אחי, תעשה ישיר ואחר כך תעבור לרוטינות.
אחי, תעשה ישיר ואחר כך תעבור לרוטינות.
|
|
אתה חייב להיות קצת יותר משוחרר!
תיגש, תדע שזה לא ביג דיל ואל תחשוב על שומדבר, אתה נמצא שם עכשיו, באינטרקציה עם בחורה, בלי לחשוב על מה לומר! אל תחשוב בכלל על מה לומר.. כשאתה לא חושב על מה לומר אתה מאלתר. תנסה להגיע למצב שעל כל משפט שיוצא לה/לך מהפה יש לך איך להמשיך כי זה בידיוק עולה לך לראש.
בפתיחים ישירים כמו שכולם אומרים לומר "היי" בתכלס זה לא באמת לומר "היי" וזהו, כולם יודעים שזה מעבר לזה, אף אחד לא שואל "אז אמרתי היי.. ו..?" אתה אומר "היי.." ואז אתה צריך להתפס על משהו, להתחיל לדבר על משהו אז תשתמש בgambit - שזה מהלך פתיחה - למשל כשאתה שואל אותה מה השם שלה, תיתפס על זה, מה אומר לך השם הזה. אם זה שם מוכר אז סבבה תגיד משהו כמו "השם הכי נפוץ בעולםם, עזבי את כבר משעממת אותי.." אם זה שם לא מוכר אתה בקלות יכול לתפוס על זה טרמפ - "יש לך שם של כוכבת פורנו".
הבנת את הרעיון, לדעתי זו דרך מעולה לאלתר, פשוט תיגש, תיהיה הכי זורם בעולם.
פעם הבאה שאתה רואה איזו HB9 תדע שאין לך סיבה לא לגשת, אם אין לך איזו רוטינה בראש או פתאום אתה מרגיש את ההרגשה של "מה לומר?" (ולכולם יש את זה) - יש שתי אפשרויות כשזה קורה:
1. אתה ממשיך לחשוב על "מה יהיה.." וחוטף פחד גישה וסובל ממנו.
2. אתה מפסיק לחשוב, אתה ניגש ואומר "היי" ולא משנה מה יהיה!.
ההבדל הוא קטן אבל גדול - אם אתה חושב יותר מדיי או לא. זו לדעתי הבעיה שלך, אתה יכול לעשות את זה..! צא לבחוץ, לא משנה מה יהיה, אם אין לך מה לומר אתה ניגש ואומר "היי", זהו.
נערך לאחרונה על ידי JokerStory; 03-05-2010 בשעה 23:57.
לא מתקדם?
אני נותן לך אתגר לשנים הקרובות.
המטרה שלך, היא לקבל 6000 דחיות. כן כן, 6 אלף, שמעת נכון.
בוא נגיד את זה ככה, אם תקבל 6000 דחיות ותספור אותן אחת אחת ולא תזיין לפחות 10 פעמים, אתה מקבל ממני מה שאתה רוצה. הולך? (:
אני ממליץ לך לעשות חימום תבוא לאנשים תגיד להם מה המצב שאתה לא מכיר שלום וחולצה יפה וכו עכשיו ראיתי שיש לך בעיה שאתה נגש ואז עולה לך בראש ומה אם אז תצמיד תראש למסך שלך ותקרא טוב טוב ומה אם לא תיגש לאף בחורה אהה אתה לא תתרגל ולא תשתפר ובסוף תמצא את עצמך בן 70 לבד בטול ועם עשרות חתולים בבית צופה בסירטי פורנו גם לי היה פחד גישה רציני אבל הבנתי שאף בחורה לא תדפוק לי בדלת עם חבילת קונדומים ותגיד לי בוא ניזדיין כאילו אין מחר
דרך אגב אני יוצא היום לדייט עם בחורה המטרה שלי היא לצרפת אותה עד כדי חירמון שהיא תרצה לזיין ואז אני אגיד לה שאין לי קונדומים ולא בא לי עכשיו להשאיר אותה חרמנית אני קצת לחוץ אבל אומר את מה שאמרתי לך בראש וחופרררר אז זה שם
נערך לאחרונה על ידי Armageddon2; 04-05-2010 בשעה 09:33.
יש איזשהו תרגיל NLP שאני היתי משתמש בו לרוב. [היום אני לא צריך, זה "מופעל" אצלי אוטומטת]
עוזר עם כל דבר! כל מכשול וכל רגש שאתה לא צריך! בהמשך אני אפתח אשכול...
טוב תפסיקו לקחת את DC ולעשות מזה האלוהים, כדי להיות טוב בפיקאפ, אתה צריך לצאת ולעשות פיקאפ. לא לפתוח 4 סטים ב4 סארג'ים ולשאול כמה אנשים מה השעה. צא מהבית, לך ל4 קבוצות של נשים, תן את הפתיח דעה הכי מפגר שיש לך, ופשוט תדבר. אם אתה נתקע, תשנן איזה רוטינה, היכולות שיחה ישתפרו עם השיחות.
תנסה להתרכז במשהו אחד כל פעם, נניח אתה יוצא היום? תנסה להתרכז בפתיחים שלך, שפת גוף נכונה, מגבלות זמן.
ברגע שאתה רואה שהפתיחים שלך תופסים (ואתה תראה שזה בכלל לא קשור למה הפתיח...), תעבור הלאה. DHV, קח תמונות עם הפלאפון, נגים, לאט לאט. אבל תעשה פיקאפ.
קיצר אחי אל תחשוב תעשה חוק שלוש שניות אם לא הולך כנראה שאתה לא רוצה מספיק