נכתב במקור על ידי Slipknot` Golden Earrings, לא רשמת r אחת. לא נורא, העיקר שהם הבינו. נכתב במקור על ידי boniomri1 גנב - 25 dex אביר-20 קשת- 25 קוסם- 20 int לא נכון.
נכתב במקור על ידי ObviouslyMe 1) 25 2) 25 3) 0 נראה לי 4) 20 יפה מאוד, 3 נק' לך! מי שלא שם לב, לא צריך DEX כדי להפוך לאביר. משימה הבאה: צלמו לי את החפץ הכי חזק שלכם.
הנה:
אשכול המכירות הגדול שלי! http://www.iatraf.co.il/showthread.p...60#post7122360
נכתב במקור על ידי ~iTay~ לא נורא, העיקר שהם הבינו. אני לא רוצה שהם יבינו אני רוצה את הנקודות
נכתב במקור על ידי boniomri1 הנה: יפה מאוד, 3 נק' לך. בקרוב אני מוסיף לאתגר משימת זהב אז תתכוננו! מילה חסרת אותיות: T._._ H._.N.D._._ S._._.R.D
Two handed Sword ?
נכתב במקור על ידי ObviouslyMe Two handed Sword ? שפיץ אתה, 2 נק' לך. משימה הבאה: צלמו לי את Gaga הNPC.
אחי הוא לא נמצא יותר במשחק.. הוציאו אותו אני יכול להביא לך משרת פרטי... אפשר?\
נערך לאחרונה על ידי HOLLISTER; 02-05-2010 בשעה 18:13.
נכתב במקור על ידי boniomri1 אחי הוא לא נמצא יותר במשחק.. הוציאו אותו אני יכול להביא לך משרת פרטי... אפשר?\ שחכתי שהוציאו אותו, האתגר הזה אמור להיות מבוסס על גלובאל וכשאני מרשה משרת פרטי אני מדגיש זאת. אני משנה את השאלה. מילה מבולבלת: dosealrwdsep
רמז?
נכתב במקור על ידי ~iTay~ שפיץ אתה, 2 נק' לך. משימה הבאה: צלמו לי את Gaga הNPC. לא הוציאו אותו O_O הוא נתן את המשימה של הטושים.. -.-
Sword Pleased
נכתב במקור על ידי ObviouslyMe Sword Pleased זו מילה אחת. ולא נכון.
Pleased sword
נכתב במקור על ידי Slipknot` לא הוציאו אותו O_O הוא נתן את המשימה של הטושים.. -.- הוציאו אותו אתמול. היום התחברתי והוא לא היה שם. נכתב במקור על ידי ObviouslyMe Pleased sword לא נכון.
נערך לאחרונה על ידי Application; 02-05-2010 בשעה 18:39.
חוקי הפורום