אני מאוהב בה עד הגג ואני בטוח שגם היא בי.. בינתיים הקטע מסתדר אם זה ימשיך אז אני באמת יהיה יבש לגמרי ואשכול פרידה...

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שמח שזה הסתדר לך אחי.
    שתהיה לכם הרבה הצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect