נכתב במקור על ידי Aviv2222 לדבר שטויות,יוצא לי הרבה פעמים להגיד דברים מטומטמים ואני תמיד אומר לעצמי פעם הבאה אני לא יגיד כלום וזה תמיד ממשיך לקרות חחח 100+
קרדיט ל PdL אתיופי גאה.
נכתב במקור על ידי PsyTrance לשתות, אני שותה, הולך כמו מסטול, לא זוכר כלום ממה שקרה /היה יום אחרי, מבטיח לעצמי לא לשתות שוב, ושוב שותה. +1!!!!
The Pod
נכתב במקור על ידי atraf-lok לדעת שמשהו חם רותח(כמו מנורה או להבה) לגעת בו כדי לראות אם זה חם,לקבל כוויה ואז לעשות את זה שוב חחחח XDDD +1
קרדיט לexpers ה על החתימה הפצצתית הזאת נכתב במקור על ידי Nestle הכנסתי חצי אצבע לתחת. אולג תהיה בריא אחי נכתב במקור על ידי FLASH ואווו אחי אפשר ללחוץ לך תזין חחחח קורע זה
נכתב במקור על ידי PsyTrance לשתות, אני שותה, הולך כמו מסטול, לא זוכר כלום ממה שקרה /היה יום אחרי, מבטיח לעצמי לא לשתות שוב, ושוב שותה.
אממ כן אחי בטח חח כמה דוגמאות יש לי
נכתב במקור על ידי mister ZooM +1... נכתב במקור על ידי Anonymous +1!!!! נכתב במקור על ידי MaroKaI
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv2222 לדבר שטויות,יוצא לי הרבה פעמים להגיד דברים מטומטמים ואני תמיד אומר לעצמי פעם הבאה אני לא יגיד כלום וזה תמיד ממשיך לקרות חחח +++++1 =-O
נכתב במקור על ידי -David- לדבר שטויות,יוצא לי הרבה פעמים להגיד דברים מטומטמים ואני תמיד אומר לעצמי פעם הבאה אני לא יגיד כלום וזה תמיד ממשיך לקרות חחח =-O +1!!
חוקי הפורום