אז ככה, אני וחברה שלי יותר משנה ביחד.. היא טיפוס די שתלטן ולפעמים קצת עצבני... אתמול לא יודע על השטות הכי קטנה קצת עצבנתי אותה והיא דפקה לי כאפה ואמרה לי שהיא שונאת אותי, כמובן שהיא ביקשה יותר מאוחר סליחה אבל אחרי זה ישבה עם חברות בהפסקה כמו גדולה...
עוד מקרה, ישבנו על הספסל ולא ראינו אחד את השני הרבה זמן בגלל שהיא רוב היום בצופים ולומדת הרבה... ואז סוףסוף קבענו ליום שבת, לא עברה שניה חברה שלה התיישבה על הספסל, ואמרה לה שיש יומולדת לחברה אחרת שלהן והיא רוצה שילכו שלושתן לים, עוד ליד החברה שלה היא אמרה לי "טוב, אז אי אפשר להפגש בשבת"...
כבר הרבה זמן שני מרגיש כמו חייל שלה והיא מתייחסת אלי כמובן מאליו נמאס לי מזה כבר ואתמול רבנו ממש על זה והיא באה אלי, דיברנו על כל הנושא והיא אמרה שהיא מצטערת ושהיא לא תעשה כאלה דברים שוב והיא שאלה אותי אם חשבתי להיפרד ממנה ואמרתי לה שכן והיא בכתה, והתנשקנו וגם אחרי זה היה סקס פיצויחח, אבל בכל מקרה היא אמרה שהיא לא תחזור על דברים כאלה שוב, הבעיה היא שאני לא יודע אם להאמין לה ואם היא תמשיך עם זה או לא...
לפני שהיא באה אלי, אותו יום בבצפר דיברתי עם חבר טוב שלי על זה והוא אמר לי שאני צריך לתפוס ממנה קצת מרחק, לא להתקשר אליה בכלל רק להגיד לה שלום בבצפר ולהיות כל היום עם חברים, וככה היא לא תקח אותי כמובן מאליו ותתגעגע אלי יותר ויותר ותעריך אותי גם יותר..
אתם חושבים שזה נכון?
מה אני אמור לעשות אם היא חוזרת על ההתנהגויות שלה שוב?
שכחתי לציין, אנחנו בני 16.

חח, אבל בכל מקרה היא אמרה שהיא לא תחזור על דברים כאלה שוב, הבעיה היא שאני לא יודע אם להאמין לה ואם היא תמשיך עם זה או לא...
ציטוט ההודעה